A legjobb 15 új -zélandi turisztikai hely

Új -Zéland elképesztően fotogén ország, amely csodálatos kilátást nyújt a turisták számára. A szigeteken sűrű erdők, hegyek, strandok, gleccserek, stb. Az ország ötvöződik a hagyományos maori kultúrával, valamint a városi kozmopolita városokkal, festői falvakkal és szűz vadonokkal. A boldog szigetország mindenkinek kínál valamit.

Híres és gyönyörű új -zélandi turisztikai helyek:

Nézzük meg a legjobb új -zélandi turisztikai helyeket.

1. Christchurch:

új -zélandi turisztikai helyek

Christchurch Új -Zéland második legnagyobb városa. Üzleti szempontból nagyon fejlett. A tenger kapcsolódik a nemzetközi kereskedelemhez, szórakozáshoz, vásárláshoz, a turisták szabadidős létesítményeinek legjobbjaival. Christchurch a városi oldalon csak nem biztosítja a városi életet, de egyúttal a strandok és a hegyek felé vezető út is. Christchurch Új -Zéland legjavát kínálja.

2. Milford Sound:

milford-sound_new-zealand-tourist-places

A Milford Sound az egyik leglátogatottabb turisztikai látványosság Új -Zélandon. Észak felé fekszik, és hozzáférhető a Fiordland Nemzeti Parkhoz. Ez a hely csodálatos tengerparti kilátást nyújt gyönyörű csúcsaival és sötétkék vizével. A területet gyakori esőzések áldják meg, amelyek fokozzák ezt a déli szigeti szépséget, és a vízesések gyönyörűen folynak le a sziklákról.

3. Szigetek -öböl:

bay-of-Islands_new-Zealand-tourist-places

A Szigetek -öböl romantikus turisztikai célpont. A terület 144 szigetet, valamint néhány félreeső öblöt és homokos strandot tartalmaz. Valószínűleg sok tengeri állat szemtanúja lehet, mint például a bálnák, a delfinek és a nagy marlin. Ez az oka annak, hogy az emberek szeretnek átjönni. Vitorláznak jachtokon, nagy hajóutakon, és visszaemlékeznek néhány igazán emlékezetes emlékre.

4. Rotorua:

rotorua_new-zealand-tourist-places

Rotorua egy híres turistahely Új -Zélandon. Különleges kultúrája a maoriként ismert, amely a város minden látogatásával lenyűgözte a turistákat. A bennszülöttek nagyon szívélyesek, és biztosan segítenek a túrán. A kulturális helyszíneken tükröződő művészi képességek kétségtelenül az oka annak, hogy ez a város annyira fontos Új -Zélandon.

5. Tongariro Nemzeti Park:

tongariro-nemzeti-park_új-zéland-turista-helyek

Tongariro volt az első nemzeti park, amelyet Új -Zélandon építettek. A park változatos ökoszisztémával rendelkezik, amely tavakat, gyógybokrokat, erdőket, sivatagszerű fennsíkokat és még vulkánokat is magában foglal. A túrázást a Whakapapa Látogatóközpontból indíthatja el, és megtekintheti a Taranaki -vízesést is, amely onnan három órás útra található..

6. Auckland:

auckland_new-zealand-tourist-places

Auckland egy nagyvárosi város, amely Új -Zéland északi szigetén található, és sok lakossal rendelkezik a városban, összehasonlítva más itteni városokkal. A turisták élvezik Új -Zéland városi oldalát, és a tájat is gyönyörűnek és izgalmas városi életnek tartják. Auckland olyan hely, ahová a turisták szívesen betérnek minden új -zélandi látogatásuk alkalmával.

7. Coromandel -félsziget:

coromandel-félsziget_új-zéland-turista-helyek

A Coromandel -félsziget egy olyan strand, amely híres a sziget helyiek és a látogatók körében, akik ideérnek, hogy élvezzék a víz forró, 60 Celsius fokos hőmérsékletét. A meleg források és a homokos strandok megérdemelnek egy kis kikapcsolódást, a látogatók pedig felfrissülhetnek és felfrissülhetnek, valamint élvezhetik a jó strandi sportokat..

8. Franz Josef gleccser:

franz-josef-gleccser_új-zéland-turista-helyek

A Franz Josef -gleccser a Westland Nemzeti Parkban található, délnyugaton, és minden turista számára jól megközelíthető. A látogatók mehetnek a gigantikus gleccser lábához, és néhányan helikopterrel is ellátogatnak, és a legjobb kilátást nyújtják a gleccserre. Ez a dél -nyugati Fox gleccser mellett a két legvonzóbb turistahely.

9. Wellington:

Wellington City alkonyatkor a Victoria -hegyről

Új -Zéland fővárosa Wellington. Az északi sziget alján található. A hely gyönyörű környezettel rendelkezik, a városi élet legjobbjaival, épületekkel és műemlékekkel, sőt művészettel és kultúrával. A Te Papa múzeumot mindenképpen meg kell látogatni, nagy kiállításokkal, a múlt történeteivel. Az éjszakai élet elképesztően extravagáns, ahol lépést tarthat a várossal, és élvezheti a jó ételeket, italokat, zenét és táncot.

10. Canterbury:

Téli napfelkelte a Tasman -folyón áttekintve Aoraki / Mt Cook felé, hóval borítva, Mackenzie Country, Canterbury, Új -Zéland - stock kép

Canterbury legnagyobb látványossága a Mt Cook, amely Új -Zéland legmagasabb csúcsa. Egyrészt a hegy 3754 méter magas, másrészt mély tengeralattjáró -árkok vannak Kaikoura partjainál, ami nagyszerű attrakció a bálnák, delfinek és fókák miatt. Christchurch és Timaru szomszédos városok. Valószínűleg megtalálja a régi idők örökségét és kultúráját, jól megőrizve itt.

11. Westland Tai Poutini Nemzeti Park:

westland-tai-poutini-national-park_new-zealand-tourist-places

A Tai Poutini Nemzeti Park a Déli -szigeten található. 1960 -ban alapították, 1175 km² -es területtel. Franz Josef és Fox két híres gleccsere a park területén található. A park lehetővé teszi gímszarvas, zerge és tahr vadászását. Emellett helikopterek és vadászat is rendelkezésre áll.

12. Marlborough:

marlborough_new-zealand-tourist-places

Marlborough híres szőlőültetvényeiről. Felfedezheti a történelemet és a vadon élő állatokat is. Vannak delfinek, fókák, apró pingvinek kék színben, őshonos harangmadár és néhány más madárfaj az egész régióban, valamint a tengeri élőhely szentélyében.

13. Sky Tower:

ég-torony_új-zéland-turista-helyek

A Sky Tower megfigyelő és távközlő toronyként működik. A torony csúcstechnológiai eszközökkel épült, és körülbelül 328 méter magas, ami a legmagasabb szabadon álló szerkezet a teljes déli féltekén. A Sky Tower egy ikonikus épület Auckland látképében. A torony nyújtja a legjobb kilátást az Orbit forgó étteremből, amely körülbelül 80 km -re található az épülettől.

14. Abel Tasman Nemzeti Park:

abel-tasman-nemzeti-park_új-zéland-turista-helyek

Az Abel Tasman Nemzeti Park a déli sziget legészakibb csücskében található. Az emberek szívesen túráznak itt. A szállítható járművek csónakok, gyalogos vagy kis repülőgépek, de az utazás megér egy élményt. Ahogy halad a hegyvidéki terepen, itt kék pingvinek, erdei galambok, wekák és néhány más ritka madár követhető nyomon.

15. Napier Art Deco:

napier-art-deco_new-zealand-tourist-places

Napier egy kis város a Hawke -öbölben. Az art deco építészetről jól ismert. A város teljesen tönkrement az 1931 -es földrengés után. Több ezer látogató érkezik Napierbe minden februárban az Art Deco hétvégén. Fontos kulturális esemény a bennszülöttek számára.