15 Seneste trend i rygløse toppe til kvinder i Indien

Ser sexet og hot ud er den nye trend. Med mere og mere vestligt tøj, der vinder popularitet på markedet, har kvinder flere valgmuligheder blandt tøjet. Rygløse toppe er også på mode og med et stort udvalg af farver og designs. Vi har listet de bedste topløse toppe herunder.

rygløse toppe

Elegante modeller af Open Back Tops til damer med billeder:

Her er en liste over de 15 bedste rygløse toppe, som kvinderne kan vælge imellem.

1. Piger snøret rygløs top i sort:

Black Laced Backless Top

Den sorte åbne bagside designet med talrige snørebånd bag bundet til hinanden på kryds og tværs er en fashionabel at vælge. Ved siden af ​​båndet er snørebånd et lodret design, der også er indviklet med sorte blomster. Toppen har et sexet look og skal være dit valg til en af ​​din vens fester.

2. Designer grå farve løs rygløs top:

Den skinnende grå rygløse top

En unik rygløs top med den skinnende grå farve er en, der helt sikkert burde være i din garderobe. Designet uden ryg med den sorte gennemsigtige lange blonder bagved, giver det det perfekte look. Løs nok til at passe enhver kropskurvatur; denne top ville være en velsignelse for enhver kvinde. Således skal den være på hver dames liste.

3. Sporty Look Backless Top til kvinder:

Den sporty rygløse top

Denne top er en af ​​dem, der er velegnet til et sporty look. En høj bundet bolle, robuste jeans under med sko, denne top ville perfekt supplere tøjet. Den almindelige grove pink farve er velegnet til topens funktioner. Denne igen med en løs pasform ville være et godt valg at bære den på en af ​​dine college dage eller afslappede udflugter.

4. Oval formet rygløs top i Maroon:

Den Maroon rygløse top

En elegant top at have på med det rygløse design. Farven er iørefaldende, og det rygløse design i form af et ovalt snit giver et ædruere look frem for et sexet. Parret med sorte jeggings og høje hæle, ville dette være perfekt tøj til enhver fest eller dato. Dette skal være på din liste!

5. Frock -stylet rygløs top til piger:

Frock -stylet rygløs top

Den lyserøde farve vil tiltrække alles øjne. Toppen er designet som en kort kjole med lag af lige følelser og klassisk rygløst design. Toppen ville give et sødt look og ville være et godt valg til en af ​​dine pigefester.

6. Den hvide hjerteformede rygløse top:

Den hvidhjerteformede rygløse top

Den hvide top med det hjerteformede rygløse design vil helt sikkert tiltrække dig med sit design og skønhed. En lige foret top uden buede ærmer eller nogen form for krumning i skæringen, dette er en unik top. En af de toppe, som ville lade dig skille dig ud i mængden, når du bærer den. V-halsen ville føje til skønheden i toppen. Køb den til en af ​​de elitefester, du ville deltage i.

7. Piger skjorte Stylet rygløs top:

Skjorte -stil rygløs top

Den lyserøde og hvide stribede skjorte med den rygløse funktion bærer igen sine egenskaber ved det afslappede eller sportslige look. Parret med tætsiddende jeans og den løst bundne knude på bagsiden ville give dig det afslappede look, du foretrækker. Farvekombinationen af ​​striberne er også en velegnet til enhver af disse piger eller damer.

8. Den pink alter-hals rygløse top:

Den pink alter-hals rygløs top

Den lyserøde farve på toppen er en almindelig, men alligevel ædru. Den har alterhalsen med sølvstrengen, der holder den. Velegnet til enhver af de afslappede udsigter, du kan altid foretrække at købe dette.

9. Ladies Short Backless Top i pink:

Den korte Pink Backless Top

Denne korte pink top giver et af disse modellooks, når du har den på. Passer til pigerne med de perfekte kropskurver, den har bare en tynd blonder bagved med knappen. Toppen har et sølvfor hele, selv på halsen. Med den dybe udskæring og montering på brystet kan dette foretrækkes af piger, der ønsker et modellook.

10. Trykt åben bagside:

Den blå trykte rygløse top

Udskrifter går aldrig af mode. Og denne top med den blå farve og hvide print giver et smukt look. Parret med varme bukser som synlige på billedet eller nogen af ​​dine jeggings, ville denne top give et flot look. Dette skal være i din garderobe for at være blandt en af ​​de toppe med tryk.

11. Ladies Beach Style Backless Top:

Den strandstylede rygløse top

Denne top med de iøjnefaldende flerfarver og unikt stilede knuder på bagsiden giver et fantastisk look. Som navnet antyder, ville denne top være perfekt til at have på en strand. Parret med shorts eller nederdel ville dette helt sikkert få dig til at se varmere ud. Så køb det til en af ​​dine goa -ferier!

12. Kort rygløs afgrødetop:

Top uden afgrøde

Den mørk lilla top med de traditionelle tryk og ingen ærmer giver et smukt look. Piger, der leder efter alle funktionerne, dvs. afgrøde, rygløse osv. Design i en top selv, dette ville være en lykke for dem. Toppen ville kun give et elegant look, når den blev parret med sorte jeggings, og køb den derfor til en af ​​dine ædru parter.

13. The Brown Open Back Tops til piger:

Den brune rygløse top

Dette er en top med knappen øverst på bagsiden og venstre åben efter knapper for at give det perfekte look uden ryg. Den skinnende brune farve tilføjer designens skønhed. Dette ville være den bedste løsning til dine fester i høj klasse.

14. Den lyseblå rygløse top:

Den lyseblå top uden ryg

Denne top med den tynde stribe bagtil og den løse del af toppen udeladt giver et flot rygløst look. Toppen viser et afslappet look foran og er derfor velegnet til ethvert af dine casual look.

15. Den almindelige hvide rygløse top:

Den almindelige hvide rygløse top

Dette ville fange øjnene for enhver af damerne, der ønsker et varmt look. Den almindelige hvide top med de tynde knuder på bagsiden parret med de trykte jeggings ville give et iøjnefaldende look. Så køb den for at se varmere ud med uforsigtigt bundet hår og lejligheder på dine fødder.

Ved at slutte, vil ovenstående liste helt sikkert give en løsning på mange kvinders forvirrende valg. Bliv sexet og smuk med en af ​​disse rygløse toppe!