9 legérdekesebb látnivaló Shillong úton

Shillong kisváros Meghalaya dicsőséges államában. Ideális úti cél minden természetbarátnak, nászutasnak és azoknak, akik csendes helyet keresnek nyaralni. Itt túrázhat is, ami biztosan segít felfedezni Shillong szépségét és természeti pompáját. Ha Ön a kézművesség szerelmese, ne felejtse el felkeresni a legközelebbi bazárt. Kóstolja meg Shillong helyi ételeit a közeli éttermekben. Azt ígéri, hogy fantasztikus ízekkel gazdagítja ízlelőbimbóit. Ha hamarosan Shillongba tervez utazást, akkor a következő bekezdésekben talál nagyszerű javaslatokat és ötleteket.

Shillong látnivalói

A legjobb Shillong turisztikai helyek:

Íme Shillong 9 leghíresebb turisztikai látványossága képekkel. és tervezze meg a Shillong látnivalóinak megfelelő szezont és időt.

1. Don Bosco bennszülött kultúrák központja:

don-bosco-center-for-őslakos kultúrák_shillong-turista-helyek

A Don Bosco Shillong Múzeum alapvetően egy intézet, amely fontos kutatásokat, műhelyeket és szemináriumokat folytat az őslakos kultúrákkal kapcsolatban. Ez egy hét emeletes épület, és sok izgalmas galériával rendelkezik, amelyek továbbfejlesztik a tudását, és segítenek megérteni a fontos műtárgyakat és festményeket.

2. Elephant Falls:

Shillong turisztikai helyek

A Shillong Elephant Falls csak néhány percre található a Shillong csúcsától. Most itt talál egy ilyen látványt, egy csodálatos és csodálatos látványt, ahol a hosszú vízáram lefolyik a nehéz sziklákon. A hely teljesen festői, és minden évben sok követője van. Ez a legjobb shillong turisztikai hely.

3. Mindenszentek egyháza:

all-saints-church_shillong-turista-helyek

A Shillong Mindenszentek temploma az egyik legnépszerűbb és legjobb templom, amelyet ebben a városban talál. Az építészet impozáns és a légkör teljesen gyönyörű. A fényképezés itt tilos, de továbbra is élvezheti a gyönyörű és jól felépített belső tereket. A hely nagyon békés és ideális esti imákhoz.

4. Pillangó Múzeum:

pillangó-múzeum_ shillong-turista-helyek

A Shillong -i Pillangó Múzeum a város egyik legkülönlegesebb helye volt. Itt találja a legritkább pillangót. Mindannyian nagyon szépek és vonzónak tűnnek. Itt is sokat tanulhat a pillangók anatómiájáról és életciklusáról.

5. Lady Hydari Park:

lady-hydari-park_shillong-turista-helyek

A Shillong -i Hydari -tó parkját japán stílusban rendezték be. Kis tavakkal, cserjékkel, fákkal és bokrokkal tarkították. Ez a park az egyetlen hely, ahol mini állatkert található. Mivel Shillongban nincs állatkert, ez a hely ideális minden állat- és madárbarát számára.

6. Mawphlang Szent Erdő:

mawphlang-sacred-forest_shillong-turista-helyek

Shillong egyike azon ritka Meghalaya régióknak, amelyek megőrzik erdőit és erdőit. Ha látni szeretne egy példát, feltétlenül látogasson el a Mawphlang Szent Erdőbe. Ez a hely abszolút vizuális csemege, és ökológiai kincsnek tekintik.

7. Ward’s Lake:

Wards-lake_shillong-turista-helyek

A gyönyörű kertekkel körülvett Ward’s Lake üdítő édesvízi medence Shillongban. Itt kipróbálhatja a csónakázást és a városnézést, és megtapasztalhatja a tó természeti szépségét és pompáját.

8. Katedrális katolikus templom:

katedrális-katolikus-templom_shillong-turista-helyek

Shillongba vezető útja nem teljes, amíg meg nem látogatja a katedrális katolikus templomot. Valóban gyönyörű lelet, ahol remek és figyelemre méltó építészeti alkotásokat talál. Ha békére és nyugalomra vágyik, akkor mindenképpen látogasson el erre a helyre.

9. Golfpálya:

golfpálya_shillong-turistahelyek

A Shillong golfpálya 5200 láb magasságban található. Ez az első golfpálya Indiában, amely körülbelül 18 lyukkal rendelkezik. A helyszín gyönyörű, csodálatos és teljesen gyönyörű. Néha még az Amerikai Egyesült Államok Glen golfpályájához is hasonlítják.