A legjobb 15 görög turisztikai hely

Görögország turisztikai helyek

Hatvan sziget felett, évszázadok óta megőrzött történelmi helyszínek, gyönyörű strandok, hegyláncok, Görögország bejárása az egyik legjobb élmény, amellyel megajándékozhatja magát. Görögország az egyik legnépszerűbb turistahely. Görögország egész területén rengeteg maradvány található az ókori civilizációkból, amelyek ismeretet adnak nekünk arról, hogy milyen volt azelőtt az élet.

Népszerű görögországi turisztikai helyek:

1. Athén:

görög turisztikai helyek

Athén Görögország fővárosa és a közigazgatási osztályok fontos helye. Ez a város az egyik legrégebbi a világon, és több mint 3000 éves. A város a régi időkben is nagyban hozzájárult a nyugati kultúrához. Nemcsak közigazgatásilag fontos minden pénzügyi és igazságügyi kérdésben, hanem vallási jelentősége is van. Athén számos filozófus szülőhelye, mint Szókratész, Periklész és Sophokles.

2. Santorini:

santorini_greece-tourist-places

Santorini egy vulkanikus sziget, amely a görög szigetek Kikládok csoportjába tartozik. Jól ismert a csodálatos naplementék és az egymás után sorakozó fehérre meszelt házak csodálatos festői, elbűvölő szépsége miatt. Fira, Santorini fővárosa a velencei és a kükladikus építészet egyedülálló keverékét mutatja.

3. Korfu:

corfu_greece-tourist-places

Korfu, Albánia partjainál és az Epirusz görög területén fekszik, a Jón -szigetek egyik legjelentősebb szigete. A zölden megszépült domb 2-20 km között mozog. A dombok 906 méter és 973 láb között vannak. Enyhe éghajlata színes virágokkal rendelkezik, és mindez Korfut nagyon békés és kellemes nyaralóhellyé teszi.

4. Myrtos Beach:

myrtos-beach_greece-turista-helyek

A Myrtos Beach Kefalonia északnyugati részén található. A víz varázslatos színeiről ismertek, és turisták ezreit vonzzák. A tenger türkizkék színei kontrasztot állítanak a tengerpart sima márvány kavicsai fényes fehérje ellen, és minden látogató számára csodálatos időt biztosítanak. A meredek hegyek és a magas sziklák a Myrtos strand mögött csak növelik annak szépségét.

5. Epidaurus:

epidaurus_greece-tourist-places

Az Epidaurus egy ősi színház Görögországban, amely az egyik legjobb csemege a szemnek, különösen azok számára, akik érdeklődnek a művészet iránt. Ez a hely 15 000 néző befogadására alkalmas, de továbbra is jól karbantartott. Ez a színház 2000 éves múltra tekint vissza, és nagyon népszerű turistacsalogató. Ez csodálatos betekintést nyújt az ókori görög életbe.

6. Misztrák:

mystras_greece-tourist-places

Mystras egy középkori város, gyönyörű templomaival, palotáival, házaival és utcáival. De ami arra készteti az embereket, a csodálatos kastélyok csúcscsúcsokkal és freskókkal díszített kolostorokkal rendelkeznek. Ezt a várost a 18. században elhagyták, és ez az egyik fő oka annak, hogy amikor a látogatók belépnek, úgy érzik, hogy visszatekerték az időt és visszatértek az öregségbe.

7. Athos -hegy:

Athos -Görögország turisztikai helyei

Az Athos -hegy egy félsziget cum hegy Görögországban. A félsziget legkeletibb része több mint 1400 szerzetesnek és 20 keleti ortodox kolostornak ad otthont. Ez egy autonóm állam, de a görög szuverenitás alá tartozik. Ezen a helyen szigorú szabályok és előírások vannak; az egyik ilyen szabály az, hogy csak férfiak léphetnek be ide.

8. Samaria Gorge:

Samaria Gorge_Greece turisztikai helyek

A Samaria Gorge egy hosszú kanyon, amely Kréta délnyugati részén található. Ez körülbelül 16 km hosszú. A turisták megengedik, hogy végigjárják az egész szurdokot, és évente turisták milliói jönnek és látogatják meg ezt a helyet. A séta legalább 4-7 órát vesz igénybe, és a kalauzok az ősi ciprusok és fenyők erdeiben vezetnek. Aztán a függőleges sziklák között a hegyeken átvágva a Líbiai -tengernél, Agia Roumeli -nél bukkan fel.

9. Mükéné:

mycenae_greece-tourist-places

Mükéné a Mükéné központjában volt. Agamemnon és Achilles et at ide tartoztak. Ez egy fontos régészeti lelőhely, és jól megőrizték. Régebben az egyik fontos város volt, és ma fontos turisztikai célpontként szolgál, ahol az emberek sok mindent felfedeznek, például az Oroszlán -kaput, a megerősített falakat, a teraszpalotát, az Agamemnon sírját stb..

10. Delphi:

delphi_greece-tourist-places

Delphi régészeti lelőhelye népszerű romjai miatt, köztük az Apolló -templom és az athéni kincs. Ezt valamikor a Föld középpontjának tekintették. Elég sok időt kell szánnia arra, hogy megfelelően megnézze ezt a helyet.

11. Parthenon és Akropolisz:

parthenon-és-akropolisz_görög-turista-helyek

Az Akropoliszon található Parthenon az egyik legjobb templom, amely minden turista kötelező látogatási listáján szerepel. Ez az építészeti helyszín Kr.e. 447 -től kezdődött, és felváltotta Perzsa más templomait. A Parthenon hosszú élete során templomként, erődként, templomként és mecsetként szolgált.

12. Héphaisztosz temploma:

templom-of-hephaestus_greece-turista-helyek

Héphaisztosz temploma az egyik legjobb görög templom, amely még létezik. Gyakran beárnyékolja a Parthenon az Akropoliszon, de valóban jobban karbantartott és kevésbé zsúfolt, ami csendes és nyugodt módot nyújt a környezet érzékeléséhez..

13. Mykonos:

mykonos_greece-tourist-places

Mykonos egy kozmopolita célpont, amely Görögország egyik legjobb szigete, ahová el lehet menni. A város lenyűgöző a házakkal a kis utcák labirintusában. A házak többnyire fehérre vannak mosva. A homokos strandok és a vonzó éjszakai élet még inkább arra készteti az embereket, hogy ide jöjjenek.

14. Meteora:

meteora_greece-tourist-places

A Meteora Görögország egyik nagyszerű látnivalója, amely középkori kolostorokból áll. Ott a tornyok magas sziklákból épülnek, amelyek úgy tűnnek, mintha több száz méter felett lógnának a talajtól. Ezt azért hozták létre, hogy távol tartsák a török ​​erőket, amelyek a XIV – XV. Ezt a lélegzetelállító kilátást a kolostorokra mindenképpen érdemes meglátogatni, mert örök emlék marad.

15. Knossos:

knossos_greece-tourist-places

Knosszosz egy régi civilizáció, minószi központja. Ez a hely híres palotával rendelkezik, és Minos király otthona volt. Könnyebb lenne végigolvasni az útmutatókat, hogy megtudja a legjobb helyeket ezen a területen.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80