A legjobb 11 tetováló szalon Bangalore -ban

Különféle tetováló szalonok találhatók Bangalore -ban, ahol véglegesen elkészítheti a testét. Vannak olyan szalonok, amelyek meglehetősen öregek, és a szakemberek bár magas díjat számíthatnak fel, de 3D vagy dombornyomott mintákat kaphat tőlük.

Tetoválószalonok Bangalore -ban

A legjobb tetováló művészek Bangalore -ban:

Az alábbiakban bemutatjuk a 11 legjobb tetováló szalonot Bangalore -ban, ahonnan elkészítheti kedvenc dizájnját.

1. Xtreme tetováló szalonok:

Az Xtreme tetováló szalon a Bangalore legjobb tetoválószalonja, amelyet Srinivas és barátai vezetnek. Ezek a művészek (Srini, Ramya, Sanjay Raj, Devil Dhemu, Sanju, Gautham Jackie) kreatívak a fotorealisztikus tetoválásban & precíziós test piercing, pont. Tudásukat és profizmusukat nem lehet legyőzni. Ha kreatív tetoválásmintákat szeretne létrehozni, akkor ezek a stúdiók a következő tetováláshoz.

Xtreme tetováló szalonok

Hogyan juthatunk el oda :

  • Jayanagar címe: # 12, 1. emelet, 9. főút, Jayanagar 4. blokk, a Jayanagar RTO iroda közelében, szemben: Janata Bazaar, a Chouhan egyenruhák mellett, Bangalore – 560011.
  • DVG út címe: #85/1-2, DVG út, szemben: Liberty bemutatóterem, Közel: Upahara Darshini Hotel, Basavanagudi, Bangalore-560004.
  • Hanumanth nagar cím: # 8, Mount Joy Road, Hanumanth nagar, közel: HP benzinágy & BMS fiúszálló, Bangalore – 560019.
  • weboldal: www.xtremetattoos.co.in
  • hívja: 8884888805/9886652084.

2. Pradeep Junior Tattoo Studio:

Pradeep Junior tetováló stúdió

Ennek tulajdonosa és üzemeltetője a Pradeep Junior. Ez egy nagyon jól ismert parlous, amellyel elkészítheti állandó tervezését. Ezek az emberek testre szabják a kiváló minőségű műalkotásokat, például a 3D -t, vagy akár a legsötétebb mintás és sötét színű törzsi mintákat. Ha más normál és rendes csajos mintákat keres, akkor ezek is segíthetnek ezekben. 2009 óta, amikor megnyílt ez a bolt, jó rekordbázist tartanak. Ezért, ha egyedi terveket szeretne, ezeknek az embereknek még a legkreatívabb művészei is vannak, akik egy egész tervet rajzolhatnak ki Önnek, és elkészíthetik az Ön alkalmasságának megfelelően.

3. Dark Arts Tattoo stúdió:

Dark Arts Tattoo stúdió

Ennek tulajdonosa és üzemeltetője Pradeep Menon, és sok ügyfele ismeri őt az általa végzett kreatív és művészi munkák alapján. Itt nemcsak útmutatást, hanem művészi terveket is készíthet. Feladta a munkáját, és professzionálisan kezdte elvállalni a festés munkáját. Ez a legjobb tetováló stúdió Bangalore -ban.

4. Gold Touch Tattoo Studio:

Gold Touch Tattoo Studio

Ebben az üzletben útmutatást kap a tervezés folyamatához, valamint az óvintézkedésekhez, amelyeket meg kell tennie, hogy a színek és a design megfelelő legyen, miután elkészült. Indiranagarban található. Ez a legjobb tetováló stúdió Bangalore -ban.

5. Buddha tetoválás:

Buddha Tetoválások

Többféle mintát kínálnak, amelyek közül választhat, vagy egyedi mintákat is rendelhet. Ezt az üzletet a Big Bazaar, Nagavarapalya Main Road közelében találja.

6. Örök kifejezés:

Örök kifejezés

Ezek az emberek különféle formatervezésre specializálódtak. Sok asszisztensük is van, akik segítenek a tervezés megfelelő elvégzésében.

7. Kraayonz Tattoo Studio:

Kraayonz tetováló stúdió

Ez kezdetben a Bangalore -ban található láncstúdiók része volt, amelyek Sameer Patange tulajdonában voltak. A cím: Shop No. 8, Raheja Arcade Building, Koramangala, További információt a weboldalukon talál. http://www.kraayonz.com/

8. Heavens Tattoo Studio:

Heavens Tattoo Studio

Ez egy nagyon jól ismert stúdió, ahol megfizethető áron elkészítheti tervezését. További részleteket a honlapjukon találhat. http://heavenstattoobangalore.in/

9. Maria Tattoo Stúdió:

Mária Tetováló Stúdió

Nagyon kreatív emberek, akiktől megkaphatja a dizájnt. További információkat a weboldalukon találhat: http://mariatattoostudio.webs.com/.

10. Inkprik Tattoo Studio:

Inkprik tetováló stúdió

A stúdió tulajdonosa az ismert tetoválási szakértő, Lancelot Wilkie nemzetközileg képzett diákja. Innen készíthet művészi tervezést, és további információkat kaphat a webhelyükről. http://www.inkprik.com/. Ő Bangalore egyik legjobb tetoválóművésze.

11. Brahma tetoválószalon:

Brahma tetoválószalon

Ez egy nagyon jól ismert stúdió, és ez volt az első, amelyet megnyitottak a városban. Itt kaphatja meg a legképzettebb művészeket, és egyedi terveket is kaphat. Részleteket a webhelyükről szerezhet be, és tájékozódhat az árakról. http://www.bramhatattoostudio.in. Ha jó hangulatot szeretne, és olyan képzett művészeket is, akik szívesen végzik a legkreatívabb munkákat ügyfeleiken, akkor innen kell elkészítenie tervezését. Színt és utógondozást is segíthetnek. Ez Bangalore egyik legjobb tetováló szalonja.