A legjobb 9 kedvező kocka tetoválás nőknek és férfiaknak

A kocka tetoválás a kedvenc minták azok számára, akik naponta foglalkoznak szerencsejátékokkal és játékidővel. A szerencse és a hit hívei általában szeretik a dobókocka fogalmát, és a szerencse a megérkező számoktól függ. A számok fontos szerepet játszanak a szerencsejátékokban is; ezért a kockákon szerencse számok láthatók a testrészeken lévő kockadetoválási űrlapokon.

Kocka tetoválás nőknek és férfiaknak

Aranyos és szerencsés kocka tetoválás képekkel:

Számos más kivitel is kíséri a kockákat tetováláskor, például a kártyákat, az arcokat, a számokat, a csillagokat stb..

1. Kocka a csuklón:

Kocka a csuklón

A csuklógördülő kocka tetoválások a leggyakoribbak és nagyrészt vonzóak a kocka tetoválások között. A szerencsejátékhoz gyakran kötődő emberek az asztalra teszik a kezüket a kockák dobásához. A csuklókocka tetoválás jól néz ki, amikor a férfiak a valódi szerencsejáték idején vannak.

2. Felkötött kocka tetoválás:

Felkötött kocka tetoválás

Férfiak és nők egyaránt szeretik a kocka tetoválásokat a testükön. Nem arról van szó, hogy az emberek csak akkor választanak kockatetoválást, ha szerencsejátékban vesznek részt, hanem vannak, akik az élet által játszott szerencsejátékokkal is összefüggnek. Az ismeretlen jövő és a hullámvölgyek pszichológiai értelmet is adnak. A lekötött kockák minden olyan pszichológiai jelentést is tükröznek, amely a viselő képét mutatja.

3. Dobó kocka a derékon:

Dobó dobókocka

A derékon készült dobókocka tetoválás egyfajta imádnivaló tetoválásminták, amelyeket a nők szeretnek gravírozni. Az alsó alsó derék, amely a felső és az alsó között kukucskál, vonzónak tűnik, ha tetoválással díszítik. A szerencsejátékokat gyakran szerető nők derekukra kockatetoválást is véshetnek.

4. Szerencsejáték kockák tetoválása:

Szerencsejáték kocka tetoválás

A szerencsejáték -kártyák kocka tetoválásait olyan férfiaknak készítik, akik teljesen szerelmesek a szerencsejátékba, és szerencsével kísérleteznek. Szerencsés számokkal, csillagokkal és kártyákkal vésve az emberek hozzáadják a kockákat, hogy ujjatetoválást készítsenek.

5. Lucky Number Dice Tattoo on Flames:

Szerencsés szám kocka tetoválás a lángok

A szerencsés szám és a lángoló kockák tetoválása szintén a kocka tetoválás egyik leggyakoribb tervezése. Azok az emberek, akik mélyen hisznek a szerencseszámukban a szerencsejátékokkal összefüggésben, és szereznek egy szerencsés számot kockadetoválással a testükön, bizonyos értelemben a szerencse mindig bennük marad.

6. Kis kocka tetoválás:

Kis kocka tetoválás

A kis kockák tetoválásai előnyösebbek a nők esetében. Az aranyos megjelenésű kockákat más mintákkal, például virágokkal, napfelkeltével, mintákkal és formákkal lehet kiegészíteni, hogy szebb legyen.

7. Poke Dice Crown Tattoo:

Poke kocka korona tetoválás

A póker korona kocka tetoválás villanása teljes ujjú vagy félujjú lehet. Maga a kialakítás nagy, és bármilyen gesztussal hűvös lehet. A szerencsejátékokban teljesen részt vevő emberek inkább ilyen formatervezési mintákat alkalmaznak, hogy látványos, hűvös képet kapjanak.

8. Kígyó és kocka szerencsejáték tetoválás:

Kígyó és kocka szerencsejáték tetoválás

Vannak, akik mélyen érdeklődnek a szerencsejáték iránt. Mélyen gondolkodnak, és előre látják, hogyan fog alakulni a játék. Az ilyen emberek nagyon lelkesek a megfigyelésükben, így kiválaszthatnak egy kígyókocka tetováló képet, amely a személyiségükhöz kapcsolódik.

9. Értelmes teljes ujjú kocka tetoválás kép:

Értelmes teljes ujjú kocka tetoválás kép

Az értelmes, teljes kockás ujjú tetoválások hihetetlenül figyelemre méltónak tűnnek, amikor férfiak és nők kószálnak a kaszinóban. A kártyák és póker szerencsejáték -képei és a dobókocka, beleértve a pénz, az idő, a szerencse és minden képét, ragyogónak tűnik a munkájában és a figyelemre méltó személyiségben.

A szerencsejátékosoknak és a játékosoknak nem kell sugallniuk a kocka tetoválás jelentését. A kocka tetoválás vonzza az embereket felé. A számokkal ellátott kis kockák számtalan ember sorsát határozzák meg szerte a világon.