Top 10 híres tetováló szalon Delhiben

A tetoválás divatos művészet és egyre növekvő trend. Szinte bármilyen formatervezési mintát elkészíthet, és egyedi terveket is készíthet, ha el akarja költeni a plusz pénzt. Sok üzlet és művész kínálja ezeket a szolgáltatásokat.

Tetoválószalonok Delhiben

A legjobb tetoválóművészek Delhiben:

Az alábbiakban bemutatjuk a 10 legjobb tetováló szalonot Delhiben, ahol professzionális művészektől készíthet állandó tervezést.

1. Inkinn Tattoo Studio:

tetoválószalonok Delhiben

Ez Delhi híres tintastúdiója. Ezen a helyen szakértő szakembereket talál. Ez jól ismert különböző művészi munkáiról is. Ezek az emberek a japán és más formatervezési mintákra is specializálódtak. Sokféle kivitel közül választhat. Innen szerezheti be a koi mintákat és betűtípusokat is. Ez a stúdió gyakran különféle színes és fekete festékmintákat készít. Ebből a stúdióból egyedi terveket készíthet ízlésének megfelelően. Ez a B-87 védelmi kolónia második emeletén található, a Flyover közelében. Részletesebb információkat a honlapjukon találhat: www.inkinn.com

2. Sólyom tetoválás:

Tetoválásminták Helyek delhi2 -ben

Ez egy nagyon jól ismert stúdió, ahol sok üzlet van. Elmehet a különböző üzletekbe, amelyek az egész városban találhatók. Ezek az emberek különféle terveket készítenek. Egyéni mintákat és törzsi mintákat is készíthetnek az Ön számára. Ha valami ideiglenes dolgot szeretne, például matricát, akkor sokféle vízátviteli matricát és más típusú ideiglenes mintát árulnak. Van néhány népszerű üzletük. Vannak más üzletek is, és további információkért az ügyfél megtekintheti webhelyét: http://www.hawktattoo.in/

3. Skorpió Tattoo Inn:

Törzsi fél ujjú tetoválásminták

Ebben a stúdióban olyan művészek dolgoznak, akik bármilyen tervet készíthetnek az Ön számára. Ha valami törzsi dolgot szeretne, vagy le szeretné fedni régi mintáit, akkor ellenőrizze a boltjukat. Megkérheti Deven művészt, hogy készítsen törzsi terveket az Ön számára, és más dizájnt kap. Ez a C-7 címen található, a bolt száma 61, és ez a 7-es szektorban van. További információt az oldalukon talál. Ez az egyik tetováló szalon Delhiben.

4. Devilz tetoválásai:

Tetoválásminták Helyek Delhiben4

Ez egy nagyon jól ismert hely a tinta tervezéséhez Delhiben. Weboldalukon megtekintheti különböző műalkotásaikat. Ez az egyik legnépszerűbb stúdió. Weboldaluk a http://www.tattoosnewdelhi.com/ címen található. Ő a legjobb tetoválóművész Új -Delhiben.

5. Cheeno Stúdió:

tetoválószalonok-in-delhi-5

Ez Noidában található. Ez egy divatos szalon. További információkat kaphat a dizájnról és az árukról a boltjukban, amely Noidában, a Sony Centerrel szemben található.

6. Mike tetoválásai:

Tetoválásminták Helyek Delhiben6

Ez egy népszerű stúdió, és különféle mintákat kaphat a boltjukban. További információt a weboldalukon találhat: http://www.tattoosbymike.com/.

7. Tetoválóvilla:

Tetoválásminták Helyek Delhiben7

Ez egy nagyon jól ismert stúdió, ahol tintával szerezheti be terveit. További információkat a http://www.tattoovilla.com/ weboldalon találhat. Ez Delhi egyik legjobb tetováló szalonja.

8. Tetoválások: Dev

Tetoválásminták Helyek Delhiben8

Ezek az emberek különféle tetoválási mintákat készíthetnek, amelyeket különböző kényelmi pozíciókban kaphat. További információkat a http://www.tattooartistdev.com/tattoos_by_dev.html címen szerezhet be. Ő a legjobb tetoválóművész Delhiben.

9. Mohit tetoválásai:

tetoválószalonok-in-delhi-9

Ez egy divatos hely, ahol megkaphatja a dizájnt. Igény szerint egyedi mintákat is kaphat. További információt a weboldalukon szerezhet. http://www.tattoosbymohit.in/

10. Törölhetetlen tetováló stúdió Delhiben:

Tetoválásminták Helyek Delhiben10

Ez egy népszerű Delhi szalon, hogy megkapja a dizájnt. További információkat a http://tattoosnewdelhi.in/home.html weboldalon találhat