A legjobb 15 olaszországi turisztikai hely

Olaszország rendelkezik az UNESCO világörökségi helyszíneinek maximális számával. Nagyszerű építészet és műemlékek találhatók mindenütt az országban. Róma, Velence és Firenze a legnagyobb városok, ahol a legtöbb turista van. Kulturális és építészeti oldala mellett gyönyörű partokat, alpesi tavakat és hegyvidéket is tartalmaz. A Bel Paese Olaszország másik neve, ami gyönyörű országot jelent.

A legjobb 15 turistahely:-

1. Róma:

roma_itali-turista-helyek

A „Róma nem egy nap alatt épült” gyakori kifejezés, és a látogatók számára mindenképpen időigényes a főváros legjavának felfedezése. Annyi hely van, ahová el lehet menni, és izgalmas látnivalók. A csodálatos Colosseum felfedezésétől a sétaig, ahol Caesar meghalt, a szent Vatikánváros meglátogatása vagy a Trevi -kútnál való kívánság, Róma minden bizonnyal fontos része az olaszországi túrának.

2. Velence:

velence_Olaszország turisztikai helyek

Velence drága turistacélpont, és pároknak ideális, mert nagyon romantikus. Élvezni fogja a gondola -túrát az egyik csatorna mentén, sétálhat a sikátorokon, és eltölthet egy kis időt a Szent Márk téren, sok galamb körül. Sok régi gótikus templom található, ahol megismerheti Róma szellemi oldalának valódi lényegét.

3. Firenze:

Firenze, Olaszország turisztikai helyek

Firenze híres arról, hogy Michelangelo híres Dávid -szobrának szülőhelye. Van egy hatalmas gótikus katedrális, a Basilica di Santa Maria del Fiore, amely nagyon fontos turisztikai hely, és Firenze szimbóluma. A Dóm szintén egy népszerű turista attrakció.

4. Piazza del Campo:

piazza-del-campo_italy-turista-helyek

A Piazza del Campo Európa egyik legnagyobb középkori tere. Világszerte jól ismert szépségéről és építészeti integritásáról. Itt található a Palazzo Pubblico és híres tornya, valamint különféle palazzi signorili, amelyeket a gazdag Siena családok birtokolnak..

5. Pompeji:

pompeii_italy-turista-helyek

Kr. U. 79 -ben a Vezúv vulkán kitört, és lefedte a közeli Pompeji várost, amely hamuval és talajjal maradt, majd a város megőrizte állapotát azon a fájdalmas napon. Az ásatást követően új, rendkívüli betekintést nyújtottak a kétezer évvel ezelőtt élő emberek életébe.

6. Positano:

positano_italy-tourist-places

Positano egy kisváros az Amalfi -parton. A tengerpart zord terepéről, természeti szépségeiről és a képeknek tűnő városokról ismert. Bár a város a középkorban virágzott, a 19. közepére a lakosság több mint fele eltűnt. A 20. században szegény halászfaluból ismét híres turisztikai attrakcióvá változott, és John Steinbeck írónak köszönheti a szépségét..

7. Comói -tó:

tó-como_italy-turista-helyek

A Comói -tó az olasz tóvidékhez tartozik, amely több mint 100 éve népszerű a látogatók körében. A tó úgy néz ki, mint egy fordított „Y” alak, két ága Como délnyugati részén és Lecco délkeleti részén kezdődik. Félúton egyesülnek, és a tó folytatódik Colico felé észak felé. A tó a római idők óta itt található villákról ismert.

8. Pisai ferde torony:

ferde-torony-of-pisa_italy-turista-helyek

Pisa fő attrakciója a ferde torony. Eredetileg 1173 -ban építették, hogy a székesegyház harangtornyaként szolgáljon, majd dőlni kezdett a bázis instabil talaja miatt. Volt egy jól kidolgozott projekt, amely megakadályozta, hogy a torony tovább dőljön, és ez 2001 -ben befejeződött. A torony most nyitva áll a látogatók előtt, és nagyon népszerű Olaszország turisztikai célpontjai között..

9. Capri:

capri_italy-turista-helyek

Capri egy gyönyörű olasz sziget. A Nápolyi -öbölben a római idők óta fontos üdülőhelyként ismerték. A sziget tele van nyári turistákkal, és szerencséje lehet, hogy talál néhány hírességet, akik nyaralni jönnek.

10. Abruzzo:

abruzzo_italy-turista-helyek

Abruzzo Olaszország legjobban megőrzött középkori dombvárosaiban található. Legtöbbjük regionális és nemzeti parkokban fekszik, így nem valószínű, hogy hamarosan fejlesztésre kerülnek. Abruzzo egy olyan hely Olaszországban, amely a legjobb tájképet nyújtja Olaszország számára.

11. San Lorenzo Maggiore:

san-lorenzo-maggiore_italy-turista-helyek

A San Lorenzo Maggiore vonzó templom Nápolyban, a 13. században épült. A legcsodálatosabb rész a titkos tény a görög-római Neapolis város földalatti maradványairól. A látogatók bejárhatják a görög Agorát és a régi római utcákat. Ez egy jól informatív múzeum, kiállításokkal, régészeti feltárásokkal és történelmi történetekkel.

12. Manarola:

manarola_Olaszország turisztikai helyek

Manarola egy régi város Cinque Terre -ben. Az „Öt föld” öt szépségű falut tartalmaz. Az utcák, a vonatok és a csónakok összekötik a falvakat, az autók kívülről nem szállhatnak be. A város rálép a hegyoldalra, és fantasztikus kilátást nyújt a Földközi -tengerre.

13. San Gimignano:

san-gimignano_italy-tourist-places

San Gimignano egy falu Toszkánában, Firenzétől mintegy 56 km -re. A városhoz tartozó családok több mint 72 toronyházat építettek, amelyek körülbelül 50 méter magasak voltak. Gazdagok és hatalmasak voltak, és a tornyokat azért építették, hogy megvédjék őket az ellenséges támadásoktól. Sajnos járvány volt, és az emberek többsége 1348 -as pestis miatt pusztult el. Jelenleg ez egy fontos turisztikai célpont, amely megmutatja nekünk az olasz művészet remekeit, amelyek a XIV..

14. Sorrento:

sorrento_italy-tourist-places

Sorrento lehet a legjobb végállomás Olaszországban, és sok emlékkel maradhat meg, amelyekkel visszatérne. Népszerű turisztikai célpont a Mornington -félszigeten, Portsea és Blairqowrie között. Észak felé a Port Phillipre, délen pedig a Bass -szoros nyílt vizeire néz. Ez egy átjáró az Amalfi -parthoz, és nyáron népszerű turistahely.

15. Cinque Terre:

cinque-terre_italy-turista-helyek

A Cinque Terra csodálatos kilátást nyújt öt városra, amelyek sziklákon helyezkednek el, és kilátást nyújtanak az óceánra. A turisták sétálhatnak az egyes városokat összekötő 12 km -es ösvényen, és felfedezhetik az apró utcákat. A hegyekben olajfaligetek vannak, ahová el lehet menni.