9 legjobb kerékpáros kesztyű kezdőknek

A kerékpáros kesztyűket kifejezetten úgy tervezték, hogy védelmet nyújtsanak a kerékpárral közlekedők számára. Fő funkciói közé tartozik a kerékpáros védelme, melegsége és kényelme. Ha egy kerékpáros nulla fok alatti hőmérsékleten közlekedik, a kesztyű alapvető szerepet játszik abban, hogy melegen tartsa a kerékpáros kezét, hogy ne veszítse el a tapadást. A melegebb és párásabb helyeken a kesztyűk segítenek megakadályozni, hogy a kerékpáros keze verejték hatására elveszítse a fogantyúit. Míg néhány kesztyűt csak stílus hozzáadására terveztek, sokféle kesztyű létezik, amelyek a kerékpárosok nagyszerű funkcionalitását biztosítják.

A legjobb kerékpáros kesztyű minden évszakban.

Íme a legjobb 9 kerékpáros kesztyű a hideg időjáráshoz.

1. Monton Full Finger Fleece szélálló kesztyű:

kerékpáros kesztyű

A nejlon, pamut, poliészter és gumi ötvözetéből készült Monton teljes ujjú polár szélálló kerékpáros kesztyű nagy előnyt jelent a téli hidegrázás elleni küzdelemben. Kiváló fogást biztosítanak, és megakadályozzák, hogy az ujjak megfagyjanak gyors kerékpározás közben.

2. Murphy Vintage stílus:

Nos, ha megpróbál kapcsolatba lépni Eddie Murphyvel ezekhez a kesztyűkhez, akkor nincs. Ez a 100 % -ban természetes bőrből és horgolt mintás pamutból készült hátlap ez a vintage stílusú kesztyű ősi felfedezésnek tűnik, de nagyon divatos. Az egyensúly, a kényelem és a fogás az USP -je, hogy az 5 legjobb választás legyen.

3. Tweed kerékpáros kesztyű:

Míg egyesek a kényelemről beszélnek, a többiek a divatra és a divatra tették a kezüket. A tweed munka vagy horgolt formátumú kesztyűt legjobban napsütéses napon viselni, hogy legyőzze a hőt. Légies, és lehetővé teszi a kéz számára, hogy elkerülje a nedvességet, frissen tartva. Jól tapadnak a ruhásszekrényhez, mivel piros, sárga, kék, zöld és kevés más színben választhatók. Tehát a kerékpáros kirándulás megtervezése mellett tegye fontolóra ezeket, és sportolás közben okosnak tűnjön.

4. Giro Lusso kerékpáros kesztyű:

Ha szeret kerékpározni, válassza ezt a pár kínai gyártmányú Giro Lusso kesztyűt a továbblépéshez. A szellőző, perforált Cabreta bőr finomsággal a kesztyű a tökéletes fényesség és kényelem bizonyítéka. A perforáció lehetővé teszi a szellőzést, és elkerüli a kellemetlen szagot vagy nedvességet.

5. Sealskinz minden időjárási hölgy kesztyű:

Milyen jó lenne, ha csak egyszer vehetné fel a legjobb kerékpáros kesztyűt, és egész évben használhatja? Nos, Sealskinz kínál valamit az Ön számára, hölgyek, amelyek azt tervezik, hogy a kerékpározás élménye boldog lesz. A perforált hálómunkával a tenyér területén és a megfelelő takarással a puha kezeknek biztonságosnak kell lenniük, amikor belépnek hozzájuk.

6. Tükröző kerékpáros kesztyű:

Nem minden kerékpár rendelkezik fényszóróval, és ez lehet a fő akadálya annak, hogy éjszaka felgyorsítsa a ciklust. A piac most egy tökéletes lehetőséget kínál az éjszakai kerékpározás biztonságosabbá tételéhez. A fényvisszaverő kerékpáros kesztyűk éjszakai fényű nyíljelekkel vannak ellátva, amelyek a többi nagy járművet irányítják, és megmutatják a kerékpáros helyzetét az úton.

7. Gél kerékpáros kesztyű:

Míg a párnázás szükséges kerékpáros kesztyű a tenyér és az idegek szöveteinek és izmainak károsodásának elkerülése érdekében, a kesztyű gélhabja elkerüli az idegek összenyomódását és sokkolóit. Ezek a legjobbak azoknak a nőknek, akik nem bírják a nagy nyomást, és kerékpározás közben keresik a puhaságot.

8. Kötött kerékpáros kesztyű:

A kerékpáros kesztyű a legjobb bőrből, de a kötött forma is a téli hidegrázás előnye. Könnyű, gyapjú alapúak és jó fogást biztosítanak, amikor a tenyér izzad.

9. Téli Forza kerékpáros kesztyű:

A vízálló kesztyűk Strata plus szövet finomsággal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen szél- és víznyomást elviseljen. Puhaak és jól néznek ki, ha jól sportolnak.