9 fantastiske silketørklæde designs til kvinder og mænd

Silketørklæde er et fedt modetilbehør til alle damerne. Prøv nogle af disse vidunderlige designs og vis det væk med stil. Wrap om halsen eller bære dem på dit hoved. Giver et køligt udseende til alle.

Bedste silke tørklæde designs til kvinder:

Her er få silketørklæder, vælg nedenunder top 9 silketørklæder,

1. Fotograf silketørklæde:

Foto Silketørklæde

Et dejligt tørklæde med et vintage mønster. Den rummer alle fotografier og får dig til at føle dig nostalgisk. Silkestoffet er så blødt og behageligt. Den indeholder en collaget række af disse fotos. Kan vikles om din hals. Du kan også binde det som et tørklæde. Forbedre din stilfølelse med dette dejlige tørklæde.

2. Trykt mænds silketørklæde:

Trykt mænds silketørklæde

Lavet af silke af høj kvalitet, der er ikke-morbær. Meget behagelig og blød. Dette tørklæde til mænd er velegnet til alle afslappede begivenheder. Fås i dimensioner på 25*18cm.Dette er et dejligt dobbeltfoldet flot tørklæde. Alle seje fyre bør tjekke dette flotte tørklæde, som let kan bæres på dine fritidstoppe.

3. Indisk silketørklæde grønt:

Indisk silketørklæde grønt

Lavet af 100% ren silke. Dette lysegrønne tørklæde har mangomønstre på sig. Ganske et traditionelt tørklæde og kan bruges til alle lejligheder. Det går godt med hvide toppe og har også formvalg. Dette fås i firkantet eller rektangelform. Det er et dejligt indisk modetilbehør. De dejlige prints ser meget traditionelle ud og sætter modetrenden.

4. Silkehoved tørklæde grafisk printmønster:

Silkehoved tørklæde grafisk printmønster

Lavet af 100% satin silke af høj kvalitet. Det lyserøde silketørklæde ser så smukt ud. Mønstrene er virkelig seje. Wrap dem rundt om din hals eller hoved. Det føjer til modefølelsen. Det er elegant og glat. Du kan mærke stoffets blødhed. Disse silketørklæder til kvinder kan bruges til afslappede fester.

5. Sort guld silke firkantet tørklæde:

Sort guld silke firkantet tørklæde

Lavet af 100% ren morbærsilke. Dette dejlige tørklæde er firkantet i form og har dejlige sorte og guldprint på sig. Ideel til afslappede fester eller lejligheder. Mønsteret ser så traditionelt ud. Det kan vikles rundt om hovedet eller kan bindes om halsen. Dette dejlige tørklæde tilføjer modekvoten for alle damer.

6. Hvidt silketørklæde:

Hvidt silketørklæde

Bær dette smukke hvide silketørklæde og forstærk din modefornemmelse. Lavet af ren silke og mønstrene på tørklædet ser meget cool ud. Det er bedst egnet til afslappede sammenkomster. Det er blødt og let. Kan bæres på forskellige måder. Wrap det rundt om din hals eller på hovedet. Du er sikker på at få hovedet til at vende med disse dejlige tørklæder.

7. Silke tørklæde til fugle og lotusprint:

Bird and Lotus Print Silketørklæde

Et smukt sort silketørklæde til kvinder. Det har fugle og lotusprint overalt. Lavet af 100% ren silke. Dette kan være din uvurderlige besiddelse. Tjek det bløde og glatte silkestof. Det lægger naturligt om halsen og giver en rig følelse. Velegnet til fester og arrangementer. De dejlige udskrifter ligner et maleri i lærredet. Et stykke kunstværk, der er helt fantastisk.

8. Silke Bandini tørklæde:

Bandini tørklæde i silke

Et smukt rødt silketørklæde med bandini -tryk over. Den er lavet af 100% morbærsilke. Det er glat og blødt. Ser elegant ud. Den kan bruges til afslappede fester. Ser meget elegant ud med sorte toppe. Bandini -printene giver tørklædet et traditionelt og etnisk udtryk.

9. Lyserødt silketørklæde:

Lyserødt silketørklæde

Et dejligt lyserødt tørklæde til kvinder. Den har slangemønstre over sig. Ser meget cool og elegant ud. Det lyserøde tørklæde vil være det bedste tilbehør til kvinder. Den er lavet af ren silke. Kan bruges til afslappede begivenheder.

Der er en bred vifte af silketørklæder til både mænd og kvinder. Der er dejlige trykte og designer silketørklæder. Blomsterprintene ser meget cool ud og passer bedst til alle afslappede begivenheder og fester. Du kan også vælge efter dit valg eller sæsonbetonede type.