Bambu -kahvimuki – kuinka kaukana se on todella hyvä idea?

“Ympäristö” on luonnollinen osa jokapäiväistä elämäämme. Yhä useammat ihmiset ovat syvästi tietoisia omasta vastuustaan ​​pelastaa planeettamme ja siten jopa itsemme. Mutta on myös yhä monimutkaisempaa todella tietää, mikä on hyvää ja mikä pahaa. Suuri haaste ihmisille, jotka todella haluavat tehdä jotain luonnon hyväksi, on valheellinen ja harhaanjohtava tieto, jota eri mediakanavat levittävät. Siksi pyrimme verkkosivustollamme käsittelemään muun muassa artikkeleissamme olevia tärkeitä terveyteen liittyviä aiheita. Täällä haluaisimme keskustella erityisesti bambukahvimukien aiheesta yksityiskohtaisesti.

Bambukahvimukit ovat moderneja, mutta myös terveellisiä?

terve elämä kahvimuki bambu

Mikä on ongelma uudelleenkäytettävien kuppien kanssa?

Usein käytettävien kuppien ongelma on melkein itsestäänselvyys. Mutta palautetaan tärkeimmät asiat mieleen. Sinun pitäisi ratkaista ongelma kertakäyttöisten kuppien avulla! On selvää, että monet ihmiset eivät voi olla nauttimatta kahvista liikkeellä ollessasi.

Tämä säästää aikaa ja koko asia sisältää myös tietyn erikoisen tunnelman. Se on vain tyypillinen elämäntapa, jota et halua tehdä ilman niin helposti. On tietysti metallisia ja posliinisia uudelleenkäytettäviä kuppeja, jotka voit ottaa mukaasi. Pitkällä aikavälillä säästät rahaa, mutta on myös tekijöitä, jotka puhuvat sitä vastaan. Ensinnäkin on todella vaikeaa kantaa hieman vaikeampia posliini- ja metallikierrätyskuppeja mukanasi koko päivän. Bambukahvimukien pitäisi olla parempi vaihtoehto. Katsotaanpa miksi …

Missä määrin bambukahvimukit on todella tehty bambusta?

kahvimuki bambu muki bambu kahvi nautinto

Bambu -kahvimukin edut valmistajan mukaan

Bambukahvimukien valmistajan mukaan nämä ovat yhtä ympäristöystävällisiä kuin posliini- ja metallimukit. Vielä enemmän, koska ne on helppo kierrättää. Lisäksi ne ovat kevyitä ja siksi niitä on helppo kuljettaa mukana. Mutta onko kaikki nämä edut todella vahvistettu käytännössä? Ei todellakaan, kriitikkojen mukaan, ja jopa sanotaan olevan joitakin muita piilotettuja vaaroja terveydellemme.

Bambu -kupeissa on todella paljon muovia 

kahvimuki bambu yksisarvinen inspiraatiota

Melamiinihartsi, muut liimat ja muovityypit

Useat testituotteet ovat osoittaneet, että bambukahvimukit eivät ole kaukana vain bambusta. Ne sisältävät myös erittäin suuren määrän muovia, lähinnä siksi, että bambua ei voida muovata tällä tavalla. Jotta nämä kupit tarttuisivat yhteen, sinun on käytettävä jonkinlaista liimaa. Tätä kutsutaan melamiinihartsiksi ja se on melko haitallista terveydelle. Se erottuu erityisen nopeasti korkeissa lämpötiloissa ja pysyy juomassa. Mitä enemmän käytät bambukahvimukia, sitä haitallisempi siitä tulee. Tämän melamiinihartsin osuus vaihtelee tuotteittain ja joissakin se jopa hallitsee.

Eri merkkien välillä on eroja! 

kahvimuki bambu vihreä pinkki

Mikä olisi todella ympäristöystävällinen vaihtoehto??

Todellinen ympäristöystävällinen vaihtoehto olisi helposti saatavilla olevat kierrätettävien kahvimukien varastot. Tällä hetkellä kaupungeissa on tällaisia ​​järjestelmiä, mutta erityyppisille kupeille on erilliset pisteet. Kaikki liian monimutkaista! Sitä on myös yksinkertaistettava ja standardoitava. Heti kun ihmiset voivat luovuttaa käytetyt uudelleenkäytettävät kupit joka nurkkaan, niitä käytetään tietysti useammin. Tämä on loistava talletusjärjestelmä, joka muun muassa mahdollistaa kuppien puhdistamisen hyvin. Koska tämä on myös erittäin tärkeää. Uudelleenkäytettävät kupit on desinfioitava ja puhdistettava hyvin perusteellisesti. Muuten ne voivat olla vaarallisia terveydelle.

Lue testit verkossa ennen bambukuppien ostamista!

kahvimuki bambu violetti ja harmaa ideoita

Vastaukset kritiikkiin

Tietenkin bambukahvimukien eri valmistajien välillä on suuri ero. Melamiinihartsin osuus on kussakin tapauksessa erilainen. Jos tämä on pienempi ja noudatat tiettyjä sääntöjä, bambukahvimukit ovat hyvä vaihtoehto. Juomaa ei saa kaataa liian kuumana, koska erityisesti lämpö edistää melamiinihartsin eritystä juomaan. Jos esimerkiksi saat suosikki kuuman juomasi kahvilasta, sen tulisi ensin olla kattilassa tai posliinimukissa vähintään muutaman sekunnin ajan. Sitten se voidaan kaataa bambu -mukiin.

Ei ole vain bambusta valmistettuja kuppeja!

kahvimuki bambusta oranssi ja kaktukset

Ovatko bambukahvimukit todella kierrätettäviä??

Tilanne on samanlainen bambukuppien kierrätettävyyden kanssa. Monia bambukahvikuppeja ei todellakaan voi kierrättää, kuten monet ajattelevat. Syynä on jälleen suuri muovimäärä. Joten se näyttää todella olevan markkinointivalhe useimmissa tapauksissa. Internetissä on nyt monia erilaisia ​​testejä ja voit tarkistaa niiden kriteerit.

Kannet ovat myös muovia!

kahvimuki bambu suuri teema bambu muki

Kritiikkiä ympäristöä koskevassa argumentissa markkinoinnissa!

Bambu -kuppien tapaus on merkittävä yhteiskuntamme suuremman ongelman kannalta. Pelkoamme ympäristökatastrofista hyödyntävät päivittäin monet erilaiset markkinoinnin asiantuntijat. Meille tarjotaan jälleen tuotteita, joiden väitetään olevan helppoja käsitellä ja vahingoittaa vähemmän ympäristöämme. Näin ei kuitenkaan aina ole. Ostamme kalliita tuotteita, jotka ovat joskus jopa haitallisempia hyvinvoinnillemme kuin halvat. Ratkaisu: Luota logiikkaasi ja tutustu suosittuihin tuotteisiin, kuten niiden alkuperään, tuotantoon ja jakeluun. Osta vähemmän ja tietoisemmin. Se on oikea tapa torjua tällaista markkinointia ja saavuttaa parempi elämäntapa.

Mainoksia ei kannata uskoa liikaa!

ideoita kahvimukista bambuympäristöön

Kahvimukit, jotka on valmistettu bambusta, saavat pisteitä hyvällä muotoilullaan

violetti muki kahvimuki bambu

Itse asiassa kaikki hyvin mainostetut tuotteet eivät ole kannattavia

violetti ja oranssi ideoita kahvimuki bambu

Bambukuppeja koskevat markkinointitemput ovat monin tavoin harhaanjohtavia

merihenkinen kahvimuki bambu

On hyvä, jos kansi ei ole valmistettu bambusta!

neutraalit värit kahvimuki bambu