25 legjobb tetováló ötlet férfiaknak és nőknek képekkel

Számos ötlet merülhet fel, hogy valami tetoválást készítsen magára. Különböző stílusú virágok, minták, csipkék vagy akár állati nyomatok állnak rendelkezésre. Ezekhez mindig hivatást kell kérnie egy profi művésztől.

Tetoválásötletek

A legjobb tetováló ötletek férfiaknak & Nők képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk a tetoválás ötleteinek 25 legnépszerűbb stílusát, olyan képekkel, amelyek közül választhat, és egyedi inspirációt készíthet ezek inspirációjával.

1. Betűtípus -tetoválásötlet vagy névtetováló ötletek:

Betűtípus Tetoválás Ötlet Vagy Név Tetoválás Ötletek

Ez egy olyan írás tetoválás, amit kipróbálhatsz magadon is. Ki kell választania egy megfelelő előadót, aki ezt elvégzi, és a művésznek professzionálisnak kell lennie. Valami ilyesmit testreszabhat. Ehhez a tetoválásötlethez különböző színeket is használhat. Ez az egyik tökéletes kis tetováló ötlet lányoknak.

2. Tribal Designer Band Tattoo:

Törzsi Designer Band Tattoo

Ez egy nagyon elbűvölő művészeti alkotás, amelyet testén is kipróbálhat. Más kapcsolódó karaktereket és formákat is hozzáadhat ehhez a tetoválási ötlethez, hogy még látványosabb legyen. Ezeknek a terveknek van egy kiterjesztési lehetősége. Ez a pozíció sokak számára kényelmes, mivel ez a hátul és a test alsó oldala felé esik, ezért nagyon könnyű sportolni.

3. Teljes kéz tetoválás tervezés:

Teljes kéz tetoválás tervezés

Ez egy lány típusú alakú tetoválás. Hasonlót is létrehozhat saját magának. Ha szeretné, hozzáadhat ehhez más színeket és részleteket. Kérhet személyre szabott dolgokat is a művészétől, aki ezt megcsinálja Önnek, és ha a művész jó rajzolókézsel rendelkezik, akkor az Ön ízlésének megfelelőt rajzolhat.

4. Orchidea tetoválás tervezés:

Orchidea tetoválás tervezés

Ezek a tetoválások meglehetősen gyakoriak a sportolók körében. Ezeket az ötleteket is különféle színekkel kell megvalósítani. Azonban használjon valami matricát, és ha kényelmesen sportol, akkor csak akkor végezze el az állandó színeket.

5. Fekete és árnyékos tetoválási ötletek férfiaknak:

Fekete és árnyékos tetováló ötletek férfiaknak

Ez a tetoválás meglehetősen részletes és egyszerűen elbűvölő a férfiak karján. Ön is kipróbálhat hasonló ötleteket és stílusokat. Szerezhet ilyesmit, és további virágokat vagy más madarakat is hozzáadhat ehhez. Ez az egyik legjobb árnyékos tetoválási ötlet a férfiak számára.

6. Kínai tetoválásötletek:

Kínai Tetoválásötletek

Ez a kínai tetoválás nagyon stílusos. A természet tetoválásának ötlete nagyon szép és vonzó is. Ha valami csajos típusra vágysz, akkor kipróbálhatsz valami ilyesmit.

7. Állati és virágos tetoválás tervezés:

Állati és virágos tetoválás tervezés

Ez egy nagyon stílusos művészeti alkotás. Szükség esetén ezeket a tetoválásokat később is meg lehet hosszabbítani. Ezekhez több árnyékolást és egyéb effektust kérhet. Több színt is hozzáadhat ehhez, ami jó ötlet lesz.

8. Domború virágos tetoválások:

Domború virágos tetoválások

Ez egy mutatós munka, és ehhez különféle stílusokat is hozzáadhat. Ez is sport lehet szinte minden ember számára. Itt a gyönyörű virágok és a kis levelek kiváló minták, tökéletes sorrendben, amely a zöld és piros színek kiváló kombinációját mutatja. ezeket könnyen kipróbálhatja.

9. Színes virágminták:

Színes virágminták

Ez egy másik stílusos tetoválás, amelyet szinte minden ember sportolhat. Ha kedveli ezeket a stílusokat, akkor konzultáljon egy jó művészrel, aki jó kezekkel rendelkezik a rajzoláshoz, és eligazítja Önt a megfelelő színekben, amelyeket ehhez használnia kell, és átmeneti matricákat is adhat Önnek, amelyek segítségével megnézheti, hogyan pozicionáló megjelenés. Ezért ezeket személyre szabottan készítheti, majd tűkkel és festékekkel elvégezheti.

10. Egyszínű hibiszkusz:

Egyszínű hibiszkusz

A kezek hátoldalára rajzolt gyönyörű hibiszkuszvirág, amely remek ötlet lenne a művész számára. Ez könnyen sport lehet, mert stílusos. Gyakran ezek később több színt és más mintát kapnak. Ezt kiterjesztheti más testhelyzetekre is. Ennek helyén más virágokat is választhat, és használhat leveleket és egyéb effekteket vagy akár írásokat is.

11. Spirál tetoválás tervezés lányoknak:

Spirál Tetoválás Lányoknak

A lótuszvirág, a rózsavirág és az aranyvirágok gyönyörűen tetoválva vannak egy lány hátsó oldalán. Ennek nagyon bonyolult részletezése van, és az árnyékhatást megfelelően hajtották végre. Ezért professzionális művésznek kell lennie, aki ezeket elvégzi. Ezekhez az ecsethatást és a domborítást gondosan meg kell tenni. Ezek is meglehetősen mutatósak, és szinte minden ember sportolhat. Ezt kisebb méretben is beszerezheti, és ehhez később más formákat vagy mintákat vagy akár írásokat is használhat.

12. Törzsi orchidea tetováló ötlet:

Törzsi orchidea tetoválásötlet

Ez a váll tetoválás ősi formátumban készült, de a megjelenés nagyon lányos. Ha szeretné, sminkkel is elrejtheti ezt, mivel ez a test egyetlen pozíciójában történik. Így könnyebb eltakarni. Ezeket megfelelő színekkel és árnyékolással kell elvégezni, vagy megfelelő méretben is. Ezt később is kiterjesztheti, és ezért ezek a tetováló ötletek lehetőséget adnak arra, hogy további kapcsolódó mintákat adjon hozzá ehhez.

13. Virágos tetoválási ötletek a lábakhoz:

Virág tetoválás tervezési ötletek a lábak számára

Itt láthatja a párbaj virágokat szirmokkal, lenyűgözően festve a lányok lábára. Ez nagyon mutatós a lányok számára. Ehhez más apró virágokat és más stílusokat is hozzáadhat. Ehhez árnyékolást is végezhet. Hozzáadhat további mintákat vagy virágokat, és később másképp láthatja ezt a megjelenést. Ez az egyik jó kinézetű láb tetováló ötlet nőknek.

14. Kelta tetoválási ötletek:

Kelta tetoválásötletek

Ez egyszerű kelta tetoválás a nyakon, az elegáns művészet megfelelően rajzolt. Szüksége lesz egy professzionális művészre, hogy ezt megfelelően elvégezze a megfelelő árnyékoló és domborító hatásokkal. Ennek fekete csíkjai vannak, és más formák is hozzáadhatók ehhez. Könnyedén kipróbálhat ilyesmit. Ez kisebb léptékben is elvégezhető, és kiterjesztheti a test bármely helyzetére.

15. Fekete árnyékos rózsás tetoválás:

Fekete árnyékos rózsás tetoválás

Itt a mosolygó rózsák szépen tetováltak a lányok testére, sok szín nélkül. Ez a rózsatetoválás ötlet egyetlen színben készült, és ehhez hozzáadtak némi hússzínt. Ezt egy profi művész megfelelően végezte. Ez nagyon elbűvölő a lányok számára a sportoláshoz, és ez erős hatással is bír, ami nagyon mutatósvá teszi ezt a megjelenést. Könnyedén sportolhatsz, ha lány vagy. Hozzáadhat ehhez színeket is, ha később szeretné, hogy vonzóbbá és lebilincselőbbé tegye a tetoválást.

16. Szívverés tetoválás:

Szívverés tetoválás

Ez az egyik aranyos tetoválási ötlet, ahol a teljes tetoválás egy aranyos kis szívdobbanásból áll, hasonlóan azokhoz, amelyeket egy kórházi szívritmus -monitorban látunk, de a szívverés vége felé egy biztató idézet van csatolva, amely a tetoválásnak sokkal mélyebb jelentősége van.

17. Bájos karkötő tetoválás:

Bájos karkötő tetoválás

A bájos karkötőt általában úgy definiálják, hogy új elemeket és gyűjteményeket adhatnak hozzá, az életükben jelentős tárgyakat. Ez egy hasonló koncepció, kivéve, hogy ezúttal a varázsa karkötőnek három főszereplője van, a horgony, amely szinten tartja a földet és a földhöz kötött, a kereszt, hogy meggyújtsa a hitet, és a szív, hogy épségben tartsa a szerelmet.

18. Toll tetoválások:

Toll Tetoválások

Ez az egyik leggyakoribb tetoválási ötlet a nők számára, amely a kívánt mérettől függően lehet nagy vagy kicsi. Ezúttal a tetoválás meglehetősen nagy, gyönyörű színek széles skálája díszíti a toll minden ínyét, így egyszerűen csodálatosnak és kiemelkedőnek tűnik.

19. Zár és kulcs tetoválás ötletek:

Zár és kulcs tetoválás ötletek

Az összetartozás jele, a biztonság érzése, gyakran a szerelmesek, közeli és gondoskodó barátok, család és szerettei választhatják ezt a tetoválási ötletet, ahol egyikük lezárhatja magát a másik személy, aki hordozza a kulcsot, ezáltal összekötve őket az összetartozás sorozata. Ezek általában kis méretű tetoválási ötletek, és bárhol és mindenhol elhelyezhetők a testén.

20. Music Tattoo Design:

Zenei tetoválás tervezés

Ezek a tetoválási ötletek alkalmasak egy kezdő zenésznek vagy a zene pártfogójának, aki szívesen festené testére szenvedélyét és viszonzatlan szerelmét. Ebben a tetoválásban a zenei hangok a hervadó lágy virág szirmaiból göndörödnek össze, és egyetlen kötésben rögzítik a természetet és a zenét.

21. Álomfogó tetováló ötletek nőknek:

Álomfogó tetováló ötletek nőknek

Az álomfogó egy régi koncepció, ahol egy körbe zárt vezetékes hálón keresztül védő varázst hoznak létre, majd a függő tollakkal együtt. A körhálók köztudottan kiszűrik a jó hangulatot a rosszból, míg a tollak és csecsebecsék elrepítik a megmaradt negatív rezgéseket, ezáltal varázslatot és jólétet hozva számodra. Ez az egyik tökéletes tetováló ötlet a nők számára.

22. Horgony Ahoy tetoválások:

Horgony Ahoy tetoválások

A horgonyok jó tetoválási ötletek férfiaknak, ahol a tetoválás művészetét fenségessé és erőteljessé lehet tenni megfelelő árnyékolás vagy egyszerűen egy sor szín használatával. A lányok is horgonyzó tetoválásokat sportolnak, mivel mély jelentéssel bírnak, ami vagy a nehéz időkben a felszínen tart, vagy a földhözragadt és alázatos.

23. Édesem koponya tetoválás tervezése:

Édesem koponya tetoválás tervezés

A koponyatetoválások túl népszerűek a tetoválás művészetében. A fenyegetőtől és a merészségtől az aranyosig és veszélyesig terjednek, mint ez a tetoválás, amelynek pillangó, rózsa és kereszt van a társa. A rózsák és a koponya kombinációja nagyon más ötlet, hogy izgalomba hozza a tetoválás szerelmeseit.

24. Kulcsos tetováló ötletek:

Kulcs tetováló ötletek

Korábban már beszéltünk a zárról és a kulcsról, de ezúttal a kulcs egyedül jön ezekbe a tetoválási ötletekbe, ahol a kulcsot gyakran díszítik, és egy -két szó díszíti a design között, amely személyes mottóról beszél.

25. Angyal a hátán:

Angyal a hátán

Sokan egyszerűen angyalszárnyakkal fedik le az egész hátat, míg egyesek kis időre szóló angyal tetoválásokhoz folyamodnak. Akárhogy is, az angyal tetoválás nagy felhajtás, és felhasználható az őrangyal jeléül, vagy valaki, aki mindig megvéd téged. Ez az egyik legjobb kis tetováló ötlet lányoknak.

A tetoválás lényegében nyugati fogalom, és hamarosan elterjedt a hírnévben az új, mindennapi fogalmak megjelenésével, amelyek nemcsak a bőr szépségéről és kegyelméről beszélnek, hanem a mélyebb kontextuális jelentésekről is, amelyek bátorítják a tetoválás művészetét. Ez a cikk összegyűjti a leggyakoribb tetoválási ötleteket, amelyekről a legtöbbet beszélnek. Ebben a cikkben biztosan megtalálja azt a tetoválóművészetet, amely a legtöbbet jelenti Önnek, mivel szűkítjük a leginkább választott tetoválási koncepciókat a megtekintési öröm érdekében.