9 lenyűgöző törzsi sárkány tetoválás minták

A sárkány tetoválás a kínai kultúra kulcsfontosságú része. Hasonlóképpen, ugyanolyan fontosak a kelta kultúrákban is. A misztikus fenevad széles körben népszerű, mert képes uralni a boldog földi erőket, amelyek az örök dicsőséget képviselik.

Törzsi sárkány tetoválás minták

A legjobb és stílusos törzsi sárkány tetoválás minták:

Ezúton meghívjuk Önt, hogy jelenítse meg a ragyogó törzsi sárkány tetoválásmintákat, amelyek saját jelentőségüket hordozzák.

1. Repülő sárkány törzsi tetoválás:

Repülő sárkány törzsi tetoválás

A repülő sárkány törzsi tetoválás a legjobb tetoválás, ha valami a hátadon gondolkodik. A tetoválás az önmegvalósítás megváltozását, az érettség mentális és érzelmi változását stb. Szimbolizálja, amelyek mély jelentőséggel bírnak az életben. Ez a törzsi sárkány tetoválás dizájn magával ragadó megjelenést is kölcsönöz. Nőknek is alkalmas.

2. Csontváz sárkány törzsi tetoválás:

Csontváz Sárkány Törzsi Tetoválás

Amikor a csontváz sárkányokat hoznak létre a testben, félreértik őket, mint a halál vagy a rossz jelét. Ez a fajta tetováló sárkány törzs azonban segít minden olyan feladat elvégzésében, amely érdekli. Röviden, ez egy energiafokozó. Pozitivitást ad, hogy időben elvégezze a feladatát; segít elérni az úti célt.

3. Sárkánykarom törzsi tetoválás:

Sárkánykarom Törzsi Tetoválás

A sárkánykarom tetoválás nagyon népszerű, ha valami aprót keres az ujjai körül. Ez a fajta tetováló törzsi sárkánykarom fekete tintával készült, amely védelmet, bölcsességet és erőt jelent bármilyen feladat elvégzéséhez.

4. Sárkánykoponya törzsi tetoválás:

Sárkánykoponya törzsi tetoválás

A koponya és a sárkány óvatos kombinációt alkot, ami a halandóságot és a halált jelöli. A törzsi tetováló sárkány veszélyes megjelenést kölcsönöz, ezért birkózók, testépítők vagy bárki, aki szeret veszélyekkel játszani, széles körben választja ki. Az edzőterembe járó fiatalok inkább ezt a stílusú dizájnt részesítik előnyben, az ilyen kialakítás segít elérni a kitűzött célt az edzőteremben. Ez a törzsi sárkány tetoválás design motivációs érzést jelez.

5. Virágos sárkány törzsi tetoválás:

Virágos sárkány törzsi tetoválás

A híres tetoválás a fiatal lányok körében a virágos sárkány tetoválás törzsi stílus. A design a karokon készült, ami erőteljes, szeretetet, szerencsét, szexualitást, termékenységet és sikert jelent. A tetoválás színes és fekete tintával is elkészíthető.

6. Kelta sárkány törzsi tetoválás:

Kelta sárkány törzsi tetoválás

A kelta törzsi sárkány tetoválás mintákat a legerősebb tetoválásoknak tekintik. Általában azért viselik, hogy az őrök erejét, termékenységét, bölcsességét és erejét jelezzék. Mivel három sárkányt tartalmaz, feltárja az ég, a föld és a víz erejét is.

7. Ikersárkány törzsi tetoválás:

Ikersárkány törzsi tetoválás

Az ikersárkány törzsi tetoválásminták az ikrek fiatalságának elsődleges választása. A tetoválás hasonló mintákat hordoz az alkarokon, amelyek a kreativitást, az erőt, a szenvedélyt, a bátorságot, a mesteri erőt és a szilárdságot jelképezik.

8. Tűz sárkány törzsi tetoválás:

Tűz sárkány törzsi tetoválás

A dühösen tűz lélegző törzsi sárkány tetováló kar kialakítása általában fekete tintával készült, míg a tüzet piros és sárga tinta díszíti. A tetoválás megtestesíti a gondviselők gondozását, szellemet, energiát, vagyont és szerencsét.

9. Kardsárkány törzsi tetoválás:

Kard sárkány törzsi tetoválás

A kardsárkányokat széles körben látják a katonák, katonák, harcosok stb. Testén. A fekete törzsi sárkány tetoválás minták bátorságot, igazságosságot, agressziót, kulturális örökséget, egységet, szabadságot, vezetést, védelmet és még sok mást jelentenek. A kardmintás kombináció a sárkány stílusú kialakítással erős érzést kelt személyisége iránt. Ez jelzi a természet bátorságát.

További tetováló minták:

Törzsi sárkány tetoválás minták 1

Törzsi sárkány tetoválás minták 2

Törzsi sárkány tetoválás minták 3

Törzsi sárkány tetoválás minták 4

Törzsi sárkány tetoválás minták 5

Törzsi sárkány tetoválás minták 6

Törzsi sárkány tetoválás minták 7

Törzsi sárkány tetoválás minták 8

Törzsi sárkány tetoválás minták 9

Törzsi sárkány tetoválás minták 10

A sárkánytetoválásokat általában a veszély szimbólumának tartják; ugyanakkor a törődést, a ragaszkodást, a védelmet is jelenti.