9 legjobb turisztikai hely a Maldív -szigeteken

A Maldív -szigetek egy kis békés szigetcsoport az Indiai -óceánban. Tiszta kék vize és tiszta fehér homokos strandjai tökéletes környezetet biztosítanak a visszavonuláshoz, meneküléshez a mindennapi városi élet egyhangúságától. A Maldív -szigetek gazdag őslakos kultúrával és gyönyörű látnivalókkal rendelkezik. Izgalmas vízi sportokat kínál turistái számára. Íme néhány a Maldív -szigetek legjobb látogatási helyeiről.

1. Búvár Bluetribe, Moofushi:

búvár-bluetribe-moofushi_maldives-turista-helyek

Ez egy kiváló hely, ahol búvárkodni szeretne. Bár kiváló az első alkalommal búvároknak, nagy kedvenc a tapasztaltok körében is. a teknősök, a manta és a korallzátonyok, amelyeket megtekinthet a merülésein, egyszerűen látványos! A Bluetribe búvárkodást és sznorkelezést, valamint egyéb vízi sportokat is kínál. Maradhat Moofushiban 2-3 éjszakát, vagy egész hetet tölthet, de egy percig sem fogja unatkozni..

2. Alimatha -sziget:

alimatha-sziget_maldív-turista-helyek

A sziget meglátogatása egy egész napot vesz igénybe. Esténként lenyűgöző előadást tartanak, fáklyás lámpával, amely megvilágítja a vizeket belülről és a mólóról. Ennek a területnek a tengeri életébe csípősugarak, hosszú ápoló cápák, trevally és sok más ilyen lenyűgöző lény tartozik. A látvány, amit nyújt, csodálatos. Ez a sziget egy másik kiváló hely a búvárkodáshoz vagy a szabadtüdős merüléshez.

3. Banánzátony:

banana-reef_maldives-turista-helyek

A banánzátony a Malé -atoll északi részén található. Ez a hely a repülőtér közelében van, így itt tehet egy utolsó megállót közvetlenül a visszatérés előtt, nem kell üdülőhelyet foglalnia. Kiváló búvár látnivalókat kínál színes halakkal, korallokkal és más kiváló tengeri látnivalókkal. Moray angolna és óriás napoleon wrasse néhány azon ritka tengeri állatok közül, amelyeket itt láthat.

4. Sun Island Beach:

Sun Island Beach

Ez a Dél -Ari -atollban található. Az itteni üdülőhelyek kiválóak! Szerezzen be egy tengeri bungalót vagy a felettük lévő szobákat. Ragyogó sárga nap, arany homok, hal és tiszta kék óceánvíz! Mi más kell egy pihentető nyaraláshoz, mint néhány jó társaság és egy üveg hűtött sör!

5. Manta -pont:

manta-point_maldives-turista-helyek

Szörfözés, búvárkodás, sznorkelezés – ez csak néhány izgalmas tevékenység közül, amelyeket itt elvégezhet. A Lankan Manta Point a leghíresebb búvárhely itt, rengeteg zátonyhallal, ápoló cápákkal és gyönyörű korallokkal! Rengeteg kiváló üdülőhely található a Manta point közelében, ha minden nap ide szeretne jönni, és javítani szeretné a búvárkodást. Ez a csodálatos Maldív -szigeteki turisztikai hely.

6. Hukuru Miskiiy (ópénteki mecset):

férfi-péntek-mecset_maldív-turista-helyek

Ez egy régi épület, amely feltétlenül felkelti az érdeklődését, ha nagyra becsüli a szép építészetet. Bár a falak öregek és a festék egy része lehámlik, meg kell látogatnia, hogy átérezze az épület egyedi stílusát. Ez az egyik turisztikai hely a Maldív -szigeteken, amely nem tartalmaz halakat vagy strandokat, de mégis lenyűgöz.

7. HP Reef:

hp-reef_maldives-tourist-places

Ez ismét a Male -atoll északi részén található. Lágy korallzátonyok, Jackfish, teknősök, Napóleonok – együttesen ez a zátony kiváló helyszín a búvárkodáshoz. Az erős áramok miatt szörfözésre is alkalmas.

8. Nemzeti Múzeum:

nemzeti-múzeum_maldív-szigetek-turisztikai helyek

A Maléi Nemzeti Múzeum érdekes látogatás. Ez egy kicsi hely, ami a múzeumokat illeti, nem túl sok kiállítással, de az itt jelen lévő néhány feltétlenül felkelti a figyelmét. A hely mindent elmond, amit a Maldív -szigetek történetéről tudni kell.

9. Hulhumale:

hulhumale_maldives-turista-helyek

Hulhumale a Kaafu -atollon, közel van a repülőtérhez. Sokan úgy döntenek, hogy az üdülőhelyen maradnak ezen a szigeten, amely minden olyan szolgáltatást biztosít, amelyet minden turista igényelhet. Ezenkívül kiváló hely horgászatra, szörfözésre, szabadtüdős merülésre vagy búvárkodásra. A sziget, mint a Maldív -szigetek többi része, egyszerűen csodálatos. Ez a Maldív -szigetek legjobb turisztikai helye.