Siker állapota: 70+Legjobb motivációs kívánság a sikerhez

Mi a siker szerinted? Kulcsfontosságú mérföldkő elérése a munkahelyen? Végezni a vizsgákat, vagy akár vízumot szerezni kedvenc országába? A „siker” kifejezés nem rendelkezik merev meghatározással, és személyenként változik. Az eksztázis érzése, amikor elért valamit, amire mindig is vágyott!

A siker elérése érdekében számos akadályba ütközünk, amelyek sötétségbe taszíthatnak minket. Szerencsére számunkra sok tapasztalt ember van körülöttünk, akik hasonló utakat tettek meg, és életük egy szakaszában keresztezték ezt a tüskés utat. „Siker -idézeteik” reményt és pozitivitást hozhatnak vissza bennünk, hogy fénysugarat észleljünk az alagút végén!

Sikeres idézetek

Az idézetek olvasásának fontossága a sikerről és a kudarcokról:

A jelenlegi társadalmunkban az a helyzet, hogy még a legapróbb dolgok miatt is összehasonlítjuk magunkat másokkal. Ebben a törekvésben irreális célokat tűzünk ki magunk elé, és túllépjük magunkat a határokon. Kulturáltak vagyunk, hogy csak a sikereket fogadjuk el, a kudarcokat nem. Tehát a terv enyhe eltérése szorongást és vesztes mentalitást okozhat nekünk. Ilyenkor a siker és kudarc idézetek gyors önsegítő megoldásként működhetnek. Ezek a bölcsesség szavai, amelyek lehetővé teszik számunkra a valóság ellenőrzését, és hibáink elfogadását életleckékként.

Siker szlogenek: 70 legjobb idézet a sikerről:

Ha kétségbeesést, csalódást vagy idegességet érez a céljainak elérése miatt, el kell olvasnia ezeket a motivációs gondolatokat a sikerről. Ezeket olyan híres emberek idézik, akik látták a részüket a hullámvölgyön, mielőtt a „sikeres” személy címét állították volna.

1. Swami Vivekananda Idézetek a sikerről:

Swami Vivekananda indiai szerzetes és oktató, aki számos kihívást érintett, amelyekkel a mai Ifjúság szembesül. Különösen a siker és a kudarc kérdésében idézetei mindannyiunk szemét nyitják. Szerinte a siker nem egy éjszakai csoda, és napokig tartó kemény munka, türelem és kitartás kell hozzá. Az alábbiakban felsorolunk néhány népszerű motivációs idézetet a diákok sikeréhez:

 • Folytasd bátran. Ne várjon sikert egy nap alatt. Légy szilárd, engedelmes az igazság, az emberiség és a hazád ügyének, és megmozgatod a világot.
 • Engedelmesség, készenlét és az ügy iránti szeretet-ha megvan ez a három, semmi sem tarthat vissza
 • Vedd fel a bátorságot és dolgozz tovább. Türelem és kitartó munka-ez az egyetlen út. Tovább; emlékezz a türelemre és a tisztaságra, a bátorságra és a kitartó munkára….
 • Ez a világ nem a gyáváknak való. Ne próbáljon repülni. Ne keressük a sikert vagy a kudarcot. Csatlakozzon a tökéletesen önzetlen akarathoz és dolgozzon tovább. Tudd, hogy az elme, amely a sikerre született, csatlakozik határozott akarathoz és kitart.
 • Vedd fel a bátorságot és dolgozz tovább. Türelem és kitartó munka-ez az egyetlen út. Tovább; emlékezz a türelemre és a tisztaságra, a bátorságra és a kitartó munkára….

2. Shiv Khera siker idézetei:

Shiva Khera neves motivációs előadó, pedagógus és számos önsegítő könyv szerzője. Rendszeresen tart workshopokat a diákoknak és a vállalati alkalmazottaknak arról, hogyan kell kezelni a kudarcokat és sikeressé tenni őket. „Ön nyerhet” című könyve az egyik nemzetközi bestseller a pozitív gondolkodás, a józan ész és az ötletalkotás terén. Az alábbiakban néhány, a sikerhez és a győzelemhez kapcsolódó legjobb idézetét mutatjuk be.

 1. A győztesek nem különböző dolgokat tesznek, hanem másképp
 2. Ha úgy gondolja, hogy képes – megteheti!

  Ha úgy gondolja, hogy nem tud – akkor nem!

  És akárhogy is van … … igazad van!

 3. Kedvezőtlen körülmények között – egyesek tönkremennek, mások rekordokat döntenek
 4. Cél: Az életcélt célnak nevezzük. A cél azonosításához kérdezd meg magadtól: „Ha ma száz éves lennék, és visszanéznék az életemre, mit akarok mondani az én teljesítményemnek?” A válasz a célod.
 5. A képesség sikerrel jár; karakter sikeres lesz.

3. APJ Abdul Kalam Idézetek a sikerhez:

Abdul Kalam jobban ismert, mint tanár, mentor és kalauz, mint egy tudós, aki India elnökévé vált. Mindig hangsúlyozta annak fontosságát, hogy azonosítsuk erősségeinket és gyengeségeinket, hogy felkészüljünk az élet minden kihívására. Szerinte meg kell tanulnunk elfogadni a hibáinkat, és tanulni a kudarcainkból a siker érdekében. Ennek alátámasztására számos példát hozott fel sok sikeres ember életének küzdelmeire. Íme néhány Kalam legjobb angol siker idézete:

 1. Ne pihenjen az első győzelme után, mert ha a másodikban kudarcot vall, több ajkak azt várják, hogy az első győzelem csak szerencse volt.
 2. Ne olvasson sikertörténeteket, csak üzenetet kap. Olvassa el a kudarc történetét, ötleteket kap a sikerhez.
 3. A magabiztosság és a kemény munka a legjobb gyógyszer a kudarcnak nevezett betegség elpusztítására. Ebből sikeres ember lesz.
 4. Ahhoz, hogy sikeresen teljesítse küldetését, egyszemélyes odaadással kell rendelkeznie a célja iránt.
 5. Mindannyiunk tehetsége nem egyenlő. De mindannyiunknak egyenlő lehetősége van tehetségeink fejlesztésére.

4. Winston Churchill siker idézetek:

Sir Winston Churchill volt Nagy -Britannia miniszterelnöke. Politikus pályafutása mellett 43 könyvet és számos cikket írt a sikerről, kudarcokról és a termelékenység feltöréséről. Churchill szerint szigorú rutint kell kidolgoznia ahhoz, hogy koncentrált maradjon, és optimalizálja a nap „legjobb produktív óráit”. Az is fontos, hogy energiát takarítson meg a megfelelő feladatokra, és fordítsa idejét a folyamatos tanulásra és fejlődésre. Íme néhány legjobb idézete a „sikerhez vezető útról”:

 1. Nem elég, hogy mindent megteszünk; néha azt kell tennünk, amit szükséges.
 2. Minden nap haladhat. Minden lépés eredményes lehet. Mégis elnyúlik előtted egy egyre hosszabb, egyre emelkedő, egyre javuló út. Tudod, hogy soha nem érsz az út végére. De ez, messze a csüggedéstől, csak növeli a mászás örömét és dicsőségét.
 3. A hozzáállás egy apróság, ami nagy különbséget jelent.
 4. Folyamatos erőfeszítés – nem erő vagy intelligencia – a kulcs ahhoz, hogy kiaknázzuk lehetőségeinket.
 5. Soha nem fogod elérni a célodat, ha megállsz és kövekkel dobálsz minden ugató kutyát.

5. Dale Carnegie idézetek a sikerről:

Amikor sikerről és motivációról beszélünk, semmiképpen sem hagyhatjuk ki Dale Carnegie idézeteit! Carnegie elismert író és mentor, aki számos tanfolyamot és képzési technikát dolgozott ki a nyilvános beszéd, a viselkedési tréning és az önfejlesztés, stb. Minden könyve alapötlettel rendelkezik az emberek átalakításáról és a jobb életvitelről. Egyszerűek, egyszerűek és hatékonyak a megfelelő eredmények elérésében. Összegyűjtöttünk néhány népszerű idézetet a sikerről:

 1. Megpróbálni! Minden élet egy esély. A legmesszebb menő ember általában az, aki hajlandó tenni és merni.
 2. Ha le akarja győzni a félelmet, ne üljön otthon és gondolkozzon rajta. Menj ki és foglalkozz.
 3. Tedd azt, amitől félsz, és folytasd azt, ez a leggyorsabb és legbiztosabb módja annak, hogy valaha felfedezd a félelmet.
 4. Először végezze el a nehéz feladatokat. A könnyű feladatok gondoskodnak magukról.
 5. Fáradtságunkat gyakran nem a munka okozza, hanem az aggodalom, csalódottság és harag.

6. Steve Jobs idézetek a sikerről:

Az Apple rajongóknak és a technológia rajongóinak nincs szükségük különleges bemutatkozásra Steve Jobs -hoz. Ő az Apple Inc. alapítója, ahol forradalmi technológiákkal zavarta meg a digitális iparágat. Élete a siker és a vezetők esettanulmánya. Attól kezdve, hogy egy kis céget alapít a garázsában, mindössze négy alkalmazottal, és egy 2 milliárd dolláros cég vezérigazgatójává válik, Jobs útja meglepő. Rengeteget lehet tanulni az életéből, és a siker elérésére vonatkozó idézetei biztosan segítenek a győzelemben:

 1. Szeresd önmagad és amit csinálsz – ez a siker kulcsa.
 2. Ha helyesen határozza meg a problémát, szinte megvan a megoldás.
 3. Ha minden tőlem telhetőt megpróbálok, és nem sikerül, akkor mindent megtettem.
 4. Az innováció megkülönbözteti a vezetőt és a követőt.
 5. Hajtsa végre álmait, és tekintse meg a lehetőségeket az élet kudarcaiban.

7. Walt Disney siker idézetek:

Walt Disney az animációs ipar ikonikus alakja, és neki köszönhetően emberek generációi élvezik a gyönyörű mozgóképeket. Elsöprő sikerei mögött a nyomorúság és a küzdelem élete áll. Még azt sem engedhette meg magának, hogy iskolába járjon, és papírmunkásként dolgozott, hogy támogassa a pénzügyeit. Mielőtt saját termelési házát felállíthatta volna, sok stúdióban járt a lehetőségekért, és folyamatosan elutasították. Ennek ellenére elbizonytalanodott, és keményen dolgozott a világ legnagyobb animációs társaságának létrehozásán. Az alábbiakban néhány híres idézete olvasható az életről és a sikerről.

 1. Egy nap megtanultam, hogy az álmok valóra válnak. És attól a naptól fogva nem alszom pihenésre. Csak álmodni alszom.
 2. Rossz és jó időkben soha nem vesztettem el az életkedvemet.
 3. A különbség a győzelem és a veszteség között gyakran nem abbahagyja.
 4. A pénz nem izgat, az ötleteim izgatnak
 5. Amikor hiszel egy dologban, higgy benne egészen, hallgatólagosan és megkérdőjelezhetetlenül.

8. Albert Einstein Idézetek a sikerről ::

Tudta, hogy Albert Einstein, a világ legnagyobb tudósa hároméves koráig küzdött a beszéddel? Igen! Einstein még az egyetemi évek alatt is nehézségekkel szembesült az olvasásban és a tanulásban. Tanárai, barátai és ismerősei értéktelennek és reménytelennek nevezték. Nem is sejtették, hogy az igazi zseni benne várja, hogy a megfelelő időben előbújjon. Sikertelenségének idézetei még ma is inspirálnak és reménnyel töltenek el:

 1. Próbáljon meg nem sikeres emberré válni, hanem inkább értékes emberré.
 2. A képzelőerő fontosabb mint a tudás.
 3. Nem tudjuk megoldani a problémáinkat ugyanazzal a gondolkodással, mint amikor létrehoztuk őket.
 4. A hajó mindig biztonságban van a parton – de NEM erre készült.
 5. A nagy szellemek mindig találtak erőszakos ellenállást a középszerű elmék részéről.

9. Bruce Lee idézetek a sikerről:

Ha akciófilm rajongó vagy, akkor valószínűleg tudod, ki az a Bruce Lee! Lee hivatásos színész és harcművészeti oktató volt, aki népszerűsítette a harcművészeti filmek ötletét a nyugati világban. Gyermekkora óta mindig két élő célt tűzött ki szeme elé – hogy valaha a legnagyobb harcművész legyen, és sikeres akciósztár legyen. Mindkettőt el tudta érni, annak ellenére, hogy kitartó küzdelmeket élt. Sikeres idézetei és mondásai éppen azok, amikre szükségünk van a körülöttünk lévő sötétség eloszlatásához:

 1. Mindig légy önmagad, fejezd ki magad, bízz magadban, ne menj ki, és keress sikeres személyiséget, és másold meg.
 2. Ha mindig korlátokat szab mindennek, amit tesz, fizikai vagy bármi más. Ez átterjed a munkádra és az életedre. Nincsenek korlátok. Csak fennsíkok vannak, és nem szabad ott maradni, túl kell lépni rajtuk.
 3. Nem félek attól az embertől, aki 10 000 rúgást gyakorolt ​​egyszer, de attól, aki 10 000 alkalommal gyakorolt ​​egy rúgást.
 4. A pokolba a körülményekkel; Lehetőségeket teremtek.
 5. Ahogy gondolod, olyanná is válsz.

10. Oprah Winfrey idézetek a sikerről:

Oprah Winfrey az egyik legbefolyásosabb személy a bolygón. Jelenleg több mint 3 milliárd dollárt ér, ami azt jelzi, hogy sikereinek van vállalkozója. De háttere messze áll a jelenlegi helyzetétől. A nőtlen tinédzsernek született Oprah nagyon zaklatott gyermekkorát élte, amely még szexuális bántalmazást is tartalmazott. Mindazonáltal gondoskodott arról, hogy csúf múltja ne akadályozza jövőbeli életét. Íme 5 legjobb sikere idézete:

 1. Az álom megvalósításának kulcsa az, hogy ne a sikerre, hanem a jelentőségre összpontosítson – és akkor még az apró lépések és kis győzelmek is nagyobb jelentőséggel bírnak.
 2. Tudnod kell, mi szikrázik benned a fényben, hogy a magad módján megvilágíthasd a világot.
 3. Tudja, hogy a siker útján áll, ha elvégezné a munkáját, és nem kapna érte fizetést.
 4. Az ok, amiért ennyire sikeres lehettem anyagilag, az, hogy fókuszomban soha, egyetlen percig sem volt pénz.
 5. Értsd meg, hogy a saját utad választásának joga szent kiváltság. Használd. Maradjon lehetőségben.

11. Ellen Degeneres siker idézetek:

Ellen népszerű arc a televíziózásban, mivel ő vezeti a legtöbbet futó talk show -kat és komédiákat. Furcsa személyisége rengeteg lehetőséget szerzett neki a vígjáték területén. Minden rendben volt, amíg nyíltan ki nem jelentette homoszexualitását a nyilvánosság előtt, és nehezen fogadta el mindenki. A legkevesebb figyelmet szentelte kritikusainak, és műsor után mutatta, hogy a világ egyik legerősebb nőjévé válik. Íme néhány válogatott mondata a sikerről:

 1. Miközben stand up-ot csináltam, azt hittem, biztosan tudom, hogy a siker azt jelenti, hogy mindenkit kedveljek. Így lettem az, akiről azt hittem, hogy az emberek azt akarják, hogy legyek. Igent mondanék, amikor nemet akartam mondani, és még néhány ruhát is viseltem.
 2. Légy nyitott az új leckék tanulására, még akkor is, ha azok ellentmondanak a tegnap tanultaknak.
 3. A világ tele van félelemmel, sok negativitással és sok ítélettel. Csak azt gondolom, hogy az embereknek el kell kezdeniük az örömre és a boldogságra való áttérést. Bármilyen furán hangzik is, változtatnunk kell.
 4. Amikor kockáztat, megtanulja, hogy lesz olyan, amikor sikerrel jár, és lesz, amikor kudarcot vall, és mindkettő egyformán fontos.
 5. Soha ne kövesse senki más útját. Hacsak nem az erdőben vagy, és eltévedtél, és nem látsz utat, akkor mindenképpen kövesd ezt az utat.

12. Rabindranath Tagore Idézetek a sikerről:

Rabindranath Tagore egy indiai polihisztor, aki kitűnő irodalomban, zenében és művészetben. Szerepe az indiai szabadságharc során meghatározó volt. Költészetével és műveivel világosította fel az embereket, amelyek sikeresen tartották szellemüket. Tagore idézetei a sikerről ma is inspirálnak minket. A depresszióval folytatott folyamatos harcáról azonban ritkán beszéltek a nyilvánosság előtt, és lelki állapota ellenére a világ egyik legnagyobb irodalmi művét készítette.!

Néhány sikeres szlogenjét az alábbiakban soroljuk fel:

 1. Ha becsukja az ajtót minden tévedés előtt, az igazság ki lesz zárva.
 2. Nem lehet átkelni a tengeren pusztán úgy, hogy állunk és bámuljuk a vizet.
 3. Ha sírsz, mert a nap kiment az életedből, könnyeid megakadályozzák a csillagok látását.
 4. Nyúlj magasra, mert csillagok rejtőznek benned. Az álom mélyen, minden álom előtt megelőzi a célt.
 5. Akkor jutunk legközelebb a nagyokhoz, ha nagyok vagyunk alázatban.

13. Bill Gates siker idézetek:

Bill Gates a bolygó egyik leggazdagabb embere, és nagyon sikeres vállalkozó és jótékonysági ember. Mielőtt álomvállalatát, a „Microsoftot” birodalommá változtatta volna, kezdete kicsi volt és tele volt akadályokkal. Útja inspirációt jelent a kezdő üzletembereknek és a startup rajongóknak, akik kulcsfontosságú tanulságokat vonnak le életéből. Bill sikermantrája, hogy mindenki előtt járjon, és folyamatosan tanuljon a hibáiból, hogy elérje céljait.

 1. A siker silány tanár. Az okos embereket arra csábítja, hogy nem veszíthetnek.
 2. A legboldogabb ügyfelei a legnagyobb tanulási forrásai.
 3. A türelem a siker kulcsa.
 4. Jó ünnepelni a sikert, de fontosabb figyelembe venni a kudarc tanulságait.
 5. Lusta embert választok nehéz munkára. Mert egy lusta ember megtalálja ennek egyszerű módját.

14. Nelson Mandela idézetek a sikerről:

Képzeld el, hogy 27 hosszú évig börtönben vannak Dél -Afrika szörnyű börtöneiben? Ezt az árat kellett fizetnie Nelson Mandelának a fehér uralomú apartheid elleni küzdelemért. Ebben az időszakban egyszer sem veszítette el az önuralmát vagy a morálját. Szabadulása után globális vezetővé vált, és sikeresen lett Dél -Afrika első fekete elnöke. Élete tökéletes példája annak, hogy a főnix feltámadt hamvaiból. Ideje megnézni néhány remek idézetét a sikerről:

 1. Miután felmászott egy nagy dombra. Az ember csak azt tapasztalja, hogy sokkal több hegyet kell megmászni
 2. Ne a sikereim alapján ítélj meg, hanem annak alapján, hogy hányszor estem le és álltam fel újra
 3. Mindenki felemelkedhet a körülményein, és sikereket érhet el, ha elkötelezett és szenvedélyes ahhoz, amit csinál.
 4. Mindig lehetetlennek tűnik, amíg meg nem történik.
 5. A győztes egy álmodozó, aki soha nem adja fel.

15. Thomas Alva Edison Sikeres idézetek:

Ha az elektromos izzót nem Thomas Edison találta volna fel, a világ ma sötétségben lenne! Nem állt meg ezzel a sikeres találmányával, hanem sok forradalmi eszközt gyártott, és több mint 1000 szabadalommal rendelkezik. Kezdete azonban meglehetősen szerény volt, és türelme és zavartalan összpontosítása érdemelte ki a helyét ebben a történelemben. Íme néhány legjobb rövid idézete a sikerről:

 1. Nem buktam meg. Most találtam 10.000 módszert, amelyek nem működnek.
 2. A géniusz egy százalék ihlet, kilencvenkilenc százalék izzadás.
 3. A feltaláláshoz jó fantázia és egy rakás szemét kell.
 4. Soha életemben nem végeztem napi munkát, minden szórakoztató volt.
 5. Minden annak jön, aki nyüzsög, amíg várakozik.

Reméljük, hogy ezek a csodálatos siker idézetek elegendő üzemanyagot adtak a folytatáshoz! Ne feledje, hogy a siker nem egy nap vagy egy év alatt jön. Minden attól függ, hogy milyen célokat tűz ki, és milyen keményen dolgozik azok eléréséért. Ezek a mondások bekerültek a kedvenc idézeteink listájába, mivel olyan emberek írták, akik példaértékű elkötelezettséget és kitartást mutattak, hogy azzá váljanak, akik ma!