15 fantasztikus és egyedi tenyér tetoválás

A test tetoválása személyes kijelentést tesz, és lehet egyszerű vagy bonyolult. A tetoválást végző testrészek közé tartozik a tenyér. Ez a tetoválás különösen egyedi módja annak, hogy tetoválást készítsen a testén; ha egy kicsit más típusra van szüksége, akkor a tenyere jobban megfelel a tetoválás kialakításának helyzetéhez.

Figyelmeztetni kell arra, hogy annak ellenére, hogy a tetoválás örök, a tenyér tetoválás gyorsabban homályosodik el, mint a legtöbb más tetoválás a testén, a lábfejével és az ajkával. Ez annak köszönhető, hogy a kezed rendszeresen érintkezik mindennel, például a folyamatos kézmosással.

Fantasztikus & amp; Egyedi tenyér tetoválás minták

Gyönyörű és stílusos tenyér tetoválás minták:

Keressük itt a tenyér tetoválását, amely stílusos és csodálatos megjelenést kölcsönöz.

1. Teljes tenyér tetoválás:

Teljes tenyér tetoválás

Itt van egy tetoválás, amelyet a tenyéren és az ujjakon készítenek. Ez a tetoválás a tenyéren tele van olyan mintával, amely sötét foltokkal és szabad terekkel rendelkezik. Ugyanez a minta tükröződik az ujjakon is.

2. Madártenyér tetoválás:

Madártenyér tetoválás

Gyönyörű tenyér tetoválást kaphat egy madár tervezésével. Ez a fantasztikus fecskekép annyira békés, hogy nagyon mennyien néz ki. Válassza ezt a tetoválást a tenyerén, ha szereti a természetet és minden benne lévő dolgot.

3. Heves kutya tetoválás a tenyéren:

Heves kutya tetoválás a tenyéren

Ezek a férfi tenyér tetoválások ádáz kutya alakját ábrázolják, nyilak átszúrják. Ez a tetoválás a tenyéren nagyszerű férfiaknak és nagyobb kezeknek. A terület nagy, és jól fog kinézni masszív kezeken.

4. Kreatív tenyér tetoválás:

Kreatív tenyér tetoválás

A tenyér tetoválás kreatív műalkotások. Vagy tartalmaznak bármely más, kissé elvont virágmintás mandala dizájnt. Ez tökéletes azok számára, akik szeretik a művészetet és a kézművességet.

5. Színes tenyér tetoválás:

Színes tenyér tetoválás

Válasszon egy színes tenyérkezes tetoválást, és kapjon egy dizájnt, amely magában foglalja a szivárvány legtöbb színét. Ez a gyönyörű megjelenésű tetoválás nagyon lenyűgöző. Ez a tűz lángja, és ez a kialakítás egészen fantasztikus. Megragadja a figyelmet, ha kezet ráz bármilyen személy vagy barátja előtt.

6. Eszközök Palm Tattoo:

Eszközök Palm Tattoo

Egy másik férfi tetoválási terv ez a tetováló tenyér, amelyen szerszámok vannak maratva. Választhat a rendelkezésre álló eszközök közül, vagy bármely olyan speciális eszköz közül, amellyel szívesen dolgozik. Ez a tetoválás a tenyéren személyes érintést kölcsönöz, és sok dolgozó szeretne ilyet kapni.

7. Rovartetoválás a tenyéren:

Rovar tetoválás a tenyéren

Válasszon egy hatalmas rovar tetoválást a tenyerén. Ezek a tetoválások a tenyéren sötét vonalakból állnak, de idővel a tenyér tetoválás elhalványul. Még akkor is lenyűgözőnek tűnik a tetoválás.

8. Pillangó tetoválás a tenyéren:

Pillangó tetoválás a tenyéren

Egy másik remek tetoválás a tenyerében ez a pillangó tetoválás. Ez a hatalmas pillangófigura csodálatos kijelentést tesz. A pillangó szárnyának részletei nagyon lenyűgözővé teszik. Nagyon jól néz ki, ha szereted a pillangókat a kedvenc kollekciódból.

9. Szív tenyér tetoválás:

Szív tenyér tetoválás

Az egyik legjobb tetoválás a szerelem szimbóluma. Ez a szív tetoválás tökéletes arra, hogy megmutassa szeretetét az életed különleges személye iránt. Készítse el a szívet részletekkel és sok kanyarral. Ragadja meg különleges személye figyelmét a szeretet szimbólumának tetoválásával. Kipróbálhatja a félszív tervezést az esküvőjén is.

10. Oldalsó tenyér tetoválás:

Oldaltenyér tetoválás

Akár tetoválást is készíthet a tenyerén, de oldalsó tenyér tetoválásként. Ez lefedi a tenyere oldalát, és nagyon drámai megjelenésű. Itt a rózsa meg van töltve a tenyér oldalán a hüvelykujj közelében. Ez a minta híres a lányok körében, szeretik ezt a stílust a tervezési mód másik sarkában.

11. Kis tenyér tetoválás:

Kis tenyér tetoválás

Sokan szeretik az apró és bonyolult dolgokat. Ezek az aranyos kis tetoválások tökéletesen illeszkednek a tenyerébe. Itt az életfa tervezés csak az, amire szüksége van.

12. Rajzfilm tenyér tetoválás:

Cartoon Palm Tetoválás

Válasszon rajzfilmfigurát a tenyerén lévő tetováláshoz. Ez a rajzfilmfigura lehet színes vagy fekete -fehér. Hozza ki a legjobbat gyűjteményéből, és állítsa stílusosan a tenyerére. Ezzel a rajzfilm -tervezéssel mosolyt csalhat gyermeke arcára.

13. Gun stílusú tenyér tetoválás:

Gun stílusú tenyér tetoválás

Ez a szórakoztató pisztolytetoválás a tenyéren az, amire szüksége van, ha szereti a szeszélyes dolgokat. A pisztoly alakja a tenyéren van, de a fúvóka az ujján van. Ez jól néz ki, ha a másik három ujját is göndöríti. Engedje, hogy gyermekei megismerjék ezt a művészeti stílust.

14. Vallásos tenyér tetoválás:

Vallási tenyér tetoválás

Tetováljon egy vallási szimbólumot a tenyerére. Itt van a hindu vallás szimbóluma, de választhat, amelyik tetszik. Az árnyékolás részletei lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. Kevés vallásos ember vagy diák is megpróbálja ezt a fajta kialakítást ideiglenesen vagy állandó jelleggel.

15. Tollmintás tenyér tetoválás:

Tollmintás tenyér tetoválás

Készítsen kifinomult toll tetoválást a tenyerén ezzel a szél dizájnnal. A szövött kör alul tollakkal zárul, amelyek a csukló területére vannak tetoválva. Ez a nők számára is nagyszerű. Ha szereted a madarat, akkor próbáld ki a tollat ​​a tetoválásodban.

További tetováló minták:

Palm tetoválás minták 1

Palm Tattoo Designs 2

Palm Tattoo Designs 3

Palm tetoválás minták 4

Palm tetoválás minták 5

Tenyér tetoválás minták 6

Tenyér tetoválás minták 7

Tenyér tetoválás minták 8

Tenyér tetoválás minták 9

Tenyér tetoválás minták 10

Ha nem vagy tetováló szerelmes, vagy ha csak egy mintára van szükséged a tetoválásról, akkor nézz át néhány ideiglenes formatervezést a tenyér tetoválás kollekcióiból. Jó választást kap a formatervezéshez az Ön igényei szerint, bármilyen formatervezésre szüksége van, kipróbálhatja a tenyerén. A tetoválás előtt vigyáznia kell arra, hogy melyik kéz tenyerére van szüksége, mert a kezét vezetésre, mosásra vagy játékra is használja. A tenyér bőre érzékeny, és megfelelő tetoválást igényel, mert kicsit fáj. Válasszon ezek közül a csodálatos minták közül álmai tenyér tetoválásához. Szerezze be a férfias vagy elvont és szeszélyes mintákat.