9 híres Nagaland turisztikai hely

Azok, akik szeretnék feltárni India törzsi célpontjait; Nagaland a helyük. Békésen fészkel a Himalája régióban, különböző völgyekkel, patakokkal és vízesésekkel. A napfelkelte és a naplementék itt lélegzetelállítóak, különösen, ha a háttér Nagaland gyönyörű hófödte hegyei. Ha nyaralást tervez Nagalandba, akkor tudnia kell, hogy mely helyeket érdemes meglátogatnia és az Ön kényelmét szolgálva, röviden elmagyarázzuk ezeket a következő bekezdésekben.

Nagaland turisztikai helyek:

Az alábbiakban néhány csodálatos látnivalót találunk Nagalandban.

1. Kohima:

nagaland turisztikai helyek

Kohima Nagaland fővárosa, és az itteni látnivalók két falu; mégpedig Khonoma és Touphema. Érdemes meglátogatni a Kesama Heritage Village -t is, amely csak tíz kilométerre van Kohimától. Ez egy szabadtéri múzeum, és reggeltől estig látogatható. Itt a hagyományos Nagaland épületek hatalmas választéka is megtalálható. Az évente megrendezésre kerülő Horn bill fesztivált sem szabad kihagyni.

2. Mokokchung:

mokokchung_nagaland-tourist-places

Nagaland Mokokchung kerületében tartják a híres Moatsu fesztivált. Minden évben május hónapban kerül megrendezésre, és az Ao törzs szervezi. Látogasson el Chuchuyimlang faluba is, amely fél órányira van Mokokchungtól. Leginkább festői szépségéről, pompájáról, dombjairól és völgyeiről ismert.

3. Pauna -hegy:

mount-pauna_nagaland-tourist-places

A Pauna -hegy Nagaland harmadik legmagasabb csúcsa. A Benreu termékcsaládhoz tartozik, és a legszebb és legszebb kilátásokat kínálja, amelyeknek valaha is szemtanúja volt. Ha madárbarát, akkor mindenképpen ide kell jönnie. Kalandos tevékenységekre is indulhat, mint például túrázásra, hogy felfedezze Nagaland természeti szépségeit.

4. Wokha:

wokha_nagaland-turista-helyek

Wokha a Lotha törzs lakhelye. Körülbelül négy óra távolságra Kohimától, ez a hely teljesen gyönyörű. Leginkább egészséges és peszticidmentes narancsáról és ananászáról ismert. Legjobb tulajdonságai az ősi kőmonolitok, amelyek a domboldalon találhatók, és amelyeket a törzs vénei hoztak létre.

5. Dzukou -völgy:

dzukou-völgy_nagaland-turista-helyek

Nagalandba vezető útja nem teljes, amíg meg nem látogatja a Dzukou -völgyet. Festői szépségéről és a völgyön átfolyó hideg vízről ismert. Itt találja az egyedi Dzukou liliomot is, amely vonzó megjelenésű. Ide jönni felüdítő és nagy élmény lesz. Ez Nagaland egyik legjobb turisztikai helye.

6. Intangki vadvédelmi terület:

intanki-wildlife-sanctuary_nagaland-tourist-places

Az Intangki Wildlife Sanctuary körülbelül 37 km -re található Dimapur szép városától, és különféle egzotikus és nagyon ritka állatokat és madarakat tartalmaz. Amikor Nagalandba érkezik, el kell jönnie az Intangki Wildlife Sanctuary -ba. Segít felfedezni és felfedezni Nagaland élővilágát.

7. Hármas esés:

triple-falls_nagaland-tourist-places

A Triple Falls of Nagaland az egyik legnépszerűbb célpont itt, és minden évben sok turistát és látogatót vonzott. Ideális hely a túrázók számára, és Seithekima faluban található.

8. Phek:

phek_nagaland-turista-helyek

Phek Nagaland egyik hegyvidéki régiója. Sűrű és örökzöld erdők borítják, és kellemes időjárásáról és az itt termő vad orchideákról ismert. Ez a Pochury és a Chakhesang törzs otthona, és valóban csodálatos hely, ahová eljuthat.

9. Rangapahar Reserve Forest:

rangapahar-rezervátum-erdő_nagaland-turista-helyek

Ha környezetbarát vagy, akkor Nagaland ideális úti cél az Ön számára. Ha idejön, feltétlenül látogassa meg nemzeti parkjait és tartalékos erdőit. A legjobb eddig a Rangapahar Reserve Forest. Itt találja a legcsodálatosabb és legcsodálatosabb állatokat és madarakat. Ha idejön, biztosan nem fog megbánni.

Itt megnézhet néhány gyönyörű Nagaland turisztikai helyet képekkel. Tetszik? Hagyja alább megjegyzését.