18 híres turisztikai hely Andamanban

Az Andamán- és Nikobár -szigetek a Bengáli -öbölben találhatók, és történetesen az egyik legszebb természeti táj. A gyönyörű tengeri élet és az egzotikus helyek sok turistát vonzanak egész évben. Az Andamán- és Nikobár -szigeteken és környékén található csodálatos strandok és mangrove erdők a turisták egyik legnépszerűbb pontjává teszik.

Kiemelt Andamán turisztikai helyek:

Andamánban számos turisztikai célpont található, gyönyörű helyekkel és látnivalókkal. Itt 18 legjobb és legcsodálatosabb turisztikai hely található az Andamán -Nikobár -szigeteken, valamint csodálatos városnéző látnivalók.

1. Long Island:

Turisztikai látnivalók Andamánban

Long Island történetesen az egyik legkedveltebb célpont Andamánban és Nicobarban. A Lalaji -öböl a Long Island szakaszán tiszta boldogság. A turisták Long Islanden gyűlnek össze, hogy lássák a delfineket és élvezzék.

2. Celluláris börtön:

cellás-börtön_andamán-turistahelyek

A Kala Pani néven is ismert cellás börtön tanúja lehet a brit kormány kegyetlenségének a szabadságharcosokkal szemben. A börtönt múzeummá alakították át, és a szabadságharcosok nyomorúságos életét ábrázolja. A cellás börtön híres fény- és hangjátéka mutatja a szabadságharcosok viszályát.

3. Mahatma Gandhi Tengeri Nemzeti Park:

mahatma-gandhi-tengeri-nemzeti-park_andaman-turista-helyek

A 15 szigeten elterülő Mahatma Gandhi Nemzeti Park India egyik legexotikusabb tengeri parkja. Gyönyörű korallok és vízi állatok láthatók ebben a parkban. A vízi sportok, mint a szabadtüdős merülés és a búvárkodás itt is kipróbálhatók, és ez kiegészíti a nemzeti parkot.

4. Antropológiai Múzeum:

antropológiai-múzeum_andamán-turista-helyek

Az andamáni Phoenix -öbölben található Antropológiai Múzeum megőrzi a sziget gyarmati részleteit. Kendőket, edényeket és néhány régi fegyvert tartalmaz, amelyeket a terület helyi törzsei használtak. Vannak képek a törzsi emberekről, mind az észter évekről, mind a mai korról. A Múzeum belső képet ad az Andamánban létező és eddig élő törzsi emberek életéről.

5. Radhanagar Beach (Havelock -sziget):

radhanagar-beach_andaman-turista-helyek

A világ egyik legjobb strandja a Havelock -szigeten található Radhanagar strand. A tiszta és derűs aura, messze a turisták zajától és zűrzavarától, ahol a tiszta ég és a kristálytiszta víz látható a látóhatár végéig, ahol végül találkoznak, ezek a helyek ideális helyek a hosszú sétákhoz, miközben a gyönyörűeket nézik napnyugta. A Radhanagar Beach része a víz alatti tevékenységek, mint a sznorkelezés és a búvárkodás, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy felfedezzék a csendes és békés tengeri világot. Lélegzetelállító festői szépségével ez a látványos strand az egyik legjobb hely Andamánban.

6. Corbyn’s Cove Beach:

corbyns-cove-beach_andaman-turista-helyek

Mivel Port Blair egyik legközelebbi strandja, teljesen a természet ölében fekszik. Az olyan sporttevékenységek, mint a jet -ski, a búvárkodás, a szabadtüdős merülés és az üvegfenekű hajóutak a Corbyn’s Cove Beach fő részei. A célállomást sűrű pálmaültetvények borítják, valamint számos étterem és bár található. Az Andamán és a Nikobár -szigetek egyik legfontosabb turisztikai pontja.

7. Mészkőbarlangok:

mészkő-barlangok_andamán-turistahelyek

Ha végigmegyünk az Andamán turisztikai helyeken, akkor a Baratang -i Mészkőbarlangok jönnek a tetejére. Az embereknek át kell kelniük a törzsi rezervátumokon és a sűrű erdőkön, hogy elérjék ezeket a barlangokat, ami többet nyújt számukra a kívánt kalandból. Kevesen láthatják azt is, hogy a krokodilok tátott állkapcsokkal élvezik a napot.

8. Lalaji Bay Beach:

lalaji-bay-beach_andaman-turista-helyek

A Long Island -i Lalaji Bay Beach egy nyugodt és látványos strand Andamánban. A Rangat és a középső Andamán kompjai összekötik ezt a szigetet. Ideális hely minden sovány merülés szerelmeseinek. Lehet, hogy bérelnie kell egy dunghit, vagy több mint egy órát kell sétálnia a mangrove patakok között, hogy elérje a Lalaji Bay strandot.

9. Butler Bay Beach:

komornyik-öböl-strand_andamán-turistahelyek

A Butler -öböl strandja az egyik legcsodálatosabb és legnépszerűbb turisztikai hely Andamánban, amely nagyon szép tájakkal rendelkezik ezen a helyen. A Butler Bay Beach a Hut Bay szigeten a soul szörfösök paradicsoma. A strandot lágy barna homok és sűrű fák borítják. Az embereket általában ezen a strandon látják búvárkodni vagy búvárkodni. A Butler -öböl homorú formájú, így bárhonnan láthatja az egész strandot.

10. Aamkunj strand:

aamkunj-beach_andaman-turista-helyek

Rangatnak van még egy ökoturisztikai célpontja Indiában, az Aamkunj strand. Az erdőtisztviselők felelősek minden tevékenységért, amely a DFO (Divisional Forest Officer) irányítása alatt folyik. Minden környezetvédelmi rajongót erre a helyre vonzanak, mivel teljesen fel van szerelve öko kunyhókkal, csomagtartó padokkal, rönk kanapékkal, rönk -teáspoharakkal és székekkel frissítés céljából..

11. Samudrika Tengerészeti Tengerészeti Múzeum:

samudrika-haditengerészeti-tengeri-múzeum_andaman-turista-helyek

A Samudrika Tengerészeti Múzeumot az indiai haditengerészet irányítja és tartja fenn. Port Blair egyik informatív turisztikai helye. Teljes információt nyújt az Andamán és a Nikobár -szigetek múltjáról és jelenéről, gyönyörű tengeri részecskékkel.

12. Casurina Beach:

casurina-beach_andaman-turista-helyek

A Casurina strand az egyik legszebb andamáni turisztikai hely. Ennek a strandnak van az Andamán- és a Nikobár -szigetek legmagasabb pontja, a nyeregcsúcs. Ez egy gyönyörű strand Diglipurban, fehér homokkal, és a fő csomópontja azoknak a kalandos őrülteknek, akik a nyereg csúcsára szeretnének felmászni.

13. Ray Hill:

ray-hill_andaman-turista-helyek

A Mayabunder-i Ray Hill újonnan talált ökoturisztikai hely az andamáni turisták számára. A hely vendégházakkal rendelkezik, és olyan tevékenységeket kínál, mint például elefánt szafari, vadonösvények, sziklamászás és horgászat. A sugárhegy a természet lágyságával és az erdők vadonjaival rendelkezik.

Látnivalók Andaman Nicobar környékén:

A Nicobar -szigetek híresek természeti szépségéről és boldog tájáról. Mivel számos kis szigetnek ad otthont, a Nikobár -szigeteken sok madár és vízi állat található, ami tovább növeli szépségét. Élvezheti a lusta délutánt, és sétálhat a strandokon. Költői szépsége és természeti tájai miatt a Nicobar -szigetet turisták ezrei látogatják egész évben.

A Nicobar -szigetek körüli fő attrakció az Indira -pont, ahol egy hatalmas világítótorony és a Katchal -szigetek találhatók. A gyönyörű homokos strandok és a tenger óceáni kék vize nagyon szebbé és egzotikusabbá teszi ezt a szigetcsoportot.

14. Nagy Nicobar bioszféra rezervátum:

nagy-nikobár-bioszféra-rezervátum_andamán-turistahelyek

A Nicobarese és Shompen emberek elsősorban ezen a szigeten találhatók. A tartalékhoz való hozzáféréshez a kormány engedélye szükséges. A hatalmas, 885 kilométeres területet lefedve számos endemikus állat, madár és növényfaj számára nyújt menedéket. Itt találhatók a vadon élő állatok főbb látványosságai, mint a Nicobar bozót, az ehető fészek Swift let, a Nicobar hosszúfarkú makákó, a sósvízi krokodil és a Nicobar favágó, valamint az óriás rablórák és a háló..

15. Indira -pont:

indira-point_andaman-turista-helyek

A Nicobar -szigeten található Indira -pont Andaman Nicobar egyik leglátogatottabb helye. Híres az égető világítóházáról, amely egyben a világ egyik legjobban karbantartott világítóháza. Egy gyönyörű, kiterjedt strand is csatlakozik hozzá. A világítóház történetesen fontos mérföldkő a Malakából érkező hajók számára. A hely a környezetszennyezésmentes környezetéről is ismert.

A világítóházat eredetileg Parson’s Point és Pygmalion Point néven nevezték el, de Indira Point néven született, miután India akkori miniszterelnöke, Indira Gandhi meglátogatta a helyet. A gigantikus világítóház félelmet kelt a látványban. A világítóház csigalépcsőit fehér és piros sávokkal festették. A pusztító szökőár, amely 2004..

16. Autó Nicobar -sziget:

car-nicobar-island_andaman-tourist-places

Az autó Nicobar a Nicobar -szigetek központja. A Port Blair -től 16 órás vízi út minden egyes autó Nicobarig. A tengerparti Car Nicobarban lazán pihenhet. A strand és szépsége elbűvöli az embereket. Ez egy termékeny szigetrész, kókuszfákkal zsúfolva. A növény- és állatvilág széles skálája létezik, amelyek rejtélyes szépsége évről évre több ezer látogatót vonz. Az autó Nicobar fő attrakciója a különleges Nicobar stílusú kunyhók, amelyek bejárata a padlón keresztül történik. A kókusz az egyetlen kereskedelmi forgalom itt. Ha azt tervezi, hogy meglátogatja az Andamán- és Nikobár -szigeteket, akkor a Car Nicobar -t feltétlenül meg kell látogatnia a listáján.

17. Katchal -sziget:

katchal-sziget_andaman-turista-helyek

A Katchal -sziget egyike Nicobar különböző egzotikus szigeteinek, amely széles körben ismert természeti tájáról és festői szépségéről. Az unió területének 527 szigete közül a Katchal -sziget egy. A hely a legjobb arra, hogy távol legyen a városok forgalmas életétől. Mivel egyedülálló madár- és állatfajoknak ad otthont, ez a sziget nagyon szép, ha körül lehet maradni. A Katchal strandjainak fürtjét mindenképpen érdemes meglátogatni. A strandok kristálytiszta vize a legjobb napozásra és úszásra. A sziget tele van egzotikus korallokkal és vízi fajokkal, és az év bármely szakában látogatható.

18. Nagy Nicobar -sziget:

nagy-nicobar-sziget_andaman-turista-helyek

Ez a sziget történetesen Andaman és Nicobar egyik fő látnivalója. Ennek a helynek a nem merész természeti élete teszi vonzóbbá az ide érkező látogatók ezreit. A hely változatos növény- és állatvilága sok botanikust és állatkertet vonz a világ minden tájáról. A sziget környezetbarát éghajlattal rendelkezik, és ezért a világ számos egzotikus helyének egyike. Különféle orchideák találhatók ezen a szigeten. A csodálatos Indira -pont, amely érintetlen maradt a pusztító szökőár idején, szintén ezen a szigeten fekszik. Galatia közelében található egy tengerpart, amely a teknősök élőhelye, népszerű nevén Gaint Bőrhátú Teknősök. A hely gyönyörű időjárása és vendégszerető természete az egyik oka annak, hogy miért jönnek az emberek az Andamán- és a Nikobár -szigetekre.

Ezek voltak a legjobb turisztikai helyek Andamánban és Nicobarban. India szakszervezeti területe csodálatos természeti szépségek és izgalmas kalandok központja. Az Andamán és a Nikobár -szigetek turisták ezreit vonzzák egész évben. A természet szerelmeseitől, az utazás szerelmeseitől a kalandkeresőkig a lélegzetelállító szigetek egy életre szóló élmény.