9 híres kambodzsai turisztikai hely

Kambodzsa a világ egyik legnagyobb országa. Az Indo kínai -félszigeten található, és a kultúra, az építészet, a festői szépség és a strandok szempontjából a legjobb látnivalók közé tartozik. A tavakról, kertekről, vízesésekről és dzsungelről is ismertek, és egyike azoknak a helyeknek, amelyek tökéletesek a természet szerelmeseinek, felfedezőknek és kalandozóknak. Ha egy szép hosszú nyaralást tervez Kambodzsába, felsoroltunk néhány kambodzsai turisztikai helyet, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatni.

Kambodzsa turisztikai helyek:

Itt talál néhány híres kambodzsai látnivalót képekkel.

Sihanoukville:

Kambodzsa-turisztikai helyek

Sihanoukville fontos kikötőváros és tengerparti üdülőhely a Thaiföldi -öbölben. Kampong Som néven is ismert, és egyike azoknak a gyönyörű strandoknak, ahol élvezheti és pihenhet családjával és barátaival. A pezsgő vizek, a fehér homok és a festői szépség biztosan megérik a nyaralást.

Ezüst pagoda:

silver-pagoda_cambodia-tourist-places

A Kambodzsai Ezüst Pagoda a Királyi Palotában található. A legjobb látnivalók itt a jól bevált arany és ékszeres Buddha szobrok. Az udvar belső falait a Ramayana mítoszához tartozó színes és részletes falfestmény díszítette. Ha eljön erre a helyre, biztosan segít megérteni Kambodzsa kultúráját és vallását. Ez az egyik legjobb kambodzsai hely, amelyet meg kell látogatni.

Bokor Hill állomás:

bokor-hill-station_cambodia-tourist-places

A Bokor Hill állomást 1920 -ban alapították a franciák. Kétszer elhagyták őket, és köztudott, hogy nagyon kísérteties érzést keltenek. Bár az utat 2008 óta lezárták a további építkezések miatt, a helyi utazási irodákkal való kapcsolatfelvétel ellenére is meglátogathatja ezt a helyet.

Koh Ker:

koh-ker_cambodia-turista-helyek

Koh Ker a régi khmer birodalom fővárosa. Ez a legjobb struktúrák, épületek és szobrok közül látható, és valóban gyönyörű látvány. Ez a hely tükrözi Kambodzsa hagyományait, szokásait és építészetét, és ideális felfedezési és kalandozási célokra.

Kratie:

kratie_cambodia-tourist-places

Kratie egy nagyon kicsi és békés város a Mekong folyó partján. Tele van olyan épületekkel, amelyeket a franciák építettek. Ez a hely a megfelelő minden Irrawaddy delfin szerelmesnek, akik szintén nagyon lassan fogynak. Úgy tűnik, jelenleg körülbelül hatvan -nyolcvanhat delfin található ezen a vidéken.

Angkor:

angkor_cambodia-tourist-places

Angkor Kambodzsa egyik leglátványosabb és legősibb helyszíne. Számos vallási templom és emlékmű található benne, amelyek teljesen izgalomba hoznak. A híres Angkor Wat templomot és a Bayon templomot mindenképpen érdemes meglátogatni. Ezen a helyen nagyon szórakoztatónak kell lenni, mivel valóban felfedezheti és többet megtudhat a kambodzsai kultúráról.

Banteay Srei:

Banteay Srei_Cambodia turisztikai helyek

A Banteay Srei templom körülbelül 25 km -re található az Angkor komplexumtól. Vörös homokkőbe építették ie 967 -ben, és a legfinomabb és jól formált faragványokkal rendelkezik, amelyek még mindig kiemelkedőek és jól láthatók ma is. Ez Angkor legfontosabb temploma, és évente több ezer látogatója van.

Preah Vihear:

preah-vihear_cambodia-tourist-places

Preah Vihear a khmer birodalom híres és rangos temploma Thaiföld és Kambodzsa határán. Valahol a tizenkettedik században épült, és Lord Shivának szentelték. Preah Vihear már évek óta nem területi vita tárgya Thaiföld és Kambodzsa között.

Tonle Sap:

tonle-sap_cambodia-tourist-places

A Tonle Sap a legnagyobb édesvízi tó Kambodzsában, és ismert, hogy évszakokkal bővül. Számos vietnami és cham családnak ad otthont, akik a tavat körülvevő úszó falvakban élnek.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80