50+ legjobb törzsi tetoválás minták férfiaknak és nőknek!

Törzsi tetoválás minták

A törzsi tetoválások lenyűgözőek a művészek szemében. Eredetük a bronzkorba nyúlik vissza, amely körülbelül 5000 évvel ezelőtt volt. Ezt különböző fajokhoz és kultúrákhoz tartozó emberek gyakorolták. Sok törzsi tetoválás bátorságot és bátorságot jelent. Az európai kultúrában az emberek tetoválást viseltek a tagság szimbólumának jelzésére. Lenyűgözőnek és gyönyörűnek tűnnek a bőrön, és nagyon hagyományos és jelentős megjelenést kölcsönöznek. Manapság sok férfi és nő elkezdett törzsi tetoválásokat felírni magára. Népszerűsége folyamatosan növekszik, és manapság nagy a kereslet. Kiválasztottunk néhány csodálatos törzsi tetoválási mintát az Ön számára, hogy bátorítsuk, hogy hamarosan szerezzen egyet magának.

Törzsi tetoválásminták férfiaknak és nőknek:

Nézze meg a törzsi tetoválásminták 50+ gyűjteményét, valamint olyan képeket, amelyek határozottan inspirálhatnak.

1. Bonyolult törzsi tetoválás minták:

törzsi tetoválás minták

A bonyolult törzsi tetoválás elkészítéséhez sok részletet és figyelmet kell fordítani. Ezeknek a tetoválásoknak a színe szilárd fekete, ami nagyon éles és férfias megjelenést kölcsönöz nekik. Ezeket a tetoválásokat nagy hangsúlyt kell fektetni, és csak azok a művészek próbálhatják meg ezeket, akik kiválóságot értek el a területükön.

2. Erőteljes törzsi tetoválás:

Erőteljes törzsi tetoválás

A törzsi tetoválások olyan testművészeti alkotások, amelyeket azok a családok szerveztek, akik különböző bűncselekményeket követtek el, hogy megjelenésük eltérő és megkülönböztethető legyen. Emellett a hatalom és a tekintély szimbólumaként állnak, és gyönyörű formatervezési lehetőségek közül választhatnak.

3. Törzsi kelta tetoválás tervezés:

Törzsi kelta tetoválás tervezés

A kelta törzsi tetoválások nagyon vonzóak és egyedülállóak. Kanyargós vonalakból és nehéz mintákból állnak, amelyek fokozzák szépségüket. Számtalan állattervük van, bár némelyikük a vallás és a termékenység ábrázolása.

4. Maori törzsi tetoválások:

Maori törzsi tetoválások

A maori törzsi tetoválás nagyon szimbolikus. Rengeteg jelentőséget hordoz magában, és minden tervezésnek sok jelentése van, ami meghaladja a névértéket. Egy maori törzsi tetoválás a karon valóban lenyűgöző. Vitéznek, bátornak és etnikumnak látszik.

5. Elephant Tribal Tattoo Art:

Elefánt törzsi tetoválás

Azok, akik állatbarátok, különösen a dzsungelben találhatók, mindenképpen menjenek az elefánt törzsi tetováláshoz. Ezek az erő, az emberség és az egyszerűség reprezentációi. Annak ellenére, hogy hatalmas lények, nagyszerű társak. A polinéz stílusban tervezett elefánt egyszerűen figyelemre méltó és lenyűgöző.

6. Törzsi pillangó tetoválás tervezés:

Törzsi pillangó tetoválás tervezés

A pillangó képét ábrázoló tetoválás gyönyörűen néz ki. Annál kellemesebbnek tűnik, ha a törzsi kultúra stílusába írják. Egyedülállóak, kreatívak, és a legjobban néznek ki, ha belül festékkel vannak festve. Ha ezt a törzsi tetoválást pillangó kivitelben viseli, a viselője harcosnak fog tűnni, és valóban ezek a tervek alapultak. A tetoválás megszerzésével az emberek egyedivé válnak azáltal, hogy látszanak, hogy az adott törzshez tartoznak, és elriasztják az ellenségeket.

7. Hawaii törzsi tetoválás minták:

Hawaii törzsi tetoválás minták

A hawaii kultúra gazdag és élénk. A világ egyik legjobb kultúrájának tekintik őket, és a konyhájukról, a táncformájukról, a vonzó nőkről és a tetoválásokról ismertek. A törzsi stílusban festett hawaii tetoválás biztosan csodálatos megjelenést kölcsönöz. Különbözőnek és vonzónak tűnnek, mert ezek a tetováló minták nem mindenhol találhatók. Nagyon kreatívak és egyediek egyszerre. Egy egyszerű törzsi tetoválás a hátán a legjobb ötlet lesz, mivel így az alkatrész szebb és stílusosabb lesz. A nők jobban szeretik ezt a tetoválást, mivel ez extra szépséget kölcsönöz a hátuknak, nőies megjelenést kölcsönözve.

8. Star Tribal Tattoo Designs:

Star Tribal Tattoo Designs

Miközben hűvös és törzsi funky tetoválást keresünk, az első dolog, ami eszünkbe jut, a csillag tetoválás. A csillagok kombinációja, valamint néhány remek törzsi hímzés és minta biztosan lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.

9. A hullám virágos tetováló mintával:

Virágos tetoválás minta

Ez egy virághullámos kivitel, és hasonló mintát készíthet a test oldalán. Ez később is megtörténhet, ha szükség szerint kiterjesztik más kapcsolódó tervekre. Ezt elkészítheti színesben, vagy ceruza stílusban. Vannak bizonyos színek, amelyek megfelelnek az ilyen típusú terveknek. Akkor a sötét fekete vagy barna szín olyan szín lehet, amely jól illik az ilyen stílusokhoz.

10. Erősen árnyékolt kiterjesztett tetoválás:

Bővített tetoválás tervezés

Sportolni szeretnél valamit a kezeden? Akkor próbálj ki valami ilyesmit. Ez a lányokra vonatkozik, és ha úgy érzi, hogy a színek hiányoznak, adjon hozzá néhány választott színt, például barna, kék vagy zöld. A fekete a megfelelő szín az ilyen típusú mintákhoz, de a választástól függően több színt is hozzáadhat. Ezeket a stílusokat ki lehet terjeszteni arra a követelményre, amely lehetőséget ad arra, hogy kis helyen tegye meg, amikor ezt próbálja. Később, ha akarod, ezt meghosszabbíthatod. Ha a kialakítás nem felel meg Önnek, akkor eltávolíthatja.

11. Tribal Leaf Tattoo Design:

Leaf Tattoo Design

Szeretne egy formatervezést a lába oldalán? Az ilyen típusú levélminták szépek lehetnek a sport számára. Ezek nagyon divatosnak tűnnek. Ha szeretné, illesszen ehhez kis hullámokat és virágmintákat, vagy kis madárszerű mintákat. Ezek általában kicsik, és ezért nem jelentenek nagy problémát a sport számára.

12. Sötét árnyalatú tetoválás:

Sötét árnyékos törzsi tetoválás

Ez egy nagyon árnyékos és 3D stílusú hátsó kialakítás. Ezt igényei szerint módosíthatja. Ezt kisebb módon is elvégezheti, ahelyett, hogy az egész hátát kitöltené. Szükség esetén a terveket később is meghosszabbíthatja. Tehát ha úgy gondolja, hogy később nem tetszik ez a kialakítás, akkor csak egy bizonyos részen végezheti el, és nem az egész helyen. További kapcsolódó mintákat is hozzáadhat. Ehhez más színeket is használhat, mint a barna.

13. Teljes hosszúságú tetováló törzsi design férfiaknak:

Törzsi tetoválás férfiaknak

Ha teljes térfogatú tervezésre vágyik, akkor kipróbálhat valamit, mint ez a tetoválás. Ez sok bonyolultsággal történik, és ezek a stílusok a test oldalán vannak. Kipróbálhatja ezeket a tetoválásokat a hát teljes hosszában vagy egyszerűen a kezén, mint itt.

14. Törzsi madár tetoválás minták:

Törzsi madár tetoválás minták

Egy madár tervezés lenyűgöző lehet. Kipróbálhat valamit ilyen típusú és testreszabhatja. Az ilyen formatervezési minták nagyon testreszabhatók, és megfelelnek a stílusának és annak, amit a tervezésben keres. Ezekről a dolgokról beszélhet tervező szakértőjével.

15. Hullámos tetoválás törzsi tervezés:

Hullámos tetoválás törzsi tervezés

Ha azt szeretné, hogy egy hullámos minta üljön a tarkóján, mint fent, akkor próbáljon ki különféle stílusokat. A mintaművész számos hasonló formatervezési formán keresztül vezethet. Ezeket tetszés szerint testreszabhatja virágok hozzáadásával. Ezekhez több megfelelő színt is hozzáadhat. Kérje meg tetoválóművészét, hogy testreszabja a formatervezést úgy, hogy maga előtt rajzolja ki, mielőtt a bőrére kell helyeznie.

16. Geometriai törzsi tetoválási minta:

Geometriai törzsi tetováló minta

Szeretné elkészíteni a geometriai stílust? Próbálja ki ezeket a tetováló mintákat, ezek nagyon divatosak és nagyon mutatósak manapság. Bár különféle formatervezési minták állnak rendelkezésre, az indiai törzsi tetoválások mindig különlegesek lesznek. A geometrikus mintájú törzsi tetoválás lesz a legjobb megoldás, hogy megmutassa kreatív ötleteit a tömeg felé. Menj egy új dizájnnal.

17. Merész 3D törzsi tervezési tetoválások:

Merész 3D törzsi tervezési tetoválások

Ez egy 3D stílusú állatművészet, és megpróbálhatja ezt a test bármely részén elvégezni. Ha nem nagyon kicsi formát szeretne, ezt elvégezheti egy nagyobb részen, amely lefedi az egész hátat vagy a test oldalát. A 3D -s tetoválások nagyon modernek és stílusosak, és különösen a gyerekek imádják ezt a tetoválást. Ma, ahogy egy divatos világban élünk, ezzel a tetoválással egy divatos stílushoz jutunk.

18. Absztrakt törzsi mintázatú tetoválások:

Absztrakt törzsi mintás tetoválások

Egy ilyen felsőbb absztrakt kialakítás nagyon divatos lehet. Ez megmutatkozik, amikor ujjatlan ruhákat visel, és ezt könnyedén sportolhatja, ha kényelmes a design. Használhat néhány virágnyomatot is, hogy lányosabb legyen.

19. Egy másik szétválasztott tetoválás a férfiak kezén:

Szétválasztott törzsi tetoválás

A karon lévő, szétválasztott és geometriai stílusú kialakítás divatos dolog lehet a sport számára. Ha szeretné, felkérheti a minta szakértőjét, hogy hozzon létre egy egyedi tervezést az Ön számára. Elmondhatja neki a pozíciót, ahol szeretné. Ha azt szeretné, hogy minden a keze körül legyen, akkor több helyet biztosít a munkához. Ezért nagyobb tervet készíthet. Ezek a stílusok jól néznek ki, ha nagyok. Az ilyen kis stílusok nagyon ügyetlennek tűnnek.

20. Absztrakt árnyékos törzsi tetoválási minta:

Törzsi tetoválás minta

Ezeket a stílusokat kis területen lehet elvégezni, ellentétben az előző tervezéssel. Ezek a stílusok jóak lehetnek, amikor lány vagy, és nem akarod, hogy valami lefedje a tested vagy a kezed teljes hosszát. Ezeket két különböző színben lehet elkészíteni, amelyek nagyon divatosak. Ehhez fekete és barna színű vagy hasonló színeket is használhat. Készíthet egyedi tervezést is, amelyet művésze készíthet Önnek, ha szakértő ebben a munkában.

21. Nehéz törzsi tetoválás a láb felére:

Nehéz kialakítás a lábak felére

Ha nehéz munkát szeretne végezni a lábakkal, és kényelmesen sportol, akkor kipróbálhat ilyesmit. Ez akkor lehet divatos, ha maga is kényelmesen sportol. Ezt kiterjesztheti a felső lábakra is, és elrejtheti ezeket, ha hosszú nadrágot visel.

22. Oldaltest madár törzsi tetoválás nőknek:

Törzsi Tetoválás Nőknek

A madár nagyon nőies dizájn, ha így készíted fekete tintával. Ezek nagyon divatosnak tűnnek, és ezeket más helyeken, például a kezed testén is sportolhatod. Az oldaltesttel rendelkező női madártörzsi tetoválás nőiesebbé teszi őket, és segít kifejezni a művészi tervezés legnagyobb gondolatait. Ha mindig stílusos dizájnt szeretne, akkor válassza ezt a fajtát, amely szebbé teszi a testét.

23. Sátrak sátratetováló mintákkal:

Sátor Tetoválás Minták

A sátormintás sávok nagyon népszerűek. Ezekkel sportolhat, akár lány, akár fiú. Bár a tetoválásokat a test bármely részén lehet tetoválni, a csuklóra tetoválás feltétlenül vonzó lesz. A férfiak mindig inkább a csuklójukon szeretik ezeket a tetoválásokat, mivel így rohadtul jobban néznek ki, mint mások.

24. Absztrakt színes tetoválás:

Absztrakt színes tetoválás tervezés

Szeretne valamit absztrakt tetováló mintában, de színekkel? Megpróbálhat ilyesmit. Ezek kicsi minták, és egyedi mintát szerezhet magának. Ezt az absztrakt színes tetoválást a különböző fajok és kultúrák emberei fogják viselni, mivel ez azt jelenti, hogy a viselkedés kultúrájától vagy fajától függően eltérő lehet. Ez a tetoválás azt mutatja, hogy az európai kultúrához tartozol.

25. 3. szétválasztott tetoválási minta lányoknak:

Szétválasztott minta

Ez egy szétválasztott kialakítás, és ez lehet nőies stílusú. Később egyedi virágokat is hozzáadhat ehhez. Amikor szétválasztott tetoválómintát kap lányoknak, sok olyan dologra kell összpontosítania, amelyek elengedhetetlenek ehhez a tetováláshoz. A tetoválás megszerzése nem lesz végleges, és ha hosszabb ideig szeretné megkapni, próbálja meg használni azt, amelyik tovább tart.

26. Virágos hullámos tetoválás törzsi stílus:

Virágos hullámos tetoválás törzsi stílusban

Valami nőiesebbet keresel, mint a hullámos stílusokat? Próbáljon ki valamit ilyen virágmintákkal. Mindig a tetoválások virágos kialakításával a nők csinosabbá és szebbé válnak. A legfontosabb dolog, amit meg kell jegyezni, hogy világos képet kell kapnia a tetoválás előtt. Döntse el a terveket, hogy melyik virág illik megjelenéséhez.

27. Féltest törzsi tetoválás minták:

Törzsi tetoválás minták

A fél test törzsi tetoválási mintákat férfiak és nők is viselik, mivel természetesen lenyűgözőbbé és látványosabbá teszik őket, akárcsak a törzsi tetoválás, hogy jobb megjelenést kapjanak. Ez lehet egy nagyon elvont és geometrikus félmintás kialakítás, amelyet sportolhat. Az ilyen tetoválással rendelkező férfiak nagyszerűen és lenyűgözően néznek ki.

28. Árnyékos, kiterjesztett törzsi design tetoválások:

Törzsi Tetoválások

Ha félig testtel borított dizájnt szeretne, akkor virágokkal és más ehhez hasonló mintákkal nőiessé teheti. A törzsi tetoválások virágmintái szimbolizálják a bátorságot és a stílust, mivel olyan nagyszerű alkotás elemeit hordozza, mint a fenti törzsi tetoválás. Az ilyen tetoválást viselő férfiak fokozzák a férfi férfiasságát azáltal, hogy felhívják a figyelmet a formatervezésre és a test jellemzőire.

29. Absztrakt, tágas tetoválási minták teljes lábakra:

Tágas tetováló minták

Az ilyen típusú stílusok elvégezhetők a lábakon, vagy akár oldalakon vagy más helyeken, ahol elegendő hely áll rendelkezésre. A teljes lábú absztrakt, tágas tetoválási minták nagyszerűen fognak megjelenni férfiak és nők számára, valamint ezek a tetoválások úgy gondolják, hogy olyan elemeket tartalmaznak, amelyek mélyen érintik a személyes kötődést. Ezek a tetoválások különböző színekben és mintákban kaphatók, amelyek megfelelnek az úticélnak.

30. Bővíthető sötét tetoválás minták:

Sötét tetoválás minták

Ha nagyon bonyolult dizájnt szeretne, akkor kipróbálhatja az ilyen sátor stílusokat. Hozzáadhat állati vagy ázsiai stílusokat ezekkel, ha később ki szeretné terjeszteni őket. Ezek bővíthetők. Feltétlenül keressen egy művészt, aki segít a legjobb tervezés megszerzésében. Miután szándékában áll tetoválást készíteni, döntse el, hol és hogyan van szüksége rá, ami segít a legjobb öltözék megszerzésében, amely kényelmesen található a kiválasztott területen.

31. Háromoldalú, törzsi tetoválóművészet:

Törzsi Tetoválásművészet

Ennek egyszerű tetoválási mintának kell lennie, amelyet a váll közepe mögött vagy a mellkas egyik oldalán készíthet. Általában ezek a törzsi tetoválási minták levelekből és rétegekből készülnek, és a férfiak számára a legalkalmasabbak. Valamiféle törzsi szimbólumot képviselnek, amely manapság nagyrészt megtalálható a tetoválástervező könyvekben, és nagyon tetszik az ügyfélnek mindenfelől.

32. Lányos törzsi tetoválás:

Lányos törzsi tetoválás tervezés

Ha lány vagy, és még mindig szerelmes másba, mint a virágokba és a pillangókba, akkor ez a megfelelő dolog az Ön számára. Készítsen vonzó törzsi tetoválást a dereka oldalán, vagy függőlegesen a hát közepe felé, és dicsekedjen stílusosan. Ez lehet az egyik legjobb törzsi tetoválás a nők számára.

33. Törzsi tetoválás a törökhöz:

Törzsi Tetoválás For Hunk

Szerencsés vagy, ha izmos tested van, és szereted a törzsi mintákat. A kelta és sötét árnyalatok a leginkább a férfias testhez illeszkednek, és a legjobb törzsi tetoválási minták a férfiak számára. Végezze el őket a hátán, és csajok nyálasak legyenek rajtatok, miután meglátják, hogy csupasz ilyen formatervezéssel. Győződjön meg arról, hogy a vonalak széles kivitelben készülnek, hogy megfeleljenek a váll szélességének.

34. Törzsi tetoválás virággal férfiaknak:

Törzsi tetoválás tervezés

Azt hiszi, hogy a férfiak nem kaphatnak virágra tintát, mert lányos? Annyira téved, mert a törzsi dizájn, színes virággal a férfias testen, fantasztikusan fog kinézni. A virág nemcsak varázst kölcsönöz a dizájnnak, hanem a széles kivitelben az izmokat is fokozza, amelyeket ennyi gyakorlással fejlesztett. A virágos dizájnnal rendelkező törzsi tetoválás tehát az egyik legjobb törzsi tetoválási terv a férfiak számára.

35. Kar- és mellkasi törzsi tetoválás:

Mellkasi törzsi tetoválás

A legtöbb férfi számára a vésett test legjobb részei a karok, a mellkas és a váll, és az ilyen típusú törzsi tetoválási formák férfiaknak csak javítják a test megjelenését. Ezek a gazdag minták a hátad egyik oldalán, az egyik karodon és a mellkas ugyanazon oldalán helyezkednek el. Nem csak merésznek és merésznek tűnik, hanem nagyon klassz is!

36. Scorpion Tattoo Design:

Skorpió tetoválás tervezés

A törzsi tetoválásmintákról beszélve a skorpiók nagyon gyakoriak, ha hitelességről van szó. A törzsi embereknek régi a skorpió közelsége, talán azért, mert ugyanazt a vadságot találják ezekben az állatokban, mint önmagukban. Ezenkívül a skorpió tetoválás szuperül néz ki a test bármely részén, és meglepő módon még a lányok is kedvelik.

37. Törzsi szív tetoválás a csuklón:

Törzsi szív tetoválás a csuklón

Amikor a szívek olyan pépesnek és lányosnak tűntek, a törzsi tetoválásminták listájában szereplő merész szívtervek elképesztően jól néznek ki. Ezeket a formatervezéseket nemcsak a fiúk és férfiak kedvelik, hanem a lányok és a nők is csodálják. Azok a lányok, akik szeretik a gótikus sminket és a merész tetoválásokat, megpróbálhatják ezt a fiúkkal együtt, akik szeretnének kitűnni a kelta törzsi tetoválások közül.

38. Teljes test tetoválás tervezés fiúknak:

Tetoválás Tervezés Srácoknak

Ez a férfiak törzsi tetoválásmintáiról és azok tetszéséről szól. Ha megvan a tökéletes kúpos teste és a hűvös hasizma, és tényleg nem bánja, hogy fitogtatja őket, akkor ezek a tetováló minták a legjobbak az Ön számára. Különben is, a törzsi tervek segítenek az embernek álcázni férfiasságukat, és erőt mutatni bennük, ezek a minták, amelyek a karot és szinte az egész testet elfedik!

39. Vérrózsa törzsi tetoválás:

Blood Rose törzsi tetoválás

Mit szólnál egy törzsi tetováláshoz, ahol rózsát is kapsz? Jól hangzik igaz? Igazán gyönyörű, ha magadnak látod, és még jobb, ha magadnak tintázol. A közelmúltban ezek is a legjobb minták lettek a nők törzsi tetoválásmintáinak listáján. Itt kap egy szép törzsi tetoválást, és van egy rózsa is, amely szintén színes lehet valahol a közepén.

40. Lótuszvirág törzsi tetoválás lányoknak:

Lótuszvirág törzsi tetoválás lányoknak

Amikor a nők legjobb törzsi tetoválási mintáiról van szó, egyszerűen nem lehet elég virág. Az a tény, hogy a nők a leggótikusabb és legmerészebb mintákkal is szeretik a virágokat, és nem csoda, hogy ez is jól néz ki. Annyi ilyen tervezés létezik, ahol törzsi vonalakat és görbéket, valamint virágmintákat talál.

41. Férfi váll tetoválás törzsi művészet:

Férfi Váll Tetoválás Törzsi Art

Miért csak a mellkasával és a karjaival büszkélkedhet, ha kiváló törzsi tetoválási mintákkal rendelkezik férfiak számára is. Ezek gazdag formatervezések, amelyek lefedik az egész válladat. Vannak olyanok is, amelyek a karodat is eltakarják, és nagyon merésznek tűnnek. A hátsó részen is lehetnek kisebbek, de ezeknek teljesen más a varázsa.

42. Férfi hátsó törzsi tetoválások:

Törzsi Tetoválások Férfiaknak

Míg az előző egy színes tetoválás volt, amely lefedi az egész hátat, ez a férfi törzsi tetoválási tervek listájából származik, amely csak a hát egy részét fogja lefedni, a többit pedig csak így. Ezeket a tetoválásokat általában közvetlenül a nyak alatt készítik, és mindkét oldalon- balra és jobbra- terjednek.

43. Eagle in Flight Tattoo lányoknak:

Törzsi Tetoválás Lányoknak

Nem számít, hogy férfi vagy nő, az egyetlen közös dolog, amire szükség van, az, hogy kunyhókkal kell rendelkeznie, hogy ilyen pompás tetoválással büszkélkedhessen. Ez általában a váll hátsó részén történik, hogy mindkét oldalon vízszintesen elterjedjen. Időnként ezek is a sas szárnyai a madárral. Ezek mind a nők, mind a férfiak törzsi tetoválásmintáinak listájának részét képezik.

44. Legújabb törzsi minták férfiaknak:

Törzsi minták férfiaknak

Ha unalmasnak találta az összes szokásos mintát, és nem biztos benne, hogy semmi konkrét, akkor egy hagyományos törzsi mintájú tetoválás nagyon jónak tűnhet. Végezze el a hátán, vagy esetleg a mellkasának egyik oldalán, és ez lehet az egyik legjobb törzsi tetoválás a férfiak számára. Egy ilyen minta hitelessége a legmagasabb pluszpont.

További tetováló minták:

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A legjobb törzsi tetoválási minták

A törzsi tetoválások most az új menők. Férfiak és nők is a férfiak és a nők legszebb törzsi tetoválásai után futnak.