S Letter Tattoo Designs: 20 felkapott tetoválás 2021 -ben!

S Letter Tattoo Designs

Motivációt keres az S betű befestéséhez? A tetoválás sokak számára divat. A kis betűs minták alkalmasak a hosszú nevek helyett, amelyek sokat mondanak érzelmeikről. Számos lehetőség közül választhat, az egyszerűtől a bonyolult szerkezetekig, amelyeket személyesen választhat. Ha először próbálkozik, választhat egy egyszerűt, de bonyolultan részletes lehetőséget választhat, ha rendszeresen tintát kap..

Bemutatjuk Önnek a legjobb S betűs tetoválásminták összeállítását, amelyek segítenek a végső döntés meghozatalában habozás nélkül.

20 S betűs tetoválás férfiaknak és nőknek:

Itt található az S betűs tetováló képek listája, különböző mintákkal, például virágokkal, koronával, más betűkkel kombinálva. Különböző formájúak és méretűek, és bárhol elhelyezhetők a testben. Nézzük végig ezt a cikket a felkapott mintákért, amelyek spirituális hányadost adnak hozzá modern csavarral.

1. Hearty S Tattoo Design:

Szívélyes S tetoválás tervezés

Ez az egyik legjobb és leggyakrabban előforduló tetoválási terv az S. ábécé számára, amely férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas; ez a minta elegáns és elegáns kivitelű, a levél végén szívvel. A tervezés vörös szíve vörös színű, ami vonzóvá és ügyessé teszi.

2. Hullámos S kialakítás a karon:

S Letter Tattoo

A karján lévő hullámos minta tökéletes vágy a természet gyönyörű szabad erejének ábrázolására. A levél két oldalán lévő csillagok tele vannak piros színnel, így kiugrik. Az S betű középen helyezkedik el, mindkét oldalán hullámos mintákkal, amelyek a természet erejét képviselik. Ez férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas lehet.

3. Star S Design Tattoo a csukló közelében:

Star S Design Tattoo a csukló közelében

Az S betű tetoválás kéznél egy csillaggal a tetején különleges üzenetet tartalmaz, amikor az ábécét szeretné a design csillagává tenni. A kis kurzív „s” két folyamatos görbével végződik, így praktikus és vonzó lehetőség. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas minden korcsoportban.

4. Lotus S Tattoo Design a nyakon:

S tetoválás tervezés a nyakán

Ez egy S betűs tetoválás, amely egyedülálló választás azoknak, akik nagyon apró részleteket fektetnek tetoválásukba. A lótuszvirág tetején való elhelyezése növeli a design szépségét. Sok kultúra jelentős szerepet játszik ebben a gyönyörű virágban. A tetejére az S betűt szépen szív alakúra változtatták.

5. Heart S Tattoo Design:

Heart S Tattoo Design

Az S betű görbéi a sokoldalú betűk egyikévé teszik a könnyen beilleszkedő elemek hozzáadását. Ez egy innovatív módja annak, hogy az S betű iránti szeretetét a másik oldalon lévő szívvel jelenítse meg, így az egész szívnek tűnik. Ha ezt a mintát a csukló oldalára helyezi, akkor a legtöbb lány és nő csinosnak és előnyösnek tűnik.

6. S Letter elegáns tetoválása:

S Tetoválás

Az S betű tetoválásának merészebb és karcsúbb vonásai a tökéletesség gyönyörű keverékét alkotják. Kifinomult benyomást kelt, közepes méretű mintával. A tetoválás elegáns és merész kombinációja tökéletes választás férfiaknak és nőknek egyaránt az alkaron. Ezt a tetoválás méretét csökkentheti vagy növelheti annak a helynek megfelelően, ahol meg szeretné kapni.

7. Egyedi S tetoválás a lábán:

S Tattoo On The Leg

Ha kreatív ember, akinek van kalandérzéke, akkor az S ábécé tetoválása és egy gyönyörű pillangó tökéletes választás. A pillangó sokak számára a szabadság és a tapasztalat érzését képviseli. A dizájn monokróm színárnyalata és az S betű kéz a kézben járnak, így szépnek tűnnek. Ez a design alkalmas nőknek és lányoknak.

8. Kurzív S tetoválás az ujjon:

S Kezdeti tetoválás tervezés az ujján

Az egyik felkapott dizájn, amely a kisujjas tetoválásmintákat képviselheti. Ez egy szép módja annak, hogy leírja egy személy vagy egy hely fontosságát a középső ujjra helyezett kurzív kis „s” segítségével. Sokan inkább tetoválást végeznek a gyűrűsujjukon, de a végső választás az Ön személyes preferenciáitól függ.

9. Capital S tetoválás a sarkon:

Capital S Tattoo On Heel

Ez egy S betűs tetoválás, alkalmas azoknak, akik csak belépnek a tetoválás területére, és valami aprósággal szeretnének kezdeni. Az egyszerű S nagybetű a sarokterület fölé helyezve kicsi, és ha szeretné, megmutathatja magát. A sarok az, ahol a tetoválás jelen van, a láthatóság és a személyiség megőrzése kombinációjának tekinthető.

10. Divatos S tetoválás a könyök közelében:

Divatos S tetoválás a könyök közelében

Ez az S ábécé egyedi tetoválásterve, amely hagyományos érzést kölcsönöz ennek a modern művészetnek. A pávatoll hozzáadása az s betű végén nagy különbséget jelent. A tetoválás legjobb helye a lábadon vagy a karodon van. Sok kultúra nagy jelentőséget tulajdonít a pávatollban, és férfiak és nők számára egyaránt alkalmas lehet.

11. Kalligrafikus S Tattoo Design:

S Tattoo Design

Ha elege van a tetoválásokban használt egyetlen fekete tintából, akkor ez a divatos S tetoválás rengeteg pirossal hűvös lesz. A fekete körvonalakkal díszített, piros központokkal ellátott minta gyönyörűen néz ki, és árnyékoló hatást kölcsönöz neki. A levél kis kiterjesztései hozzáadták a dizájnt, így exkluzívnak tűnnek.

12. Egyszerű S Tattoo Design tollal:

Egyszerű S Tattoo Design

Ez az S egyik ábécé egyik legjobb tetoválási mintája, amelyhez egy hosszúkás toll elem tartozik a levél végéhez. A piros és a fekete szín gyönyörű kombinációja, és kiemelkedik a tetováláshoz használt fekete tintával szemben. Ez a minta teljes kinézete gyönyörű, és a legjobb választás lányoknak vagy nőknek.

13. Elegáns S tetoválás a karon:

Elegáns S tetoválás a karon00

Ez az S kezdeti tetoválás meglehetősen egyszerű kialakítása gyönyörű és a kar látható területén jelenik meg. A stílus tovább fokozódik a királyi korona elhelyezésével, így az egész minta királyi megjelenést kölcsönöz. Az extra elemek mértéke és a betű betűtípusa tetszés szerint választható, így esztétikus.

14. S betű tetoválás a csuklón:

S Letter Tattoo

Ez az S ábécé tetoválása merésznek és gyönyörűnek tűnik a csukló területén. A teljes megjelenés egy lépéssel tovább lép, ha koronát helyezünk a tetejére. A vörös használata a korona kialakításában a tetoválás fekete tintájával királyi megjelenést kölcsönöz. A férfiak általában az ilyen hatalmas mintákat részesítik előnyben.

15. S betűs tetoválás a karon:

119998586 443092543329822 1125531893521613653 É

Ha rajong az Anchor tetoválásért, akkor ez a design megfelelő választás lehet. Az ilyen tetoválásokhoz szükséges hely. A stílusos betűtípus egyedinek és királyi megjelenésűnek tűnik, növelve a design egyszerűségét.

16. Lenyűgöző S Tattoo Design:

S Betűs Tetoválások

Ez a gyönyörű és bonyolult divatos S tetoválás gyönyörű lehet. A formatervezés gyönyörű hajtásai a teljes minta megjelenését kölcsönzik. A csuklóterület oldalának kiválasztása azt jelenti, hogy milyen közel van a szívünkhöz. Még személyesebbé tehető, ha fontos dátumokat ad hozzá a tervezéshez. A férfiak általában ezt a formatervezést részesítik előnyben.

17. Virágos S betűs tetoválás szívveréssel:

Virágos S betűs tetoválás szívveréssel

Ez egy S betűs tetoválás, amely meglehetősen egyszerű, de a virágok hozzáadása egyedülálló vonzerőt kölcsönöz a rendszernek. A kicsi szív és a szívverésmintának látszó minta egyetlen betű jelentését szimbolizálja. Bár az egyszerű fekete tinta elegendő, színeket is hozzáadhat, ha akar. Ez a tökéletes választás azoknak a lányoknak, akik szeretik az ebben a designban található összes elemet.

18. S ábécé tetoválás szárnyakkal:

S Szárnyakkal

A szárnyak az S ábécé tetoválás kialakításának kedvenc lehetőségévé válnak. Az édes betűtípussal készült merész és elegáns vonások királyi élményt nyújtanak. Az átlagos szárnyakkal ellentétben ennek a kialakításnak a szárnya teljes egészében a szívek metszéspontjából készült.

19. Egyszerű S Design Tattoo:

Egyszerű S Design Tattoo

Ez egy tetoválás az S betűvel, amely jól látható a karján, ami kiváló ötlet lehet azoknak, akik szeretik az elegáns dizájnt. A közepes méretű tetoválás gyönyörűnek és tovább emelkedettnek tűnik, ha ennek a kialakításnak a farkát egy aranyos kis szívbe modellezik. Ez egy tökéletes dizájn azok számára, akik tetoválást szeretnének túl sok információ nélkül.

20. Szembetűnő alsó hát S betű tetoválás:

Szembetűnő alsó hát S betű tetoválás

Ha Ön olyan személy, aki szereti a bonyolult terveket, akkor az S betű stílusa tökéletes választás lehet. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, az egyedi betű merész és sötét ábrázolása, amelyet egyedi tervezési minta vesz körül, könnyen illeszkedik a teljes mintához. Ezt a formatervezési módot általában a tetoválások lelkes gyűjtői preferálják.

Tippek a tetoválás előtt és után:

Itt van egy lista azokról a dolgokról, amelyeket szem előtt kell tartani a tetoválás előtt és után:

  • A tetoválás előtt kerülje az olyan anyagokat, mint a koffein vagy az alkohol, mivel ezek fokozhatják a vérzést.
  • A tintázás előtt egy héttel hidratált állapotban kell tartani magát. Próbáljon meg naponta legalább két liter vizet inni.
  • A legjobb, ha 48 órával a tinta beadása előtt kerülni kell az olyan tablettákat, mint az aszpirin, mivel ez vérhígulást okozhat, ami túlzott vérzést okozhat.
  • Tartsa a tetovált területet vékony kötéssel, amíg el nem éri otthonát, hogy elkerülje a fertőzéseket.
  • Győződjön meg róla, hogy hidratálja a területet a szakember utasításai szerint.
  • A legjobb, ha laza ruházatot visel, és kerülje a szoros ruhákat.

Végső gondolatok:

Az S betűs tetoválásminták listájával kéznél van, ideje kiválasztani a legjobban tetszőket. A tetoválás soha nem megy ki a divatból; ehelyett modern megjelenést kaphatnak, kreativitást árasztó egyedi mintákkal. Mondja ki szívét a gyönyörű szimbolikus S betűs tetoválásokon keresztül, amelyeket ebben a cikkben mutatunk be. Ne felejtse el tudatni velünk, ha ez a cikk segített a végső döntés meghozatalában.

Jogi nyilatkozat: A cikkben használt információk és képek nem a weboldal személyes munkái. Ha le szeretné venni a képek bármelyikét, lépjen kapcsolatba a weboldallal.