Sådan bindes et langt tørklæde på en stilfuld måde?

Uanset om det er sommer eller vinter, vil tendensen med langt tørklæde aldrig gå af mode. Kvinder i enhver alder kan lide at tilføje tørklæde som mode stil. Lange tørklæder er meget hyggelige at pakke ind i forskellig stil. Du kan finde de forskellige typer tørklæder på markedet. Slank og tynd til uldent, der er mange tørklæder med forskellige stilarter at binde, får dig til at se elegant og trendy ud. Her kan du finde top 9 lange tørklæder med måder at binde dem på på en fashionabel måde.

Sådan bindes et langt tørklæde:

Tjek denne trendy stil med at binde tørklædet på din hals. Dette er sløjfe tørklæde stil for at forbedre dit fantastiske udseende.

  • Trin 1: Dangle tørklædet over skulderen. Den ene ende skal være længere end den anden.
  • Trin 2: Tag den lange ende og lav en løkke om halsen.
  • Trin 3: Endelig balancere begge ender og nyde det nye look.

Tjek også denne anden. Dette skal prøve udseendet.

  • Trin 1: Tag tørklædet og hæng det mod forsiden af ​​din hals.
  • Trin 2: Tag den ene ende og fold den to gange på en anden.
  • Trin 3: Derefter bringes enderne løkken opad.
  • Trin 4: Til sidst dækkes knuderne med lagene på tørklædet.

Prøv disse to smukke måder at binde tørklædet på og få et elegant look, som du ønsker.

Bedste lange tørklædesamling til damer:

Tjek de top 9 damer lange tørklæder som nedenfor,

1. Bomulds lange tørklæde:

Langt tørklæde i bomuld

Disse tørklæder i 100% bomuld er meget hyggelige at have på. De forbedrer din stil og udseende. De er også let tilgængelige på markeds- og online marketingwebsteder. Vælg enhver farve og tryk efter eget valg, og få altid et elegant look. Du kan bære dem med enhver påklædning som kurtis, jean & toppe, formaler osv.

2. Pompoms Triangle Scarf:

Pompoms trekant tørklæde

Disse er dristige og stilfulde tørklæder med pomponer på kanterne af dem ser fantastisk ud. De fås i enhver slags stof, uanset om det er silke, bomuld, georgette osv. Du kan bære dem hvilken som helst kjole, du kan lide. Disse tørklæder forbedrer din mode med moderne touch.

3. Langt silketørklæde:

Langt silketørklæde

Disse er 100% silketørklæder, der ser meget fantastiske ud. De iøjnefaldende udskrifter giver dig et elegant og smart look. Så hvorfor vente, gå og hent samlingen af ​​disse smukke silketørklæder og blænd din garderobe. Du kan blot vikle dem om din hals og endda prøve den franske stil at bære den.

4. Vinterstrikket langt gråt tørklæde:

Vinterstrikket langt gråt tørklæde

Tid til at slå vinteren med stil Ja, dette vinterstrikkede lange tørklæde er håndlavet og stilfuldt. Dette lange vinter tørklæde ville beskytte dig om vintre mod kold brise. Dette er i forskellige designs og stilarter. Prøv en af ​​dem efter dit valg. Du vil helt sikkert elske denne stil. Brug dem med en loop loop -knude og mærk din slående skønhed.

5. Pashmina ekstra langt tørklæde:

Pashmina ekstra langt tørklæde

Alle er glade for Kashmir og dets tøj. Pashmina er velkendt blødt stof, specielt brugt til at kurve vintre. Dette 100% pashmina super lange tørklæde ser meget stilfuldt og moderigtigt ud. Du kan også bære dem med en hvilken som helst festkjole eller formals. Disse pashmina kommer fra Kashmiri geder. Disse er luksuriøse tørklæder, der koster INR 8000 til INR 10000 pr. Tørklæde eller sjal. Wrap tørklæderne enten rundt om halsen eller armene, begge måder er fabelagtige og attraktive.

6. Italiensk Micro Modal Lang tørklæde:

Italiensk Micro Modal Langt tørklæde

Disse trykte lange tørklæder til kvinder ser meget forbløffende og flotte ud. De er 100% mikromodal tørklæder er meget lange tørklæde designs og gør din garderobe smuk og moderigtig. De fås i forskellige farver og tryk. Dette er blomsterprint i marineblå farve og mange flere. De passer til ethvert af de outfits, du har på. Prøv at bære dette løst med en knude om halsen, hvilket giver dig et perfekt fantastisk look.

7. Kontrollerer langt tykt tørklæde:

Tjek langt tykt tørklæde

Tjek tørklæder, ikke engang enkle og klassiske at have på, men også meget trendy. Checks går aldrig af mode. Kvinder og mænd elsker begge at bære dem. Bare enkle kontroller af enhver slags stof ser meget fantastiske ud. Det lange tykke halstørklæde en af ​​de bedste måder at binde tjekket tørklæde på er at folde det i trekantet form og derefter dække den bageste del mod den forreste hals og derefter binde en knude med kanterne. De simpelthen smukke rutetørklæder er foretrukne hos mange af kvinderne og mændene.

8. Blonder tørklæde:

Blonder tørklæde

Wow! Damer prøver denne fabelagtige og målløse mode med tørklæder. De er perfekte, moderne tørklæder, der øger din skønhed, der er iboende i dig. Du vil helt sikkert elske at tilføje dette i din tørklædesamling. Den smukke blonder er fastgjort på kanterne på disse tørklæder. Disse tørklæder er meget lette i vægt med en forbløffende blonder fastgjort på dem. Åbn tørklædet og fold det i trekant. Læg derefter den trekantede side på den forreste del af kroppen og bind enden af ​​tørklædet bag på nakken. Dette er lydpottebinding af tørklæde.

9. Tyndt langt sort tørklæde:

Skinny Langt sort tørklæde

Denne er et mere klassisk langt tørklæde til kvinder, der tiltrækker opmærksomhed fra mennesker eller folk omkring dig. Det er tynde tørklæder. De er meget lette og behagelige at have på. De fås i forskellige farver og tryk. De ser fantastiske ud i enhver slags stof, hvis silke, bomuld, georgette osv. Binder dem i sløjfe rundt om halsen og lader de lange forender i begge sider give et fantastisk look.

Prøv et af disse bedst søgte kvinders lange tørklædesign, og forstærk skabets skønhed. De er simpelthen fantastiske og fantastiske. Uanset om det er silkeblødt eller tyndt, vil alle samlingerne efterlade alle målløse. Ikke engang kvinder, men også mænd kan bære dem med en anden stil for at knytte dem. Disse er meget stilfulde trendy tørklæder. Så damer går bare efter dem. Disse er tilgængelige på ethvert af markederne. Når du leder efter online shopping, skal du gå til Amazon, Flipkart, Snapdeal, Jabong, Limeroad, Zara osv. Du får muligvis også rabat.