9 szenzációs és mesés gótikus tetoválásminták

A tetoválások tervezése nagyon népszerűvé válik, mivel havernak tűnhet, és még különböznek is a másiktól. Sokan szeretnek olyan tetoválást tervezni, amely a mainstreamből származik, míg mások nagyra értékelik a szokatlan tervezést. Azoknak az embereknek a gótikus tetoválás lehet az egyik ideális választás, mivel a gótikus tetoválásokat általában vámpírokról, szörnyekről, koponyáról és még sok másról ábrázolják.

Ezeket a mintákat általában fekete tintával vagy sötét színekkel festik, mivel a gótok fekete ruhákat, fekete körömfestékeket és rúzsokat viselnek, sőt hajukat feketére festik. Tehát ez az oka annak, hogy a gótikus tetoválásokat sötét színekkel festik.

Mesés gótikus tetoválásminták

A legjobb és aranyos gótikus tetoválásminták:

Vessünk egy pillantást a 9 legjobb mesés gótikus tetoválási mintára képekkel.

1. Klasszikus gótikus holdtetoválások fekete színben:

Klasszikus gótikus holdtetoválások fekete színben

Ezek a gótikus stílusú tetoválásminták híresek, mivel fekete színűek, és mérföldekkel fokozzák a design megjelenését. A félhold alakú hold, finom örvényekkel a Hold belsejében, és egy tündér, aki a Hold szélén ül, további sziporkákat ad a dizájnhoz. Ez megmutatja viselőjének oroszlánszívű hozzáállását, amikor bevésődik az ujja területére, és még azt is, hogy imádja a természet szépségét.

2. Vonzó gótikus pillangó tetoválás:

Vonzó gótikus pillangó tetoválás

Ezek a gótikus pillangó tetoválási minták híresek és igényesek, mivel általában sötét színű tintát tartalmaznak. Ebben a kialakításban a csinos és imádnivaló pillangót fekete körvonalakkal, kékkel árnyékolják. A tetoválás a hátoldalon van ábrázolva, és alul gravírozhatja nevét vagy akár szeretett nevét kis betűkkel, hogy bájosabb hatást kölcsönözhessen.

3. Törzsi gótikus ló tetoválás tervezés:

Törzsi gótikus ló tetoválás tervezés

A gótikus dizájn a természethez kötődő mintákat reprezentálja; ez a design még ugyanazt ábrázolja. Ebben a törzsi gótikus dizájnban a lovaglás képét férfiasságáról, szenvedélyéről és a szabadságot minden szempontból szerető személyről ábrázolják.

4. Lenyűgöző rózsás tetoválás gótikus stílusban:

Látványos rózsás tetoválás gótikus stílusban

Ezt a formatervezést emberek alkották, hogy tudassák a világgal, hogy az illető bánatban van, és nemrég szakított a meglévő kapcsolattól. Az a lenyűgöző kép, amelyben a virágrózsa fekete színű, és mindenhol vércseppek gyorsulnak, elragadó megjelenést kölcsönöz viselőjének.

5. Sizzling Gothic Fairy Tattoo Design:

Sizzling Gothic Fairy Tattoo Design

Ezek a gótikus tündér tetoválások nagyon népszerűek a nők körében, mivel nagyon vonzónak és meghökkentőnek tűnnek. Itt a tervezésben a tündér egy fa ágán ül. Ez a fajta kialakítás az Ön által kívánt testrészre tervezhető.

6. Lenyűgöző gótikus szívtetoválás:

Lenyűgöző gótikus szív tetoválás tervezés

Ebben a kialakításban egy gyönyörű szívformát terveznek újra szublimálva, hogy a személy a közelmúltban elvesztette közeli és kedvesét. Még hozzá is adhatja ennek a személynek a nevét, hogy pompásabb legyen.

7. Csodálatos gótikus tetoválásminták:

Csodálatos gótikus tetoválásminták

Itt jön egy újabb gyönyörű és művészi gótikus design, amelyet férfiak és nők is gond nélkül megtervezhetnek. A tervezésnél a kulcsot egy fa azonosító ábrázolja, a törzs helyett pedig egy kulcsot ábrázol, amely csodálatos megjelenést kölcsönöz a tetoválásnak. Egyedülálló gótikus tetoválástervezés határozott megjelenést kölcsönöz viselőjének.

8. Szenzációs gótikus angyal tetoválás:

Szenzációs gótikus angyal tetoválás tervezés

Mivel a gótikus tetoválások az élet negatív oldalát mutatják, ez a bukott angyal is ugyanezt ábrázolja. A tervezés során egy bukott angyalt készítenek, amelyben viselője azt sugallja, hogy bizonyos cselekedetei miatt elveszítette a közeli embereket, és most sajnálja ugyanazt.

9. Mesés sárkány gótikus tetoválás:

Mesés sárkány gótikus tetoválás tervezés

A sárkány függőleges megjelenése szenzációsabb megjelenést kölcsönöz a viselő öltözékének és személyiségének. A kép művészi módon van megtervezve, amelyben a sárkány kavarog a virágok között.

A gótikus tetoválást férfiak és nők egyaránt kidolgozták a test bármely részén, ami több sztereotípiát eredményezhet, és számos hajtogatással javíthatja személyiségét. A gótikus tetoválás többnyire a halállal és a negativitással függ össze, de ha a tetoválás megfelelő módon van megtervezve, akkor csodálatos és egyedi megjelenésű, és érdekes megjelenést kölcsönöz viselőjének.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80