A legjobb 9 mexikói tetoválás minták és képek

A mexikói tetoválások manapság nagyon népszerűek. Ezeket különböző stílusokban is megteheti, és sportolási képességeinek megfelelően is alkalmassá teheti őket. Ezeket gyakran cukorkák koponyájának nevezik, és általában különböző virágos és egyéb mintákkal kombinálják őket.

mexikói tetoválás minták

A legjobb mexikói tetoválási minták és képek:

Az alábbiakban bemutatjuk a 9 legjobb mexikói tetoválási mintát és jelentést, amelyeket feltétlenül ki kell próbálnia.

1. Ceruzafúró stílusú koponya mexikói tetoválás:

Ceruza unalmas stílusú koponya mexikói tetoválás

Ez egy mexikói ceruzafúró stílusú koponyaminták a kapcsolódó rózsákkal. Könnyedén kipróbálhatja ezeket, mivel ezek meglehetősen stílusosak a sport számára. Ezeket más mintákkal is viselheti. Ezeket más mintákkal a hátra is ki lehet terjeszteni, és más mintákkal a csuklóra is kiterjeszthetők.

2. Koponya mexikói tetoválás tervezés:

Koponya mexikói tetoválás tervezés

Ez egy másik lány típusú koponyatetoválás, amelyet a test oldalán készíthet. Ez olyan színekben is elvégezhető, amelyek kényelmesen sportolnak. Ezek nagyon stílusosak a sport számára. Ehhez virágokat is adhat. Ez az egyik legnépszerűbb mexikói tetoválásminták lányoknak.

3. Candy Skull Mexican Tattoo Design:

Candy Skull mexikói tetoválás tervezés

Ez egy másik cukorka koponya design. Itt ez egy lány arcával történik, így a nők különböző formatervezési mintákkal öltözködnek az arcukon. Valami ilyesmit kipróbálhat. Ez szintén színek nélkül történik, és az egyetlen feketét árnyékolt módon használják, különböző árnyalatokkal, hogy a design kiemelkedő legyen. Ezt azonban színekkel is megteheti, és ez a személytől függ.

4. Női arc mexikói tetoválás:

Nők arca mexikói tetoválás

Ez egy másik mexikói nőarc, cukorka koponya nyomatokkal. Az ilyen típusú 3D stílusokat egyszerűen kipróbálhatja saját maga is. Ez a felső kéz oldalán történik. Ezt a kezével is megteheti. Ezt a háton vagy a combokon is megteheti. Ha ilyesmit szeretne 3D -ben és dombornyomásos effektusokban, akkor konzultáljon egy profi művésszel, aki jól ismeri a 3D -effektusokat. Emellett egyedi mintákat is készíthetnek, amelyek ennek a mintának megfelelően készültek, személyre szabott kivitelben.

5. Aszimmetrikus koponya mexikói tetoválás:

Aszimmetrikus koponya mexikói tetoválás

Ez egy aszimmetrikus koponya kialakítás. Kipróbálhat egy ilyen mintát is, amely kisméretű és az Ön által választott színben készült. Ez nem túl színes, de művészi bármilyen színnel, amit ehhez szeretne. Ezt piros vagy zöld színben is megteheti, és ez nagyon kreatívnak tűnik. Ez az egyik legkisebb mexikói tetoválás minták nőknek.

6. Lányos koponya mexikói tetoválás:

Lányos koponya mexikói tetoválás tervezés

Ez egy lányos koponya, amelyet nagyon dekoratív módon készítettek, és különböző virágmintákat és színeket tartalmaz. Ez egy színes mexikói tetoválás.

7. Divatos árnyékolt mexikói tetoválás:

Divatos árnyékolt mexikói tetoválás

Ez egy divatos árnyékolt mexikói tetoválás, amely koponyával és más kapcsolódó stílusokkal rendelkezik. Ehhez több színt is használhat. Azonban itt ezt feketén és árnyékosan tartják. Ezek nagyon divatosak és könnyen sportolhatók. Érdemes azonban konzultálnia egy professzionális művésszel, és meg kell készítenie ezeket a rajzokat és egyedi készítéseket. A professzionális művészek útmutatást nyújtanak a testen használt színekről is.

8. Virágmintás mexikói tetoválásterv:

Virágmintás mexikói tetoválás

Ez egy nagyon művészi kivitel, és virágnyomatok is vannak rajta. A színek is nagyon kreatív stílusban készülnek, így ez lányosnak tűnik.

9. Koponya és rózsák mexikói tetoválástervezés:

Koponya és rózsák mexikói tetoválás tervezés

Ez egy nagyon mexikói színes tetoválás, amelyet sportolhat. Több színt adhat ennek, és virágot is készíthet ezzel. Ezt professzionális szakértőtől kell elvégeznie, hogy ezt az egyedi igényeknek megfelelően elkészíthesse. Ennek 3D hatásai is vannak, amelyek művészi megjelenést kölcsönöznek.