9 fantastiske sorte tørklæder til damer i Indien

Et tørklæde er et vigtigt tilbehør til tøj, og som ser ud til at være et stykke stof lavet af forskellige materialer som bomuld, uld, linned osv. Det varierer på grundlag af forskellige stilarter, men tørklædefarven spiller også en stor rolle og mest populært tørklæde er et sort tørklæde. Det går med næsten alle stilarter og farver på tøj. Det er også velegnet til alle aldre og køn. Og det er også multi-purpose, det vil sige det kan bruges til stil og også til komfort.

Bedste sort tørklædesamling til damer:

Følgende er Top 9 typer sortfarvede tørklæder,

1. Chiffon Plain Black Scarf:

Chiffon sort tørklæde

Et Chiffon tørklæde er ofte lavet af silke og visse syntetiske fibre. Vigtigst er det et Ladies Black Scarf, fordi det udelukkende bæres af damer. Hvis du rører ved et Chiffon tørklæde, får du en meget silkeagtig og grov tekstur. Det er også strækbart til en vis grad på grund af de syntetiske fibre.

2. Infinity Black Scarf:

Infinity Black tørklæde

Et sort uendeligt tørklæde er et cirkulært tørklæde uden begyndelse eller slutning. Da det ikke har nogen ender til at binde, kaldes det også som “Black loop scarf” eller “Black Snood Scarf”. Det er normalt lavet af kashmir, uld eller visse andre stoffer.

3. Pashmina Big Black tørklæde:

Pashmina sort tørklæde

Et Pashmina tørklæde er lavet af den fine Pashmina uld, der fås i Kashmir. Det er så blødt og fint, at det menes, at det også kan passeres gennem en halv tommer cirkulær ring. Ligesom et Chiffon tørklæde er dette også et sort tørklæde, som kvinder bærer.

4. Sarong sort tørklæde:

Sarong sort tørklæde

En Sarong er et langt sort tørklæde, der normalt er viklet omkring taljen eller hele kroppen, og derefter er det gemt i. Det er normalt lavet af bomuld & silke. Det er normalt bæres som en strand side outfit.

5. Tyndt stort sort tørklæde:

Tyndt sort tørklæde

Et tyndt sort silketørklæde er en type sort halstørklæde. Ifølge navnet er den meget tynd og bæres normalt i varme måneder om året om natten. Det er normalt lavet af silke eller blonder eller andet jersey stof.

6. Shemagh tørklæde med farvekombination:

Shemagh sort tørklæde med farvekombination

Et Shemagh tørklæde bæres om halsen og over hovedet for beskyttelse mod varme og støv, især i ørkenområder. Det ser mere tiltalende ud, hvis det er i en kombination med en anden farve som grå eller rød. Ovenstående billede giver dig et bedre kig på et sort og gråt tørklæde.

7. Uld sort tørklæde:

Uld sort tørklæde

Et sort uld tørklæde består af forskellige uldtyper, såsom cashmere, angora, fåreuld osv. Det er højt på komfortkvotienten i stedet for stilkvoten. Om vinteren er den meget udbredt.

8. Blonderstrik sort tørklæde:

Blonderstrik sort tørklæde

Dette er et sort strikket tørklæde lavet af blonder af forskellige garner. Hovedsageligt anvendte garn omfatter bomuld & uld mens silke sjældent bruges. Det er meget elegant og tiltalende i sit udseende.

9. Sort Bandana tørklæde:

Sort Bandana tørklæde

En sort bandana er et firkantet eller trekantet tørklæde, der i sidste ende foldes i en trekantet form og bæres på hovedet eller nogle gange også rundt om halsen. Det er lavet af bomuldsgarn og bæres mest af Cowboys eller i vestlige lande.

Således har du måske bemærket, at tørklæde faktisk er et vigtigt tilbehør til tøj, og sort tørklæde ser ud til at være det mest udbredte tørklæde. Og endvidere er sorte tørklæder også klassificeret i forskellige typer på grundlag af det anvendte materiale, stil og farvekombination. Du kan vælge et sort tørklæde, der passer til dine præferencer. For eksempel, hvis du vælger komfort frem for stil, er uldtørklæde perfekt, mens hvis stilen er din præference, er blonderstrik sort tørklæde et godt valg.