9 gyönyörű indonéz turisztikai hely, amelyet látnia kell

A „Csodálatos Indonéziának” nevezett címke sokat mond egy olyan országról, amely mindent tartalmaz a gazdag történelmi örökségtől kezdve a változatos kultúráig és természeti szépségig, amelyet egy 17 508 szigetből álló szigetország borít. Az ilyen gazdagsággal büszkélkedő ország turisztikai látványosságainak listája soha véget nem érő, ezért lecsökkentettük a legjobb indonéziai turisztikai helyek közé..

Híres Indonézia turisztikai helyek:

1. Borobudur:

borobudur indonézia turisztikai látványosságai

A 9. századi mahajana buddhista templom Magelangban, Közép -Jáva, Borobudur az egyetlen leglátogatottabb turisztikai látványosság Indonéziában. Összesen 504 Buddha -szobor húzódik a templom külső és belső terében, valamint 2672 dekoratív dombormű. Az emlékmű, amely alatta hat négyzet alakú emelvényből és három kör alakú emelvényből áll, egy Buddha -szentély és egy fontos zarándokhely..

2. Bogori Botanikus Kert:

bogor botanikus kertek turisztikai helyek Indonéziában

Az 1817 -ben alapított Bogor a város egyik legrégebbi botanikus kertje, amely ugyanezt a nevet viseli, és a gyarmati időkből származó botanikai kutatások központja. A 80 hektáron fekvő kertben több mint 15.000 növény- és állatfaj található. Különböző fajta madarak és akár denevérek találhatók menedékként a fák felett.

3. Komodo Nemzeti Park:

Komodo Nemzeti Park Indonézia híres hely

A Komodo Nemzeti Park, amely három nagyobb Komodo, Padar és Rinca szigeten, valamint 26 kisebb szigeten található, a föld legnagyobb gyíkjának, a Komodo sárkánynak az első lakóhelye. Innen kapta a park nevét. A Komodo Nemzeti Parkot 1980 -ban hozták létre azzal a kizárólagos céllal, hogy megvédje ezeket a lényeket, majd kiterjesztette alkalmazási körét más tengeri fajok védelmére. 1991 -ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította, és turisták özönlenek, hogy megpillanthassák a híres komodói sárkányt.

4. Rinjani -hegy:

A Rinjani -hegy Indonéziában

A Lombok szigetre látogatók nem maradhatnak távol attól, hogy meglátogassák a Rinjani -hegyet, Indonézia második legmagasabb aktív vulkánját. Annak ellenére, hogy ez a vulkanikus hegy számos emberéletet követelt, a hegyre vezető túrák továbbra is népszerűek a turisták körében, ahol a vulkán tetejére érve a túrázók 6,8,5 km -es kalderába juthatnak, amely forró forrásokkal és részben töltött a krátertó becslések szerint 200 méter mély.

5. Szörfözés Balin:

Szörfözés Balin

Mivel a szigetek ezrei csak arra intik a szörfösöket, hogy jöjjenek és lovagolják meg a hullámokat, csak illik, hogy Indonézia szörfösök paradicsomaként ismert, Bali pedig az indonéz szörfözés epicentruma. Maga Bali szigete 33 szörfözési hellyel rendelkezik, a hullámok mindenkinek kínálnak valamit, a haladóbb szakemberektől a kezdőkig..

6. Raja Ampat -szigetek:

Raja Ampat -szigetek Indonézia legszebb helyei

A pápuai Raja Ampat szigetek szépsége miatt dicsérik az óceánból kiemelkedő, meredek oldalú vulkáni kőzeteket, de az igazi szépség a víz alatt rejlik, ahol a világ legnagyobb tengeri élővilágának sokszínűsége és a leggazdagabb korallzátony ökoszisztéma található, és ez a legnagyobb vonzerő a búvárok számára.

7. Toba -tó:

Lake-Toba Indonézia

Szumátra egyik legnagyobb látnivalója a Toba -tó, egy vulkanikus tó, amely a legnagyobb a maga nemében a világon. A Toba -tó egy hatalmas robbanásszerű kitörés eredménye, amely csaknem 77 000 évvel ezelőtt történt. A világhírű kráter -tó, amely 100 km hosszú és 1666 láb mély, Indonézia harmadik legnagyobb turisztikai célpontja..

8. Toraja:

toraja Indonéziában

Az indonéziai primitív hagyományos kultúrák mindenkit lenyűgöznek, de nem úgy, mint a Toraja, egy őslakos etnikai csoport, amely a Dél -Sulawesi tartományban található, és szarv alakú lakásban él. A toradzsák legismertebbek a bonyolult temetési szertartásokról, amelyek több napig tartanak, több ezer résztvevővel. E temetési szertartások során a Toraja -k kulturális táncokat láthatnak, hogy gyászolják és tiszteljék az elhunytat.

9. Baiturrahman nagy mecset:

Baiturrahman nagy mecset

Az Indonézia Aceh tartományában, Banda Aceh szívében található Baiturrahman Grand Mosque az acehnese -i vallás és kultúra szimbóluma. Gyarmati és mogul indiai hatások érezhetők a mecset építészetében, amelyet a holland gyarmati közigazgatás alapított 1881 -ben. A mecsetet az acehnese -i emberek értékelik, és népszerű turisztikai látványossággá vált, különösen azután, hogy túlélte a 2004 -es pusztító szökőárt..

Íme néhány gyönyörű indonéziai turisztikai hely. Szereted-e? Kérjük, ossza meg véleményét.