9 Seneste modeller af stropløse toppe til piger i mode

Stropløse toppe er som rørtoppe. Den har ikke stropper på skuldrene. Toppen starter fra brystområdet. Hvis man ikke er komfortabel uden stropper, så kan hun have skulderklap over det. Stropløse toppe ser sexede og varme ud. Det viser en ren figur af en pige. Også i stropløse toppe findes en række forskellige designs. Stropløse toppe bæres hovedsageligt på stranden, fest og udflugt med venner. Den stropløse top kan enten være body-fit eller løs-fit. Det ser godt ud med shorts. Stropløs top giver et komplet vestligt look. Den stropløse top skildrer pigernes uforbeholdne og modige kvalitet. Det er for den, der kan lide at vise krop.

Trendy designs af stropløse toppe til damer med billeder:

Se på nogle stilfulde stropløse designs af toppe i modeindien.

1. Stropløse formelle toppe til damer:

stropløse toppe

Denne stropløse top vil se godt ud på damer med jeans. Det er meget lavt fra nakken. Den bliver lidt løs fra bunden. Den dybe lave hals viser en fin spaltning. Damer vil give sanseligt look i denne top. Slanke damer vil se bedre ud i dette.

2. Sexy Look Stropløs Crop Top:

Stropløs afgrødet top

Denne stropløse top er i afgrødestil. Den har et blomsterprint i hvid stropløs top. Stropløs top i afgrøde stil er lystig og seksuelt attraktiv. Meget kropsdel ​​er åben i denne top. Plus denne dame har slidt body-fit nederdel, hvilket er en ekstravagant.

3. Moderigtigt stropløs top:

Sød stropløs top

Dette er en sød stropløs top, der er kvælende. Lady har brugt jeans med den. Et patchwork med blonder er fastgjort ovenpå, hvilket ser fint ud. Det anvendte stof er blødt på huden og behageligt at have på. En dame ser sikker på dette. Lange øreringe vil passe bedre med denne top.

4. Stropløs flæse top:

Stropløs flæse top

Dette mønster er kendt som Stropløs flæse top. Det er en flot lilla farve top med to lag. Luft kan let passere forbi denne top. Dette vil se godt ud på søde piger. Selv det lilla stof skinner med hvidt nederdel. Piger vil se forførende ud i denne top.

5. Hollister stropløs top:

Hollister stropløs top

Denne stropløse top har stribet mønster med grøn og sort farve. Det har også en sort farve sløjfe i taljen. Det ser lidenskabeligt ud med hvid skjorte. Denne pige har et stærkt og klart udseende. Det understreger fremtrædende og fantastisk design.

6. Ærmeløs designer stropløs top:

Dame stropløs top

Det er et nyt mønster i Women’s Stropløs top. Et stof hænger ud over toppen. Denne top er op til standard for accept. Denne top har ikke en lav hals, hvilket er bedre for kvinder. En stram kæde er slidt i nakken, som matcher godt med denne top.

7. Stropløs top med fulde ærmer:

Stropløs top med ærmer

Denne stropløse top er trykt og med ærmer. Den er i blødt Chiffon -materiale. Dette materiale får en til at føle sig fri. Denne top er interessant og spændende. Du kan også bære dette, mens du er ude at shoppe. Det matcher godt med ankellange jeans og sko.

8. Party Wear Stropløs top:

Fest Wear stropløs top

Denne stropløse top bruges til fester. Det er en stropløs top i gylden farve med sort nederdel. Den stropløse top er i afgrødestil. Denne type toppe er udbredt i samfundet af høj klasse. Det får dig til at skinne i en overfyldt fest. Det er prangende top.

9. Elegant stropløs top:

Elegant stropløs top

Denne stropløse top er et mesterværk. Det er en hvid cremet top, der ligner et håndklæde. Det er iøjnefaldende og enestående. Det er æstetisk flot og forførende. Damen har matchet sorte jeans med denne top. Selv sort nederdel vil passe godt sammen.

Stropløse toppe har ikke stof på skulderen. Den er fri fra ærmerne. Men alligevel har nogle stropløse toppe ærmer. I det er ærmerne fra arme. Det foretrækkes mest under en natfest. I metrobyer bærer piger også denne stropløse top på college. Det ser smukt og flot ud.