9 dicsőséges teknős tetoválás, amelyek a legjobbak a tetoválásmintákban

A teknősök az óceán aranyos teremtményei. A rajtuk készült filmek miatt nem csoda, hogy az emberek szeretik tetoválásként használni őket. Az ilyen típusú tetoválások többnyire értelmesebbek, úgy tűnik, hogy a teknős csendes életet él, folyamatosan törődve saját gondjaival. Néha egyetlen teknős típusú tetoválás kevésbé jellegzetes jellegű. A teknős tetoválás legjobban egyszerű vonalakkal készíthető, és bonyolultan is elvégezhető.

Teknős tetoválások, amelyek a legjobbak a tetoválásmintákban

A legjobb teknős tetoválások férfiaknak és nőknek:

Lássuk a 9 legjobb teknős tetoválási mintát a legjobb galériával, amelyek ötletet adnak tetoválás közben.

1. Csodálatos teknős tetoválás:

Csodálatos teknős tetoválás

Itt van egy csodálatos tetoválás, amelyen a teknős minden részlete gyönyörűen elkészült. A fekete és szürke tetoválás csodálatos tetoválást eredményez. Gondosan válassza ki a tetoválás helyét, hogy a művészek munkái láthatók legyenek.

2. Törzsi teknős tetoválás:

Törzsi Teknős Tetoválás

Itt van egy gyönyörű törzsi tetoválás, amelyet hozzáadhat tetoválásgyűjteményéhez. A tetoválás vastag területekkel készül, amelyekben törzsi kialakítás található. A teknős kép különböző részekre van vágva, hogy megadja a törzsi hatást. Ez illik a kezedhez vagy a mellkasodhoz is, próbáld meg sötét tintával vagy egyszerű módon.

3. Gyerek teknős tetoválás:

Kid Turtle Tattoo

Tintát kap ezzel az aranyos tetováló teknősrel, amely olyan, mint egy gyerek. Ez csodálatos a fiatalabb generáció számára, és úgy néz ki, mint egy rajzfilmfigura. A tetoválás során használt színek világosak és gyönyörűek. A tetoválás mindig mosolyogni fog.

4. Szívteknős tetoválás gyalog:

Szív Teknős Tetoválás Lábán

Itt van egy kis teknős tetoválás, amely annyira elragadó és imádnivaló, hogy szívesen elvégezné mindkét lábát. A teknősbéka kialakításának közepén egy kis szív található, ami kedvessé teszi. Válassza ezt, ha Ön piszkos, és szereti a romantikus dolgokat.

5. Maori fél ujjú teknős tetoválás:

Maori fél ujjú teknős tetoválás

Ez a férfias tetoválás csak egy gyönyörű remekmű. Ez maori mintákon alapul. A maori tetováláson a teknős és a tengeri hullámok vastag vonalakkal és ívekkel vannak tintázva. A férfias kialakítás elvégezhető a vállon vagy a háton.

6. Ívelt teknős tetoválás:

Ívelt teknős tetoválás

Ez egy másik hawaii felfogás a teknős tetoválásról. Ez az aranyos teknős tetoválás vékony és vastag vonalakkal készült görbékkel készült. A tervezés pontjai karaktert adnak a tetováláshoz.

7. Kelta csomó teknős tetoválás:

Kelta csomó teknős tetoválás

Itt van egy egyedi teknős tetoválás, amely a dot work tetoválás módszerével készül. A kelta csomó kialakítása egyedi, és ez karaktert ad a tetoválásnak. Ezt sötét és vastag vonalakkal készítse el, és csodálkozhat az eredményen.

8. Japán teknős tetoválás:

Japán teknős tetoválás

Ez egy férfi tetoválás, amely a japán tetoválássorozatból származik. A japán tetoválás egy másik lélegzetelállító design. A tetováláson a teknős úszik a vizekben, és körülötte a csodálatos japán virágok.

9. Turtle Line Tattoo:

Turtle Line Tattoo

Itt van egy egyszerű teknős tetoválás, amely a vonal tetoválás módszerével készül. Az itt használt hagyományos teknős tetoválás nagyon vonzóvá teszi. Ez tökéletes azok számára, akik először merészkednek a tetoválás világába. Ezt a formatervezést tedd a kezedbe a maximális hatás érdekében.

Teknős tetoválásokat már régóta készítenek. A tervezés egyszerűsége nagyon vonzóvá teszi, és sokan szeretnek játszani a lehetséges stílusokkal. Lehet a hawaii vagy a japán stílus. Akár ki is próbálhatod a maori stílust, vagy mégis egyszerű és aranyos maradhatsz.