9 legjobb Daman turisztikai hely

Ha rövid nyaralást tervez, és nagyszerű helyet keres, akkor Damant ajánljuk Önnek. Vannak a legszebb látnivalók és strandok, amelyeket valaha látni fog. Itt van egy lista néhány legjobb helyről Damanban, amelyeket érdemes meglátogatni, és biztosan nem szabad kihagyni.

Daman turisztikai helyek:

Jampore Beach:

daman-turista-helyek

Ha a Daman turisztikai helyekre gondolunk, az első dolog, ami eszünkbe jut, a Jampore Beach. Leginkább Casuarina ültetvényeiről ismert, és ideális nászutasoknak. Ide is eljöhet piknikezni, ha úgy tetszik. Az érintetlen vizek, a zord időjárás és az aranyhomok hosszú szakaszai biztosan megszeretik ezt a helyet.

Devka strand:

devka-beach_daman-turista-helyek

Daman Devka strandja egy másik szépség. Ennek a helynek a festői szépsége és nyugalma biztosan beleszeret a környezetébe. Az étel itt ehető és az időjárás kellemes. Ha eljön erre a csodálatos helyre, minden bizonnyal el fogja távolítani a hétköznapokon tapasztalt stresszt.

Szűzanyánk temploma:

templom-a-hölgyünk_dámán-turista-helyek

Daman nemcsak a strandjairól, hanem a vallási helyszíneiről és helyszíneiről is jól ismert. Az egyik a Szűzanya temploma. Ez makulátlan, gyönyörű és csodálatos hely, ahova el lehet menni. Ennek a gyülekezetnek a környezete biztosan áldottnak fogja érezni magát, és spirituális életét teljesen új szintre emeli.

Panikota erőd:

panikota-fort_daman-tourist-places

Ha valaha is olyan fenséges és művészi szerkezetre gondolt, amely sikeresen megfelelne a mellette található Daman -tengerpart erejének? Nos, a Panikota erőd egy példa erre. Az erődbe csak hajóval lehet eljutni. Az utazás teljesen megéri, mivel ez az erőd valóban csodálatos és csodálatos nézni.

Diu Múzeum:

diu-museum_daman-turista-helyek

A Diu Diu Múzeum Daman egyik legfontosabb turisztikai látványossága. Jól felépített, megalakulása óta sokan látogatták. Néhány fő remekművet tartalmaz, és nagyszerű mindazok számára, akik érdeklődnek Daman és Diu kultúrájának és történetének megismerése és felfedezése iránt..

St. Jerome erőd:

jerome-fort_daman-tourist-places

Daman legérdekesebb helyei közül néhány erőd lehet, és az egyik a St. Jerome erőd. Ez a hely egyike azoknak a helyeknek, amelyeket nem szabad kihagyni. A művészet, a stílus és a szerkezet fenséges, egyedi és művészi. Nyilvánvaló, hogy ez Daman egyik legrégebbi és legértékesebb helye.

Nagoa strand:

nagoa-beach_daman-turista-helyek

A Daman Nagoa strand az egyik legszebb strand, ahol lehet. Ez egy nagy turisztikai attrakció, és minden évben számos strandja van. Az időjárás egész évben hűvös, és az egyik legjobb hely a nyaraláshoz. Ha eljön Daman ezen részéhez, biztosan szép és csodálatos emlékeket fog őrizni.

Ghoghla strand:

ghoghla-beach_daman-tourist-places

A Daman Ghogla strandja romantikus, békés és gyönyörű. A táj teljesen lenyűgöző. Ennek a helynek a hangulata olyan csodálatos, hogy nem akarja elhagyni. Egy rövid nyaralásra idejönni családjával és barátaival biztosan megéri.

Szent Pál templom:

st-pauls-church_daman-turista-helyek

A Dámi Szent Pál -templom egy másik jól ismert turisztikai helyszín és vallási helyszín. Gyönyörű kert veszi körül, sok fával és virággal. Ennek a helynek a festői szépsége, nyugalma és nyugodt természete teljesen élvezni fogja és szeretni fogja ezt az utat.