9 legjobb szép Kokopelli tetoválási terv

Kokopelli eredetileg Kokopelli néven ismert, aki a délnyugat -amerikai törzsek szerint hopi néven ismert, a termékenység és az éghajlati változások Isteneként tekintett rá, egyesek szerint ő is felelős a mezőgazdasági növekedésért. Fúvós karakterű púpos emberként szerepel; ez a népszerű figura mára divatos tetováló dizájnná vált.

A legjobb szép Kokopelli Tattoo Designs

A legjobb és legjobb KoKoPelli tetoválási minták:

Ha többet szeretne megtudni a kokopelli tetoválás mintákról, amelyek a legjobb 9 kokopelli tetoválást mutatják be.

1. Többszínű Kokopelli tetoválás:

Többszínű Kokopelli tetoválás

A délnyugat -amerikai őslakosok megőrzik a törzsi hitet ezzel a színes, tarka Kokopelli arc tetoválás tervezéssel, amelyet a lehető legtökéletesebben készítenek. Ennek a tetoválásnak a belső kialakítása művésziesebbé válik, a gyík képe körül a test, és a fej úgy van rajzolva, mint egy csiga. Ez a lányoknak is megfelelő.

2. Dot Work Kokopelli Tattoo:

Pont munka Kokopelli tetoválás

Azok számára, akik szeretik az egyszerű tetoválást, ez ideális. A Kokopelli figurát fekete pöttyökkel vásárolják meg, amelyeknek a púpja és egy furulya a kezében lefelé néz. Ha egy kicsit más stílusú mintát tervezett, akkor ezt bármikor kipróbálhatja, és jó megjegyzéseket kap erről a stílusról.

3. Fuvola éneklő Kokopelli tetoválás:

Fuvola éneklő Kokopelli tetoválás

Fuvolán éneklő Kokopelli, amelyet úgy terveztek, hogy zenei hangok repülnek ki, ha a fuvola. Ez az alkotás nagy mennyiségű tapasztalatot és türelmet igényel. Ez a tetoválás jól illik karhoz vagy bokához, mind a lányok, mind a fiúk számára.

4. Törzsi Kokopelli tetoválás:

Törzsi Kokopelli Tetoválás

Mint tudjuk azt a tényt, hogy a Kokopelli istenség törzsi korból származik, kellő emlékezés és tisztelet mellett a tervezők törzsi stílusú Kokopelli tetoválással álltak elő. A Kokopelli ruháját úgy tervezték, hogy a korai törzsi emberek szokták öltöztetni őket.

5. Kokopelli kaktusz tetoválással:

Kokopelli kaktusz tetoválással

Ez a fajta tetoválás dizájn egy funky grafika. Mivel a Kokopelli mezőgazdasági előnyöket is jelent, ezt a koncepciót használták a kaktusz hátterű tetoválás tervezésénél. A kaktusz színe enyhe zöld festékkel van festve, amely az eredeti szín.

6. Kokopelli Turtle Tattoo Design:

Kokopelli Turtle Tattoo Design

Teknős egy példa beállítás kétéltű használják létrehozásához művészi tetoválás design. A tetoválás teknős, mint bázis, amelynek görbe hátulja van. A teknős tetoválás nagyon híres a fiatal generáció körében, akik szeretik az állatmintás tetoválást. Ez megmutatja a hozzáállásod személyiségét.

7. Kokopelli kerékpár tetoválással:

Kokopelli kerékpár tetoválással

Ez a fajta Kokopelli tetoválásterv egy aranyos kis tetoválás, amely magában foglalja a kerékpárt, mint alapot, amelyben Kokopelli karakter rajzolódik ki. Ez egy tipikus kar tetoválás tervezés. A kerékpár fekete tintával is festett, mint a Kokopelli.

8. Egyszerű Line Kokopelli Tattoo Design:

Egyszerű vonal Kokopelli Tattoo Design

Egy egyszerű tetováló kialakítás jazzes szín nélkül beszélhet a szépségről; ezt a koncepciót használják az egyszerű vonal tetoválás tervezéséhez. Ezt az egyszerű vonal tetoválást furulya nélkül tervezték, szomorú arccal. Ez a design azoknak, akik szeretik az egyszerűséget, de klasszikus stílusú mintával rendelkezik ebben a szerkezetben.

9. Táncoló Kokopelli tetoválás:

Táncoló Kokopelli Tattoo

A táncoló Kokopelli tetoválásterv egy érdekes tetoválástípus, amelyet színesebben terveznek, a hátoldalán tintafestékkel. A lábakat táncos mozdulattal tervezték. Ez a tetoválás egy jó hátsó váll tetoválás.

A Kokopelli tetováló tervezést törekvő törzsi tetoválásnak tekintik, valamint a modern ideológiát, amelyet a tetoválás különféle típusaiban használnak. A fenti tetoválástípusok egyikének kipróbálása más érzést kölcsönözhet a szokásos tetoválástól.