A legjobb 15 Zayn Malik tetoválás és jelentése, amit tudnia kell!

Sokan szeretik a tetoválást, de az őrület és a tetoválás iránti szeretet látható a Cum énekesnő egész testén, Zayn Mallik néven. Olyan személyről van szó, aki híres és sok mindenről jól ismert, de a festék iránti szenvedélye látható, mivel közel 51 különböző, különös képet tetovált az egész testén, ami miatt másnak tűnik, mint más művészek. A Zayn Malik tetoválások nem korlátozódnak egyetlen útra; Folytatja az új, innovatív formatervezés stílusát, ami minden bizonnyal több hírnevet és rivaldafényt hoz számára. Néhány tetoválás az életéről alkotott felfogását ábrázolja, míg mások azt mutatják, amit ő díszít és szeret valakit.

Zayn Malik tetoválás

15 legjobb Zayn Malik tetoválási ötlete és jelentése 2021 -ben:

Nézzünk meg mindannyian Zayn Mallik 15 legjobb tetoválási tervét.

1. Csodálatos Zayn Malik tetoválások:

Csodálatos Zayn Malik tetoválások

Az ember szereti a tetoválásokat, és az ábrázolásuk iránti buzgalmuk látható a testén, amely szinte gyönyörű képekkel van befestve. Itt úgy tervezte meg a mellkasát és a vállát, hogy ahol ő a csupasz test, a másik ráeshet, és nem hagyja abba a dicséretet..

2. Ragyogó Zayn Malik tetoválások:

Ragyogó Zayn Malik tetoválások

Zayn igazi tetováló szerelmes, és egész testére tetováló mintákat készít. Itt egy fénykardot tervezett UV festékkel, amely fekete fényben fog világítani az ujjak között, és megdöbbentőbb megjelenést kölcsönöz személyének.

3. Egyedi Zayn Malik tetoválások:

Egyedi Zayn Malik tetoválások

Ez egy aranyos és elegáns yin -yang tetoválás, amelyet Zayn csuklóján ábrázolnak, a tetoválásterv azonban nagyon egyszerűnek tűnik, de nagyszerű szimbolikával rendelkezik. A sötét árnyék, a yin az árnyékrész, a megvilágított rész pedig munkája szenvedélyét és növekedését tükrözi.

4. Kockás zászló Zayn Malik tetoválások:

Kockás zászló Zayn Malik tetoválás tervezés

Itt a kisfiú kockás fekete -fehér zászlót tervezett a kezére, amelyen talán az autóversenyzés iránti szeretetét szeretné ábrázolni. Bár sűrű időbeosztása van, ez a tetoválás az autóversenyzés iránti hajlamát is ábrázolja.

5. Merész Zayn Malik Face Tattoo Designs:

Merész Zayn Malik Face Tattoo Designs

Ez egy új zayn malik tetoválás, amelyet a füléhez tintáztak az arcán, és csodálatos és lángoló megjelenést kölcsönöztek a stílusának. A legérzékenyebb énekesnőnek nincs olyan helye a testben, ahol egy kép nincs körvonalazva.

6. Zayn Malik repülő tetoválásai:

Repülő Tetoválások Zayn Malik

Itt a szenzációs popsztár egy kis repülő madarat ábrázolt a kezén, remek módja annak, hogy kifejezze azt a hozzáállását, hogy ő is szeret repülni, mint egy szabad madár, és nem szereti a határokat vagy a korlátozásokat, amelyek rá vannak jelölve, mert ő híres ember.

7. Csillogó Zayn Malik tetoválások:

Csillogó Zayn Malik tetoválások

Itt észrevehető, hogy Zayn jól ismeri más nyelveket is, és ábrázolja kultúrájához és vallásához való ragaszkodását. Ez az oka annak, hogy két tetoválást tervezett a mellkasára arab betűtípussal, ahol az egyik a szeretett nagyapa nevét, a másik pedig egy híres idézet, amely bemutatja nehéz iskolázottságát, mivel vegyes anglikán keresztény és muszlim háttérrel rendelkezik..

8. Merész Zayn Tattoo Designs:

Merész Zayn Tattoo Designs

Ez a bájos személyiség itt egy nagy fegyvert vázolt fel csípőjén fekete tintával, ami határozott megjelenést kölcsönöz a megjelenésnek. A tetoválás mesés módon van megformálva, mivel a valóságban fegyvert helyezett el.

9. Csodálatos Zayn Tattoo Designs:

Csodálatos Zayn Tattoo Designs

Ezzel a tetoválással Zayn malik ki akarja fejezni szerelmét a képregényes könyvek iránt, és szereti ezeket a könyveket olvasni. A színkombinációk tömbje extravagáns megjelenést kölcsönöz.

10. Csillogó virág Zayn Tattoo Designs:

Csillogó virágú Zayn Tattoo Designs

Ez a remekmű tetováló stílusa a csuklóján, amely első pillantásra megdöbbentő és vonzó pillantást kölcsönöz. Itt egy innovatív és dekoratív virágot rajzolnak fel, és a kis pontok csodálatos megjelenést kölcsönöznek az egész koncepciónak.

11. Keresztbe tett ujjak Zayn Malik Tattoo Hand Designs:

Keresztbe tett ujjak Zayn Malik Tattoo Hand Designs

Zayn kreatív módon ábrázolja a kéz tetoválását. Itt a képen apró kézformák az első két ujjal keresztbe téve, mintha szerencsét kívánna szeretettjének. Vázolja fel a tetoválás módját és elhelyezkedését, így a tetoválás fantasztikus megjelenést kölcsönöz.

12. Zayn hieroglifák tetoválásmintái:

Zayn lábtetováló mintái

Ez egy csodálatos és különös tetoválás a hip-hop csillag bokáján, ahol egy kis fekete csavar van körvonalazva. Azt mondják, hogy Zayn a dizájnját a One One Direction egykori tagjaival egyező stílusban alakította ki.

13. Csodálatos Zayn Malik kézi tetoválásminták:

Csodálatos Zayn Malik kézi tetoválásminták

Ez egy szemet gyönyörködtető tetoválás, amelyet Zayn jobb kezére terveztek, és ábrázolása valóságot és élénk vonzerőt kölcsönöz. Itt egy nő vörös ajkait befestik a füstölgő füst, és egy pillantásra mennyei vonzerőt kölcsönöz.

14. Sizzling Zayn Tattoo Designs:

Sizzling Zayn Tattoo Designs

Ez egy csillogó tetoválás a farkas lábán, egy tollal együtt, és mindkettő szemet gyönyörködtető kombinációja. Az árnyékos farkast és tollakat ragyogóan tervezték, és talán Zayn szeretné közvetíteni a világnak, hogy intelligens és hűséges a munkájához.

15. Zayn koponyatetoválás mintái:

Zayn koponyatetováló tervei

Ez egy tetoválás, amely csodálatosabb megjelenést kölcsönöz személyének. A sztár füstölgő koponya -dizájnt formázott a vállán és még a karján is, hogy hangsúlyozza, hogy hisz a sorsban, és boldogan kell élnie az életét, mivel nem tud arról, hogy mi fog történni a következő pillanatban.

Zayn szeretete és rajongása a festék iránt jelentős, mivel folyamatosan tetovál mintákat, hogy még dögösebbnek és vonzóbbnak tűnjön. Találmánya jobban feldobja rajongóit, és várják új megjelenését az új dalokkal vagy albumokkal együtt. Zaynt a tetoválások szerelmesének nevezhetjük, aki folyamatosan új képeket fest a testrészére.