20 híres Mangalore turisztikai hely

Mangalore az egyik legjobb hely Karnatakában. Sok strandot, régi templomokat és templomokat, múzeumokat és így tovább sportol. Az itt élő emberek kedvesek és nagyon segítőkészek. Sok zarándokhelyre juthat Mangalore -on áthaladva. Az étel itt is kiváló! Itt kaphatja meg a legfinomabb dél -indiai ételeket. Ismételten, ha nincs íze a dél -indiai ételekhez, itt is rengeteg étteremben szolgálnak fel más konyhákat!

A legjobb turisztikai helyek Mangalore -ban:

Az alábbiakban különböző gyönyörű turisztikai helyeket említünk Mangalore -ban, amelyeket meg kell látogatni, és amelyek végső boldogságot nyújthatnak az utazás során.

1. St.Aloysius templom:

st-aloysius-templom_mangalore-turista-helyek

A templom felépítése kiváló! Festményei és szobrai gyönyörűek. De a legjobb az egyházban a csodálatos kilátás a naplementére. A kápolna magasan, a part mentén helyezkedik el. Így csodálatos kilátás nyílik a környező Arab -tengerre. A templom festményei mögött nagy történetek állnak. Ezért érdemes idegenvezetőt magával vinni, amikor meglátogatja.

2. Kudroli Gokarnath templom:

kudroli-gokarnath-temple_mangalore-tourist-places

Ez Mangalore egyik legnagyobb temploma. A szerkezet csodálatos! Dussehra idején a legjobban néz ki. A fények és diyák pompás halmaza különleges varázst kölcsönöz ennek a templomnak. Több turista látogatja, és szinte mindig zsúfolt. A Lord Shiva Gangavataran -ját ábrázoló szökőkút a templomon kívül kiváló példa a templom pompás szerkezetére.

3. Surathkal strand:

surathkal-beach_mangalore-turista-helyek

Ez egy kiváló strand, amelyet meglátogathat Mangalore tartózkodása alatt. Tiszta és szép. Kiváló hely piknikre. Az aranyhomok és a ragyogó nap természetesen gyönyörű kilátást nyújt. A strand a legtöbb strandhoz képest kevésbé zsúfolt, így nyugodtabb környezetet kínál egy estére. Ez a strand Mangalore egyik legcsodálatosabb turisztikai helye, amelyet meglátogathat, és amely csodálatos időt tud adni.

4. Panambur Beach:

panambur-beach_mangalore-turista-helyek

A jet-ski, a tevékúrák gyerekeknek, a csónakázás, a delfinek megtekintése, az élelmiszerbódé, a fagylalt, a természetes gyümölcsszirupokból készült „Ice Golas”-csak néhány a strandon elérhető szórakoztató dolgok közül. A kiképzett tengerparti életmentők és járőrjárművek is jelen vannak a látogatók biztonságának biztosítása érdekében. A tiszta kék víz és a benne található kalandtevékenységek fárasztó, de szórakoztató napot biztosítanak! A strandok látnivalói azonban olyan sok turistát csábítanak, hogy néha kissé túlzsúfolttá válik.

5. Pilikula Nisargadhama:

pilikula-nisargadhama_mangalore-tourist-places

Ez a Mangalore Állatpark. Telephelyén számos állat él. Mind a turisták, mind a helyiek látogatják. Az állatkert minden lenyűgöző állattal kiváló hely egy családi kirándulásra. A gyerekek izgatottak, hogy körülveszik a természetet, és annyira fáradtak, amikor visszatérnek, hogy nem panaszkodnak lefekvésre. Ez az egyik legkalandosabb turisztikai hely Mangalore -ban.

6. Kadri Hill Park:

kadri-hill-park_mangalore-turista-helyek

Ezt a parkot több reggeli gyalogló, kocogó, kerékpáros és más, az erőnlétével foglalkozó ember látogatja. Magas fekvésű, gyönyörű kilátást és friss levegőt kínál. Eredetileg kígyóparkja volt, amely a legnagyobb csábítója volt. De most eltávolították egy másik helyre.

7. Sultan Battery Beach:

szultán-akkumulátor-beach_mangalore-turistahelyek

Ha szeretne történelmi helyeket látni, akkor a Sultan Battery tökéletes hely a látogatáshoz. Ez az Új Tannirbhavi strand hozzáférési pontja. Itt édes és sós víz keveredik. A látvány lélegzetelállító. A strand itt is nagyon jó. A hely történelmi jelentősége érdekesebbé teszi egyeseket, mint másokat.

8. Shri Yogeshwar Mutt:

Shri Yogeshwar Mutt_Mangalore turisztikai helyek

Ezt a Muttot az észak -indiánok irányítják, akik Mangalore -ban telepedtek le. Jól karbantartott és nyilvános. Van egy szarvasmarhájuk Goshalában és egy érdekes hely, a „Pandava-barlang”. A turisták és a helyi emberek többsége azt mondta, hogy ez az egyik legjobb és legszebb mangalore turisztikai hely, amelyet érdemes meglátogatni..

9. NITK világítótorony:

nitk-világítótorony_mangalore-turista-helyek

Ez egy kiváló hely a barátaival való ellátogatáshoz. A kilátás fantasztikus, és igazán jó kattintásokat érhet el a fényképezőgéppel napnyugta körül. A legtöbb ember itt megáll, amikor Mangalore -ból más helyekre megy.

10. Ullal strand és híd:

ullal-beach-and-bridge_mangalore-turista-helyek

A vízi sportokról ismert Ullal strand tökéletes egy hosszú sétához. A strandot és környékét számos üdülő és nyaraló foglalja el. A nyári homokos tengerparti üdülőhely az egyik legkiemelkedőbb üdülőhely, és a világ különböző pontjairól érkező turistákat csábít. A strandtól nem messze található az Ullal híd, amely körülbelül 650 méter hosszú, és feltűnő szépségével elfogja a látogatókat. Számtalan tenger gyümölcseit kínáló éttermekben pompás ételeket szolgálnak fel, ez a hely csábítja a tenger gyümölcseit kedvelőket, így Mangalore turisztikai helyei közé tartozik.

11. Someshwar templom és strand:

someshwar-templom-és-beach_mangalore-turista-helyek

A Netravati folyó találkozásánál az Arab -tengerrel egy érintetlen állapotban lévő tengerpart, amely a turisták elől rejtőzik, a Someshwar Beach. Angyali naplementéjén kívül ez a strand csodálatos napozóhely. A part mentén nagy sziklákkal teli, nem úszható. Ezt a strandot a legfontosabb mangalorei turisztikai helyek közé sorolja A Someshwar templom, amely a Someshwar strand északi végén található. A templom ókori, és létezését Abbakka Devi királynőnek tulajdonítják.

12. Kadri Manjunath templom:

kadri-manjunath-templom_mangalore-turista-helyek

Az egyik legősibb eleganciadarab gyönyörűen helyezkedik el a Kadri -dombokon. A 10. vagy 11. században épült Kadri Manjunath templom az egyik legrégebbi, és visszalépés Karnataka gazdag örökségéhez. Kétségtelenül ez az egyik legnagyobb hely Mangalore környékén.

13. Murudeshwar strand és templom:

murudeshwar-beach-and-temple_mangalore-tourist-places

A Lord Shiva második legmagasabb szobra a Murudeshwar templom. A legendák a Gokarna templomhoz társítják. A templom mögött terül el az Arab -tenger és a rozsdamentes Murudeshwar strand. Mivel Mangalore közelében kiemelkedő turisztikai hely, számos konyha közül választhat, és hangulatos szállást kínál. Ezt a helyet Mangalore egyik leglátogatóbb látnivalójának tekintik.

14. Mangaladevi templom:

mangaladevi-templom_mangalore-turista-helyek

Mangalore városát erről az istenségről, Mangala Devi -ről nevezték el. A város szívében található, és rendkívüli ókor. A templom építészete Kerala stílusú, mint a legtöbb nyugati ghat templom.

15. Pilikula Nisargadhama -tó:

pilikula-nisargadhama-lake_mangalore-tourist-places

A Pilikula Nisargadhama nagyszerű piknikhely! Varázslatos tó trópusi erdőkkel körülvéve, csónakázó központ, golfpálya és öko -oktatási tudományos központ. Mindezek a helyek fantasztikus hangouttá teszik ezt a helyet.

16. Light House Hill Garden:

light-house-hill-garden_mangalore-turista-helyek

Egy gyönyörű világítótorony, az óceánra figyelés és az éjszaka megvilágítása gyilkos kilátást nyújt. Közvetlenül a világítótorony mellett, egy mesés dombtetős kertben, ami még szebbé és romantikusabbá teszi a helyet. A világítótorony -dombkert mindenképpen kihagyhatatlan hely minden fiatal pár számára!

17. Sultan Battery:

sultan-battery_mangalore-turista-helyek

Az uralkodása alatt Tipu Sultan őrtornyként építette, és visszavezet minket a 17. századba. Ez egy tökéletes hely a történelem szerelmeseinek. A helyet ágyúk tüzelésére használták, és így jött a „Sultan Battery” név. A Sultan Battery egy empirikus hely, amely 23 különböző templom köveiből épült.

18. Ezer oszlop Jain templom:

ezer pillér-jain-templom_mangalore-turistahely

A Vijayanagar Birodalom büszkesége, az ezer oszlopos jain templom BASADI néven ismert. A hely 18 temploma közül ez a legjelentősebb. Ezer oszlopnak ad otthont, minden oszlop más -más faragással rendelkezik. Furcsa módon sárkányok, zsiráfok, afrikai és kínai kapcsolatok faragványai vannak a 14. században!

19. Szent Mária -sziget:

st-marys-sziget_mangalore-turista-helyek

Nem tévedés, ha Kókusz -szigeteknek nevezzük! Ezek egy 4 szigetből álló csoport az Arab -tengeren. A tudományos kutatások azt mutatják, hogy ezeket a szigeteket vulkanikus tevékenységek alkották. Repül az idő, nincs hazugság. Sok ember érdeklődik, hogy meglátogassa ezt a csodálatos szigetet Mangalore közelében.

20. Tannirbhavi strand:

tannirbhavi-beach_mangalore-turista-helyek

A Tannirbhavi strand talán a legkülönlegesebb hely Mangalore -ban. Ez a strand a város egy eldugott részén található, távol a város őrületétől. Tehát, ha nyugalomra vágyik, vagy szeretné megtapasztalni a természet szépségét a legigazabb formában, akkor itt a helye.

Mangalore mentén húzódnak a gyönyörű strandok és templomok. A sokféleségben gazdag Mangalore vonzza a turistákat a világ különböző részeiről. Mangalore minden nemességével biztosan lenyűgözi látogatóit.