9 legjobb Srí Lanka -i turisztikai hely, ahol fényképeket lehet meglátogatni

Az Indiai -óceán meleg vizein található, közvetlenül India déli csücskének közelében; Srí Lankát az „Indiai -óceán gyöngyszemeként” ismerték el. Ez az ország legismertebb tengerparti régióiról, festői szépségéről, divatos helyszíneiről és turisztikai látványosságairól. Ha Srí Lanka -i kirándulást tervez, egy kis útikönyvvel készültünk, amely biztosan segít rövid időn belül felkeresni az ország legjobb helyeit. Itt 9 híres Srí Lanka -i turisztikai hely látható.

Srí Lanka legnépszerűbb turisztikai helyei:

1. Colombo:

Colombo legjobb helyei Srí Lankán

Colombo Srí Lanka fővárosa. A turisták kedvelt célpontja, és Ázsia egyik legjobb látnivalója. Hogy néhányat említsünk, meg kell említenünk a Gordon -kerteket, a Szent Antal -katolikus templomot, a Pettah -bazárt, a viktoriánus világítótorony -óratoronyt és még sok mást.

2. Kandy:

kandy turisztikai látványosságok Srí Lanka -ban

Sri Lanka gyönyörű városa gazdag történelmének és kultúrájának reprezentációja. A Fogtemplom nagyon népszerű itt a buddhista zarándokok és látogatók körében. További figyelemre méltó helyszínek a Cadjugama, a Pinnewala elefánt árvaház, a Kandy -tó és a királyi palota.

3. Negombo:

negombo sri lanka utazási helyek

A Negembo Beach Srí Lanka egyik legnagyobb kereskedelmi központja. Ideális hely a festői szépség, valamint az ország ízletes és pazar konyhájának felfedezésére és felfedezésére. Nagyszerű csatornahálózattal, építészeti és halpiaccal rendelkezik, és évente több ezer turistát vonzott. Ide eljutni biztosan szórakoztató élmény lesz.

4. Dambulla:

dambulla híres helyek Srí Lanka

Dambulla az a hely, ahol megismerheti Srí Lanka kultúráját. Leginkább lenyűgöző templomairól és csodálatos építményeiről ismert. Az öt barlang itt is elég jól ismert. Mindegyikük egy hindu istennek szentelt, és megjelenése olyan vonzó, lenyűgöző és gazdag.

5. Bentota:

bentota gyönyörű hely Sri Lanka

A Bentota Beach gyönyörű és romantikus környezetéről, fényűző szállodáiról, üdülőhelyeiről és nyugodt és barátságos légköréről ismert. Ha véletlenül sportszerető vagy, ez a hely tökéletes az Ön számára. A Bentota Beach nagyszerű tevékenységeket kínál, mint a szabadtüdős merülés, a vízisí, a mélytengeri halászat és a szörfözés. A lélegzetelállító és festői strandok is biztosan szerelembe ejtik első látásra.

6. Rameshwaram templom:

rameshwaram Srí Lanka történelmi hely

A Srí Lanka -i Rameshwaram -templom csodálatos látvány. A Pamban -szigeten található, nagy vallási értékkel bír a hinduk között. A templom környéke elbűvölő, mivel a tenger közelében, a keleti oldalon található. Vannak a legszebb szentélyei, amelyeket valaha látni fog, és a környezet kellemes, békés és nagyon nyugodt.

7. Galle:

galle városnézés Srí Lanka -ban

Galle Srí Lanka déli régiójában található, és az ország minden tájáról vonzza a turistákat. Nagyszerű templomokkal és múzeumokkal rendelkezik, amelyeket meglátogathat, valamint a legértékesebb és legrangosabb Galle -erőddel, amely évtizedek óta kulcsfontosságú attrakció az emberek számára..

8. Nuwara Eliya:

nuwara eliya gyönyörű helyek Srí Lanka meglátogatásához

A Nuwara Eliya egy nagyon hangulatos és festői hely Srí Lanka -ban, leginkább a kellemes és kellemes éghajlatról. Sir Edward Barnes fedezte fel 1828 -ban, és nagyszerű parkokkal, klubokkal és gyárakkal rendelkezik. Srí Lanka -i utazása hiányos lenne e nélkül.

9. Unawatuna strand:

unawatuna strand

Unawatuna Srí Lanka legszebb strandja. A tökéletes fehér homok és a hívogató tiszta vizek nyugodtnak és frissnek érzik magukat. Kora reggel mezítláb sétálni ezen a strandon az egyik legjobb dolog, amit itt lehet csinálni. Ne felejtsük el megengedni magunkat néhány figyelemre méltó Srí Lanka -i tengeri ételnek sem.