Születésnapi bannerek: 10 legújabb Happy Bday Banner Designs

Ha szeretné meglepni családtagjait vagy barátait születésnapján, akkor nincs is jobb módja ennek, mint színes, személyre szabott születésnapi bannerekkel! Ezek a sármányok szó szerint „Boldog születésnapot” üvöltenek a személynek, és felkeltik mindenki figyelmét a helyszínen. Legyen szó egyméretű nyomtatott szalaghirdetésről vagy személyre szabott tematikus szalaghirdetésről, ha a partiján tartja őket, az ember különlegesnek és gondoskodottnak érzi magát!

A dekorációval, ételekkel és egyéb tárgyakkal együtt figyelnie kell a banner kialakítására is, hogy megfelelő hangulatot teremtsen a partinak. Ebben a cikkben néhány innovatív Boldog születésnapot bannereket állítottunk össze minden korosztályú fiúknak és lányoknak. Miután eldöntötte a születésnapi parti témáját, választhat az alábbi bannerötletek közül, hogy maradandó benyomást keltsen vendégein!

Születésnapi szalaghirdetések 10 Legújabb Happy Bday Banner Designs 2020

A 10 legjobb születésnapi banner -terv 2021 -re:

Fedezzük fel a kreatív születésnapi bannereket gyerekeknek és felnőtteknek képekkel és részletekkel:

1. Repülőgép születésnapi banner:

Repülőgép születésnapi banner

Ha szuper menő repülőgép témájú születésnapi partit szervez gyermekének, akkor nézze meg ezt a bannerötletet. A repülőgép születésnapi szalaghirdetése három rétegű kártyát tartalmaz, mindegyikben szerepel a „Happy Birthday” ábécé és a személy neve. A fényes kártyákat digitálisan nyomtatják piros és kék színekben a vonzó megjelenés érdekében. A sármány elég nagy ahhoz, hogy háttérként eltakarja a falat.

 • Születésnapi év: Alkalmas 1-10 éves korosztály számára
 • Nem: Fiúk
 • Elhelyezés: A rendezvény falán, ajtaján vagy bejáratán

2. Dinoszaurusz születésnapi banner:

Dinoszaurusz születésnapi banner

Ha nagyon másképp készített bannert keres a Dinoszaurusz témájú partijához, ez egy jó ötlet! Ez a kreatív dinoszaurusz alakú sármány a szórakozás elemeként működik a helyszínen, és rengeteg elismerést szerez. Ennek a lénynek a fejét, testét és farkát a „Boldog születésnapot” kifejezés betűivel kombinálják, és egy sárga szálra fűzik. Figyeld meg a furcsa A és P betűket, amelyek a Dino szörnyű karmaihoz hasonlítanak!

 • Születésnapi év: Alkalmas 2-15 éves korosztály számára
 • Nem: Kisfiúk és tizenévesek
 • Elhelyezés: Az asztal beállításának hátterében

3. Fagyasztott születésnapi banner:

Fagyasztott születésnapi banner

Hívd meg Elzát, Annát és az egész csapatot a bulijára ezzel a gyönyörű, fagyasztott témájú születésnapi bannerrel. A nyomtatott sármány sárga, kék színű témával, valamint a két oldalon található karakterekkel rendelkezik. Ezt személyre szabhatja a nevével, valamint a Happy Birthday betűivel. A közepes méretű szalaghirdetés függőként vagy falra ragasztóként használható.

 • Születésnapi év: 1-10. Születésnap
 • Nem: Lányok
 • Elhelyezés: A falon, hogy támogassa a hátteret

4. Majom Banner az első születésnapra:

Monkey Banner az első születésnapra

Ha egy éves dzsungel témájú születésnapi partit rendez, akkor adja hozzá ezeket a pimasz majmokat a dekorációjához. Ez a majomhármas fejjel lefelé lóg a „fáról”, hogy a kisded korának betűit tartsa. A levelek zöld színű kombinációja a háttérben ellentétben áll a majmok barna árnyalataival és az élénk kék betűkkel. Akár 10 év alatti személyre szabhatja őket.

 • Születésnapi év: 1. születésnap
 • Nem: Kislányok és fiúk
 • Elhelyezés: A falon vagy a helyszín üdvözlőpontján

5. Circus Theme Cloth Banner:

Cirkusz téma Szövet Banner

Ez a szövetcirkusz-témájú banner nagyszerű ötlet a gyermekek születésnapi partijain. Ez a DIY kézzel készített születésnapi banner különböző színű és nyomtatott szövetből készült csíkokból készült, hogy megteremtse ezt a csodálatos dizájnt. A központban hímzett vagy festett darabja lehet a név, életkor vagy születésnapi üzenet tárolására. A legjobb az, hogy ezt újra felhasználhatja jövőbeli születésnapjaira, vagy akár beillesztheti a lakberendezésbe a buli befejezése után!

 • Születésnapi év: 1-12 születésnap
 • Nem: Fiúk és lányok
 • Elhelyezés: Asztalok, falak, székek, ajtók és bejárat

6. Sör téma banner 50. születésnapra:

Sör téma Banner 50. születésnapra

Üdv és sör 50 évig! Ez nem egy őrült születésnapi zászló felnőtteknek? Ha 50. születésnapot rendez apja, nagybátyja vagy akár a főnöke számára, akkor nincs jobb módja ennek, mint ezzel a Sör témával. A furcsa fekete felirat két habos söröskorsót tartalmaz mindkét végén, hogy felfedje a parti fogalmát. Ez a banner ötlet testreszabható a 40., 60. születésnaphoz is.

 • Születésnapi év: 50. születésnap
 • Nem: Férfiak
 • Elhelyezés: A falon vagy a fő dekoráció oldalán

7. Boho Chic Birthday Banner:

Boho Chic születésnapi banner

Nézze meg ezt a gyönyörű születésnapi zászlót fiatal lányoknak vagy akár csecsemőknek! A pasztell színű Boho Chic Bunting háromrétegű sármány. Míg a felső két réteg a klasszikus bohém színeket és formatervezést tartalmazza, a harmadik rétegben a Happy Birthday betűk aranyfestékben vannak. Sok ilyen szalaghirdetést használhat, és elhelyezheti az egész szobában, hogy behozza a Boho hangulatot!

 • Születésnapi év: Minden korcsoportnak megfelel. A színek testreszabhatók
 • Nem: Csecsemők, lányok és nők
 • Elhelyezés: Oldalfalak, asztalok és fő háttér

8. Unicorn Birthday Banner:

Unicorn születésnapi banner

Egyetlen unikornis születésnapi parti dekoráció sem teljes, ha nincs nyugtató pasztell színű sármány! Az elegáns Unicorn születésnapi banner kifejezetten azoknak a nagyobb gyerekeknek készült, akik túlnőttek ezeken a témákon, de a mitikus kreatív iránti szeretetük még mindig él! Ezt a gyönyörű zászlót fel lehet helyezni a falakra vagy a szobák ajtajára, hogy meglepetést kapjanak, amelyet soha nem felejtenek el!

 • Születésnapi év: 8-15 születésnap
 • Nem: Lányok és korai tizenévesek
 • Elhelyezés: Falak és ajtók

9. Fólia léggömb születésnapi banner:

Fólia léggömb születésnapi banner

Ez a többcélú banner nagyszerű befektetés! Az arany fólia Happy Birthday levél banner használható minden korosztály születésnapjának megünneplésére. A csecsemőktől a felnőttekig ez a sármány a következő szintre emeli dekorációját 3D -s hatásával és arany fényével. Vásárolhat egyes betűket, és saját bannert készíthet, vagy használhat előre elkészített sablonokat. Csak vigye haza őket, fújja le a levegőt, és készen áll a bemutatóra!

 • Születésnapi év: Minden korcsoportnak megfelel
 • Nem: Csecsemők, fiúk, lányok, férfiak és nők
 • Elhelyezés: Falak, ajtók és háttér

10. Szivárvány születésnapi banner:

Szivárvány születésnapi banner

Itt van egy újrafelhasználható születésnapi banner gyerekeknek és felnőtteknek. Ezt a szivárványszínű sármányt a jövőben minden születésnapi partin el kell fogadni. Nagyon jól illeszkedik a dekoráció bármely témájához vagy színpalettájához. A filcszövet használata matt felületet kölcsönöz a zászlónak, és klassz megjelenést kölcsönöz. A csecsemőktől a fiúkon és kislányokon át a szakállas férfiakig bárki kipróbálhatja ezt az ötletet!

 • Születésnapi év: Minden korcsoportnak megfelel
 • Nem: Csecsemők, fiúk, lányok, férfiak és nők
 • Elhelyezés: Ajtók, háttér, falak és bejárati pontok

Szereted ezeket a gyönyörű születésnapi bannereket? Akkor folytassa a vásárlást online, vagy készítse el otthon, ha kreatív! Ezek az ötletek testreszabhatók, hogy megfeleljenek a digitális média különböző témáinak és színsémáinak. Kinyomtathatja, kivághatja és összeszerelheti őket egy kötélen. Még néhány elem, például toll, szövet vagy papírvágás hozzáadása a betűk közé, hogy soha nem látott zászlót mutasson be születésnapi partiján!