15 legjobb ókori görög tetoválás és azok jelentése!

Görögország, az ország, amely fontos szerepet játszott a modern civilizáció kialakításában, gazdag mitológiával rendelkezik. A hősies karakterekkel, istenekkel és istennőkkel teli ókori görög mitológia tele van elbeszélésekkel tetteikről. Több mint 85 prominens görög hős és isten ismert legfőbb erejéről, vitézségéről és erejéről. Évszázadokon keresztül mindig inspirációként szolgáltak férfiaknak és nőknek, akik inspirációnak veszik őket. Ezeket a sokat ünnepelt karaktereket úgy örökítik meg, hogy a testükre tintát kapnak. Ebben a cikkben bemutattuk a legjobb görög tetoválásmintákat és azok jelentőségét.

A legjobb ókori görög tetoválás minták

A görög tetoválások szimbolikus jelentősége:

A görög tetoválások egyike a bonyolult tetoválási mintáknak, amelyek rendkívül részletgazdagok. Mélyebb jelentés társul hozzájuk, a maratott karakter alapján. Az egyik népszerű terv Achilles a trójai háborúból, amely nagy erőt képvisel egy titkos gyengeséggel. További széles körben választott tervek közé tartozik Apollo-az orvostudomány Istene, Athéné-a háború istennője, Héra-minden istenek királynője. Ezektől eltekintve sok mitikus lényt, például Kentaur, Arachne és Chimaera is tetoválásnak választanak. Olvasson tovább, és fedezze fel a népszerű görög tetoválásmintákat és jelentéseket:

15 legjobb görög tetoválás és azok jelentése:

Nézze meg ezeket a csodálatos tetováló ötleteket görög stílusban és szimbolikájukat:

1. Görög tetoválás:

Görög szimbólum tetoválás

A tetoválás, amely görög nyelven bibliai verset tartalmaz, nagyon klassz próbálkozás. Értelmes lesz és nagy jelentőséggel bír a viselője számára. Ezeket a tetoválásokat leginkább keresztényeknél látták, különösen azoknál, akik nyilatkozni szeretnének a társadalomnak a kereszténységbe vetett hitükről.

Ez a fajta görög stílusú tetoválás széles körben híres Amerikában, Angliában és Ausztráliában. Ez a tetoválás a Jézus iránti szeretetet és tiszteletet jelképezi, és azt a verset, amelyet valójában ad. Ez mutatja az odaadást, valamint az Isten iránti hitet és az isteniség érzését. A görög tetoválás idézetek és jelentések is kíváncsiságot keltenek a nézők körében.

 • A legalkalmasabb: A görög szó tetoválás ideális azoknak a férfiaknak és nőknek, akik csodálják a klasszikus görög irodalmat.
 • Előnyös tinta: A fekete a legjobb szín a betűk maratásához
 • Ahol: Az üzenet méretétől függően karon, bicepszen és akár a has oldalán is elvégezheti őket
 • Méret: Válasszon legalább közepes méretű képet a jobb láthatóság érdekében
 • Bőrszín: Alkalmas minden bőrszínre

2. Görög galamb tetoválás tervezés:

görög tetoválás minták

A galamb a béke, a nyugalom és a nyugalom szimbóluma. A tetoválásnak, amely egy fehér fehér galambot mutat, csőrében zöld levelet tart, alatta görög szóval, nagy bibliai jelentőséggel és jelentéssel bír. Ez a szárazföld szimbóluma, ugyanaz a föld, amely nagy veszteségeket szenvedett el mintegy százhúsz napon keresztül Noé napjaiban.

A legjobb görög szimbólum tetoválásokat a lányok széles körben végzik a fiúk, akik szeretik az egyszerű kis és értelmes tetoválásokat. Ez is Noé uralkodásának ősi történelmi időszakát képviseli. A galamb által hordozott zöld levél azt a reményt is szimbolizálja, hogy a jó mindig az ördögben van. A görög tetoválásokkal is kombinálhatók, hogy kifejezzék szeretetüket valaki különleges iránt.

 • A legalkalmasabb: Ezek a tetoválások férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmasak, akik szeretik visszafogottan tartani, de szeretnének érdemi hatást elérni
 • Előnyös tinta: Ehhez a kialakításhoz válasszon fekete, piros és fehér tintákat
 • Ahol: Válasszon szélesebb területet, mint a hát, a nyak és a váll
 • Méret: Egy közepes méretű kép jól működik
 • Bőrszín: Alkalmas világosabb bőrszínre

3. Achilles, A görög harcos tetoválás:

Achilles, A görög harcos tetoválása

Akhilleusz volt a legnagyobb harcos az ókori görög mitológiában. A trójai háború hőse volt, és állítólag Homérosz Iliászának központi szereplője. A bátorság, az erő és a türelem próbájának szimbólumaként áll.

A tetoválás, amely Achilles háborúban ábrázolja a képet, garantáltan dinamikus és gyönyörű. A tetováláson a görög harcos látható, aki pajzsot tart, és a másik kezében a szó. Ez a tetoválás védelmet, erőt és erőt szimbolizál. Ezek az ókori görög tetoválások egyben tisztelgés a görög katonák előtt; a katonák, katonák, birkózók stb. széles körben választják. Az ilyen tetoválások elkötelezettek az ókori katonák előtt, akik a jóért harcoltak. Ez vezeti a legjobb görög tetoválások listáját a fiúk számára.

 • A legalkalmasabb: Azok a férfiak, akiket lenyűgöz Achilles hősei a trójai háborúban, elkészíthetik ezt a tetoválást
 • Előnyös tinta: A fekete és a szürke kombinációja megfelelő megjelenést kölcsönözhet
 • Ahol: Alkalmas hátra és hasra
 • Méret: Válasszon egy nagyméretű képet, hogy jól rögzítse az összes részletet
 • Bőrszín: Alkalmas tisztességes bőrszínre

4. A győztes Krisztus görög lábtetoválásai:

A hódító Krisztus görög lábtetoválásai

A tetoválás, amely Krisztust, mint hódítót szimbolizálja, egyedülálló design a görög tetoválásokhoz. Gyönyörűek, gazdagok és nagyon vonzóak a szemnek.

A négy görög szimbólum kerületű kereszt nagyon modernnek és elbűvölőnek tűnik annak, aki látja a tetoválást. A lábakon és a test bármely más részén is viselhetők. Ez a fajta görög szimbólum tetoválás mély értelmet ad az Úr Jézusnak. Kicsi, így csuklón vagy karon is hordható. Nemcsak a keresztények, hanem mások is viseltek ilyen tetoválást. Ez az egyik egyszerű görög tetoválás.

 • A legalkalmasabb: Férfiak és nők, akik szilárdan hisznek Jézus Krisztusban, választhatják ezt a tetoválást
 • Előnyös tinta: Válasszon fekete színű tintát ehhez a kialakításhoz
 • Ahol: Alkalmas lábakra, karokra és csuklóra
 • Méret: Válasszon egy kis és közepes méretű képet
 • Bőrszín: Alkalmas búzára és világos bőrszínre

5. Görög karszalag tetoválás:

Görög karszalag tetoválás

A jól megtervezett görög kar tetoválások, jó mintával kiegészítve, az ókori görög történelem stílusos értelmezéséért beszélnek. Az egyik ilyen tetoválás befestésével biztosan egyedi és vonzó identitást kap.

A különböző görög törzsi tetoválások inspirálják a tetoválás körüli sötét szegélyt is. Ez a fajta görög tetoválás üzenet az embereknek. Az ilyen sötét fekete tetoválásokat csuklópántos tetoválásként is hordozzák a csuklón. A lányok is ilyen tetoválást kapnak a derekukra. Az ilyen görög betűs tetoválásokat is hordozzák, hogy bemutassák a Bibliához való ragaszkodásukat.

 • A legalkalmasabb: Ezek a művészi tetoválások férfiaknak és nőknek egyaránt ideálisak a kezük és a csuklójuk díszítésére
 • Előnyös tinta: Egy sima fekete színű tinta megfelelő lenne
 • Ahol: Ezeket a szalagokat karon, csuklón és akár lábakon is elvégezheti
 • Méret: A csukló vagy a kar méretétől függően választhat megfelelő méretet
 • Bőrszín: Alkalmas búzára és világos bőrszínre

6. A görög mitológia tetoválásai:

Görög mitológia tetoválás

A görög mitológiát ábrázoló tetoválás garantáltan etnikai megjelenésű lesz. Kiemeli az életet, a színes és csodálatos történeteket, amelyek a történelem részét képezik. Kiváló választás a görög tetoválásokhoz. Az ilyen tetoválás görög tetoválása jelentése rabszolgaság, erő és erő. A tetováláson egy ló látható, amelyet a lánc rögzít, ami rabszolgaságot jelez.

A tetoválás különböző színei vonzóbbá teszik. Egy szörnyet is festenek, ami a gonoszt szimbolizálja. A birkózók széles körben hordanak ilyen tetoválásokat. A tetoválás pillantást vet a híres szörnyekre is, amelyek sok embert elfogtak és rabszolgáik voltak. Az ilyen tetoválások azt a veszélyes személyiséget mutatják, amelyet a viselő személy hordoz. Ez az egyik legjobb görög tetoválás a férfiak számára.

 • A legalkalmasabb: Az ilyen kidolgozott tetoválások azoknak a férfiaknak alkalmasak, akik széles testtel rendelkeznek, hogy minden részletet befestjenek
 • Előnyös tinta: Válasszon több színt, hogy megörökítse a kép valódi szépségét
 • Ahol: A váll és a kar az ideális hely ehhez a tetováláshoz
 • Méret: Ez egy rendkívül nagy kép, apró részletek halmazával
 • Bőrszín: Alkalmas világosabb bőrszínre

7. Görög szimbolikus tetoválás a karon:

Görög szimbolikus tetoválás a karon

Azok, akik görög tetoválásukat egyszerűnek, de divatosnak akarják tartani, a görög szimbolikus tetoválást kell használniuk. A nevéhez hasonlóan egy görög szimbólum portréját is tartalmazza, amelyet jól formázott fekete kör vesz körül. Szépnek, kellemesnek és vonzónak tűnik.

Ez az egyik kis görög tetoválás, amely az igazságot, az őszinteséget, a szeretetet és a törődést szimbolizálja. Az ilyen tetoválásokat görög törzsi tetoválásnak is nevezik. A sötét fekete szín vonzóbbá teszi a szimbólumot. Az ilyen tetoválások a nyakra, a csuklóra, a lábakra és a mellkasra is festhetők. A különböző szimbólumok különböző jelentéseket adnak. Az emberek kiválasztanak egyet a különböző szimbólumok közül, amely szintén hasonlít a természetükre. Gyakran sötét fekete vastag tintával festik, hogy mély hatást érjenek el. Néhányan vékony és kicsi tintát is kapnak, hogy egyszerűbb hatást érjenek el.

 • A legalkalmasabb: Alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára, akik hisznek a kevesebb több fogalmában.
 • Előnyös tinta: A fekete színű tinta ideális ehhez a képhez
 • Ahol: A karok és a vállak tökéletes helyek ehhez a dizájnhoz
 • Méret: Egy közepes és nagy méretű kép jól működik
 • Bőrszín: Szinte minden bőrszínre alkalmas

8. Görög angyal tetoválás az oldalon:

Görög angyal tetoválás az oldalon

Az angyalok jelentős szerepet játszottak a görög mitológiában. Valójában az angyal szó az „aggelos” nevű görög szóból származik, ami hírnököt jelent. Egy görög angyal, klassz módon ábrázolva; gigantikus szárnyai és kard birtoklása remek testtartást kölcsönöz neki.

Ez a mai napig az egyik legjobb görög tetoválás. Az ilyen típusú angyal tetoválást őrangyal tetoválásnak is nevezik. Csakúgy, mint apa vagy anya, hogy megmentse gyermekét és harcoljon a gonosz ellen, ez a tetoválás azt sugallja, hogy az apa vagy anya angyal volt a viselője számára, aki gondozta és védte őt. A fiúk a hátukon vagy a mellükön is hordanak ilyen típusú görög tetoválásokat lányoknak. Az angyal szóval jelzi az igazság győzelmét a gonosz felett. Az ilyen tetoválásokat más büszkeséggel viseli a viselője. Ezeket a görög lány tetoválásokat azok az emberek is tintával festik, akik elvesztették szüleiket, miközben megvédték őket.

 • A legalkalmasabb: Az őrangyalok általában alkalmasak azok számára, akik el akarják tartani a bizonytalanságukat. Ezek az egyik legjobb görög tetoválásminták nőknek.
 • Előnyös tinta: Válassza a fekete és barna színű festékek jó keverékét
 • Ahol: Végezze el ezt a hasán az egyedi megjelenés érdekében
 • Méret: Egy nagyméretű kép egyszerűen tökéletes
 • Bőrszín: Alkalmas világosabb bőrszínre

9. Medusa mitológia görög tetoválás ujjak tervezése:

Medusa mitológia görög tetoválás ujjú tervezés

A görög mitológia szerint Medúza szörnyeteg volt, akinek szörnyű arca és mérgező kígyói voltak a haj helyett. Klasszikus karakter, és egy professzionális tetoválóművész tetoválása, amely eredeti módon ábrázolja, valóban nagyszerű ötlet lehet egy görög tetoválás tervezéséhez. A Medúzáról szóló mitológiai történet nagyon inspirál ilyen görög tetováló ötleteket.

Úgy gondolják, hogy egy ilyen tetoválás, amikor a testében hordozzák, megmenti Önt a gonosz cselekedettől. Az ilyen tetoválásokat állítólag védik a fekete mágia néven ismert gonosztól. Ez meghatározza Medúza történelmi történetét és azt is, hogyan halt meg. Medúza szemei ​​mindig lefelé húzódnak, mivel azt mondják, hogy ha valaki kikukucskál beléjük, kővé válnak. Ez az egyik legjobb görög mitológia tetoválás.

 • A legalkalmasabb: Alkalmas férfiaknak és nőknek egyaránt, akik hisznek a görög istennőkben és azok természetfeletti erejében
 • Előnyös tinta: Fekete, szürke és kék színű tinták keveréke
 • Ahol: A karok a tökéletes hely ehhez a tetováláshoz
 • Méret: Közepes és nagyméretű kivitel ideális
 • Bőrszín: Alkalmas tisztességes bőrszínre

10. Realizmus görög váll tetoválás:

Realizmus Görög Váll Tetoválások

A realizmus tetoválásai olyan tárgyakat és tárgyakat ábrázolnak, amelyek élethűek. Az ezekben a tetoválásokban rajzolt képek annyira valósághűek, hogy a karakterek portréinak tűnnek. A realizmus tetoválásait gyakran használják görög istenek és istennők rajzolásához.

A tetoválások reális megjelenése lehetővé teszi az alanyok fizikai tulajdonságainak megtekintését és az érzelmek megfigyelését, amelyeket az alanyok közvetítenek és éreznek a tetoválásokban. Színes, fekete vagy szürke kivitelben készülhetnek. A fekete, szürke és a vörös színek kombinálása a tetoválás isteniségét adja. A realizmus tetoválás általában közepes vagy nagy méretű tetoválás, és férfiak és nők egyaránt viselhetik. Az ilyen görög római tetoválások az istenséget, az igazságot, a tisztaságot, a szeretetet és a jó győzelmét jelképezik a gonosz felett.

 • A legalkalmasabb: Ideális azoknak a férfiaknak és nőknek, akik örökké kívánják szeretni a görög hősök iránti szeretetüket, testükre vésve őket
 • Előnyös tinta: Válassza a fekete, kék és szürke színek kombinációját
 • Ahol: A kéz teljes hossza tökéletes részletezésre használható
 • Méret: Nagyméretű kép előnyösebb
 • Bőrszín: A formatervezés finom részletei miatt csak tisztességes bőrszínre alkalmas

11. Szemléltető görög isteni tetoválásminták a kezükben:

Illusztráló görög isten tetoválás minták a kezén

Az illusztráló görög tetoválások tele vannak színekkel. Úgy néznek ki, mint a könyvekben és képregényekben megadott illusztrációk. A tetoválások élethűek, és ha megnézzük a tetoválást, láthatjuk, hogy az alanyok érzelmeket közvetítenek. A szemléltető görög tetoválások alanyai istenek, istennők és élettelen tárgyak, például alma, fegyverek, lándzsák és páncélok.

Az illusztrációs tetoválások közepes és nagy méretűek, általában olyan helyeken rajzolódnak, ahol megfelelően illeszkednek, és könnyen megmutatják a tetoválást. Mivel a tetoválások nagyon színesek, kiválóan testképként pompázhatnak. Mind a nők, mind a férfiak viselhetik.

 • A legalkalmasabb: Ha imádja és imádja a görög isteneket, ez a csodálatos görög kéz tetoválás jól működik, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő
 • Előnyös tinta: Válasszon gazdag és világosabb árnyalatokat, például kék, zöld, sárga és fekete
 • Ahol: A karok tökéletes helyek e gyönyörű tetoválás pompázására
 • Méret: A nagy méretű kép megfelelő megjelenést kölcsönözhet
 • Bőrszín: Mivel olyan színeket tartalmaz, mint a zöld és a kék, ez alkalmas a világos bőrszínre

12. Fekete és szürke görög tetoválás a mellkason:

Fekete és szürke görög tetoválás tervezés a mellkason

Ahogy a neve is sugallja, ezek a görög mellkasi tetoválások fekete és szürke színekben készülnek. Ezek a tetoválások általában nem olyan élénk színekkel készülnek, mint a piros vagy a kék. Ezek a tetoválások görög emberek vagy istenek képeit ábrázolják, bátorság, harag, veszteség vagy menekülés érzelmeivel. Úgy is rajzolják őket, hogy arányban legyenek a valós emberekkel.

Ezek a tetoválások is nagyon reálisak. A görög fekete és szürke tetoválások gyakran közepes vagy nagy méretűek. Így a felkarokra, alkarokra, teljes hátra, hasra vagy mellkasra vannak rajzolva. Az ilyen típusú görög tetoválások uniszexek, ideálisak azok számára, akik szeretnék, ha a tetoválás valódi jelentéssel bírna. Ez az egyik legjobb görög tetoválás.

 • A legalkalmasabb: Ezek a tetoválások általában férfiaknak szólnak, mivel magukban foglalják a mellkasrész maratását
 • Előnyös tinta: A tompa színek, mint a szürke és a fekete a legjobbak
 • Ahol: A mellkas része megadhatja a szükséges területet ehhez a kialakításhoz
 • Méret: Opt egy nagyméretű képhez, hogy jól rögzítse a részleteket
 • Bőrszín: Alkalmas világosabb bőrszínre

13. Arany alma görög tetoválás minták:

Arany alma görög tetoválás minták

Az Arany Alma jelentős jelentőséggel bír a görög mitológiában. Három különböző történet kapcsolódik az aranyalmához és a görög mitológiához, nevezetesen az Atalanta faj, a Hesperides kert és a trójai hadi hírnév aranyalma.

Mivel a görög tetoválások nagy jelentőséget tulajdonítanak az élettelen tárgyaknak, az alma fontos tárgya a görög tetoválásnak, mint más tárgyak, például fegyverek és páncélok. Ebben az Arany Alma görög tetoválásban egy gyönyörű görög vers egy tetovált indie, az aranyalma. Ezt a tetoválást a görög kultúra inspiráló mitológiai történeteihez készíthetjük el.

 • A legalkalmasabb: Ez egy unisex tetoválás, bibliai jelentőséggel.
 • Előnyös tinta: Aranyat használnak fekete és szürke árnyalatokkal
 • Ahol: Olyan foltok, mint a karok, a hát és még a nyakrész is megfelelőek
 • Méret: Egy közepes méretű kép jól néz ki
 • Bőrszín: Alkalmas minden bőrszínre

14. Athén görög hát tetoválás:

Athén görög háttetoválások

Athéné a görög mitológia egyik népszerű istennője. Ezért népszerű választás a görög tetoválások tekintetében. Istennő lévén, ez az aura köztük van, és bájos megjelenésű. Minerva néven is ismert, a bölcsesség istennője. Általában harcosnak öltözött. Általában bagolynál látják, ő az okosság, a kultúra, a szabadság, a szellemek és a görög mitológia megtestesítője.

 • A legalkalmasabb: Ez az elképesztően művészi tetoválás olyan férfiak számára alkalmas, akik szemmel vannak a részletekért
 • Előnyös tinta: Kék, barna és fekete színű tinták alkalmasak
 • Ahol: Ez a bonyolult kialakítás hátul is elvégezhető az optimális lefedettség érdekében
 • Méret: A nagy méretű kép nagyon jól működik
 • Bőrszín: Alkalmas világosabb bőrszínre

15. Kentaurok görög tetoválás tervezése:

Kentaurok görög tetoválás tervezés

A kentaurok félig ember, félig ló lények a görög mitológiában. Ló testük van, ember mellkasa, feje és karja. Ők Ixion, a Lapithok királyának és Nephele, a Héra képére készített felhő gyermekei. A kentaurok erőszakosak és hevesek. Általában szelíd elméket, férfiasságot és állati ösztönt ábrázolnak, mivel félig ló. A kentaurokat gyakran íjjal látják, mivel harcosok. Ez a mitikus görög lótetoválás azoknak való, akik meg akarják mutatni személyiségük bátorságát és bátorságát.

 • A legalkalmasabb: Ez a tetoválás azoknak a bátor szívű férfiaknak és nőknek szól, akik nem hajlandók kockáztatni az életükben.
 • Előnyös tinta: A fekete, barna és a fehér színek kombinációja ideális
 • Ahol: Válassza ki a karokat a jobb láthatóság érdekében
 • Méret: Válasszon egy nagyméretű képet
 • Bőrszín: Alkalmas tisztességes bőrszínre

Tippek a görög tetoválás festése előtt:

Ha görög tetoválást tervez, akkor ezek a tippek minden bizonnyal segítenek álmai kialakításában:

 • A görög tetoválások rendkívül összetettek, és nem minden művész tehet igazságot a tervezésről
 • HA görög ábécét tartalmazó üzenetet tervez választani, fontos, hogy a betűket tökéletesen elkészítse
 • Nem minden görög isten és harcos szimbolizálja a pozitivitást! Ezért bölcs dolog, ha részletesen megismeri őket, mielőtt dönt a tervezésről
 • Válasszon olyan terveket, amelyek világos részletezést tartalmaznak, mivel ezek egy idő alatt torzulhatnak
 • A design hosszú élettartamának biztosítása érdekében feltétlenül kövesse a tetoválás utókezelési utasításait.

Végső gondolatok:

Reméljük, hogy ezek a tetoválások nem mind „görögök”! Rendkívül bonyolultak és művésziek, az ókori görög mitológia hátterével. A görög tetoválások gazdagok a szimbolikában, és nem pusztán műalkotások. A görög istenek és istennők mindegyike más -más megjelenést kap a művészektől, hogy jelezze tulajdonságait. Nem ritka, hogy az emberek azt hiszik, hogy a testre vésve minden bizonnyal segítenek átadni néhány természetfeletti vonásukat. Nos akkor mire vársz még? Válassza ki kedvencét ezek közül a csodálatos görög tetoválásminták közül, és készüljön fel a gyilkosságra!