A világ 5 legdrágább városa

Keresi a világ öt legdrágább városát? A felmérések listája szerint sok tényezőt kell figyelembe venni, mielőtt bármilyen következtetésre jutunk. Több mint 160 szolgáltatás, termék, ruházat és közüzemi számla összehasonlítását veszik figyelembe. További fontos jelentős tényezők, amelyek fontos szerepet játszanak, az olajárak emelkedése és a valutaingadozások. A lakások költségei nagyon fontos szerepet játszanak az egyes városok rangjának meghatározásában. Minden felmérés szerint New Yorkot használják bázisvárosként, és összehasonlítják New Yorkot és az összes többi várost. Az alábbiakban felsoroljuk az idei legjobb 5 drága várost.

A világ legjobb drága városai:

1. Szingapúr:

Szingapúr

Szingapúr a világ legdrágább városa. Az elmúlt két egymást követő évben a legjobb helyen maradt. A felmérések szerint Szingapúr az alapvető élelmiszereket tekintve 11% -kal drágább, mint New York. 50% -kal drágább a ruhavásárlásnál és 3 -szor drágább a szállításnál. Szingapúrban a lakhatás nem költséges, de elviselhetetlen. Úgy tűnik, egy csésze kávé túl drága egy hétköznapi ember számára.

2. Párizs:

Párizs

A francia főváros sok felmérési és indexjelentés szerint hajlamos megragadni a második pozíciót. Egy film vagy egy kocsmában való ivás nagyon drága Párizsban. Ez sok ember, különösen a turisták költségvetését érinti. Bár a város rendkívül szép és vonzza az embereket messziről. Csak győződjön meg arról, hogy a vásárlási ruhák és élelmiszerek valóban le tudják nyomni. A vásárláson kívül a város gyönyörű látnivalói is nagyon drágák. A lakhatás itt mindenképpen drága. Gondolkozz tehát mielőtt belépsz ebbe a francia fővárosba.

3. Oslo:

Oslo

Oslo a harmadik helyen áll a világ legdrágább városai között. Oslo globális városnak számít. Az áruk és szolgáltatások árai a világ más városaihoz képest határozottan nagyon magasak. A norvégiai lakáspiac határozottan rendkívül drága. Oslo szintén a tengeri időismeret központja. Az itt tartózkodók életszínvonala nagyon magasnak tűnik.

4. Zürich:

Zürich

Zürich a világ egyik legköltségesebb városa. A megélhetési költségek itt meglehetősen magasak a valuta erős elterjedése miatt. A lakhatást, a szállítást, az élelmiszereket és az árukat tekintve Zürich nagyon drága és költséges. Sokan talán nincsenek tisztában, de Zürich nagyon drága az ország ezen részén való tartózkodás és letelepedés szempontjából. Tehát ha tervei vannak Zürich ingatlanjainak megvásárlásával vagy befektetésével, akkor valóban ellenőriznie kell megtakarításait.

5. Sydney:

Sydney

Ez az ausztrál város a világ 5. legdrágább városa: Sydney. Az embereknek nagyon nehéz elhinni, hogy Sydneyben drágább élni, mint Melbourne -ben. Az ausztráliai megélhetési költségek azért emelkedtek olyan magasra, mert az ausztrál dollár óriási mértékben emelkedett a dollárral szemben. A normál élelmiszerek, mint a kenyér és a kávé, nagyon drágának tűnnek. A lakáspiac rendkívül magas. Tehát mielőtt két hálószobás lakást vásárolna, alaposan meg kell vizsgálnia a tényeket és a számadatokat.

Úgy tűnik, hogy a megélhetési költségek fontos tényezők, amelyek meghatározzák az egyes városok rangját. Minden város rangja évről évre változik. A rendelkezésére bocsátott lista a legújabb, és egy 2015 -ben végzett felmérésen alapul.