9 legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések

A Skorpió mindazok állatövi jele, akik október 24. és november 22. között születtek. Ezt a napjelet egy skorpió képviseli. Sok ilyen csillagjegyű ember tetoválja a Skorpiókat. A skorpiók hűségesek, figyelmesek és nagyon birtoklóak vagy féltékenyek lehetnek.

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések

A skorpiók mint állatok halálosak, és ezért rendkívül ijesztőek. Így, ha megfelelően tervezték, a skorpió tetoválás elképesztően jól néz ki, és szinte mindig sikerül félelmet kelteni. Néha az emberek Skorpió tetoválást kapnak, annak ellenére, hogy nem ez a csillagjegyük. Egyszerűen kedvelik a bőrükön a Skorpió fogalmát és mindent, amit ez jelent.

Skorpió jel tetoválás „M” szimbólum

Íme a 9 legjobb Skorpió tetoválás minták fiúknak és lányoknak.

1. A Skorpió szimbólum a Skorpióval:

Skorpió szimbólum skorpióval

A Skorpió szimbólummal rendelkező skorpió kiválóan néz ki. A szimbólum nyilvánvalóvá teszi, hogy a Skorpió a csillagjegy képviselőjeként áll, és a skorpió félelmetes és félelmetes megjelenést kölcsönöz a sima régi szimbólumnak. A Skorpiót valósághűvé teheti, vagy inkább törzsi dizájnt választhat. Még a Skorpió szót is hozzáadhatja, hogy a jelentés még világosabb legyen.

2. Skorpió Kanji tetoválás a hát alsó részén:

skorpió-kanji-tetoválás-tervezés-a hát alsó részén

A kanji a japán betűforma. A kanji karakterek gyönyörűek, bár csak kevesen olvashatják őket. Egy skorpió, mellette kanji betűkkel, pontosan titokzatosnak és titokzatosnak tűnik. A betűkkel olvasható a Skorpió, így egyértelműbbé válik a tetoválás jelentése! Más elemeket is hozzáadhat, például egy lány sziluettjét a Skorpióba szőve, így növelve a dizájn rejtélyes megjelenését.

3. Skorpió a Skorpió tetoválással nőknek:

Skorpió a Skorpió szóval

Egy reálisan kinéző Skorpió, mellette a Skorpió szó nagyon jól néz ki. A szó nyilvánvalóvá teszi, hogy a skorpió a csillagjegyre utal. Érdekesebbé teheti, ha színt vagy más díszítést ad hozzá, vagy akár úgy is dönthet, hogy csak egy ijesztő öreg skorpiót tart, és a szó mellett.

4. Kis Skorpió szimbólum tetoválás lányoknak:

Kis Skorpió szimbólum tetoválás lányoknak

A legegyszerűbb tetoválás a Skorpió szimbólum megszerzése. Bonyolulttá és bonyolultabbá teheti más részletek vagy virágminták és színek hozzáadásával. Akárhogy is, jól szolgálja a célját. Míg az előbbi kifinomultabbnak és elegánsabbnak tűnik, az utóbbi szebb.

5. A Skorpió jelkép tetoválása

Coy látszó tetoválás Skorpió jel szimbólum

A tipikus Skorpió szimbólumon számos módosítás végezhető el. Egy innovatív ötlet az, hogy a végét ördögfarkként göndöríti, íjat ad hozzá, és a hegyet szívevé teszi. Tartsa az egész szimbólumot feketén, kivéve az íjat. Összességében aranyosnak és vagánynak tűnik, nem pedig szépnek és érettnek.

6. A Star Struck Scorpio Tattoo Design:

Star Struck Scorpio Tattoo Design

Ez a kialakítás azt mutatja, hogy a Skorpió a végtelenből áradó csillaghalmazba ágyazódik. Gyönyörűen néz ki, és nem feltétlenül nőiesen. A formatervezést férfiak és nők egyaránt választják.

7. Szív alakú skorpió szimbólum tetoválás:

Szív alakú skorpió szimbólum tetoválás

A tipikus Skorpió szimbólum művészetesebbé tehető, ha elhajlítva absztrakt szívet képez. Ez a design jó ránézni, és megmutatja, hogy szereted az adott csillagjegyet.

8. Skorpió szimbólum virágos tetoválással a nyakán:

Skorpió szimbólum virágokkal, tetoválással a nyakán

Amikor a Skorpió csillagjegyű lányok úgy döntenek, hogy tetoválják a szimbólumát, általában díszítéseket, például csillagokat és virágokat adnak a szokásos szimbólumhoz. Ez teszi a tetoválás dizájnt csinosabbá és lányosabbá.

9. A Skorpió csillagkép tetoválása lányoknak:

A Skorpió csillagkép tetoválása lányoknak

A Skorpió csillagkép tetoválása rendkívül csinos. Ez egy olyan dizájn, amelyet a nők jobban választanak, mint a férfiak. Hozzáadhat színt, és lányosabbá teheti, vagy feketén tarthatja, és elegánsabbá teheti. A jelentés világosabbá tétele érdekében hozzáadhatja a tipikus Skorpió szimbólumot.

További tetováló minták:

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 1

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 2

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 3

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 4

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 5

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 6

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 7

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 8

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 9

A legjobb Skorpió tetoválás minták és jelentések 10