10 fantastiske kinesiske turiststeder at besøge

Kina er et meget smukt land med mange turist -hotspots at besøge. Lige fra kejserlige paladser til majestætiske byer, delikat men alligevel modig arv fra fortiden, folkeskikke og et meget farverigt landskab at fordybe sig i. For at være ærlig, ville bare et besøg i dette dejlige gamle land ikke være nok, da der er så mange attraktioner at besøge.

De tre største byer i hele Kina er:

en. Beijing

b. Shanghai

c. Xian

Kina-turist-steder

Nogle af de store attraktioner, vi har studeret om, set på TV eller online, eller endda lært om fra forskellige kilder og et must at besøge er;

en. Stor væg

b. Forbudte By

c. Sommerpaladset

d. Himlens tempel

e. Beijing Hutongs

f. Shanghai

g. Bund ved Huangpu -floden

h. Den Gule Flod

jeg. Terracotta krigere

j. Heste af kejser Qin Shihuang

k. Den berømte Silkevej

l. Yangtze -floden

m. Yangtze River Cruise

n. Li -floden i Guilin

o. West Lake i Hangzhou

s. s. Qinghai-Tibet Plateau

q. Det hellige Potala -palads

r. Mount Everest

s. Namtso -søen

t. Sichuan -bassinet

u. Jiuzhaigou -dalen

v. Mount Huangshan- UNESCOs verdens kulturelle og naturarvsliste i 1990

Således ser du, EN tur er ikke nok. Ikke desto mindre har vi udvalgt det bedste af ti turistpunkter for den sultne rejsende, så læs venligst videre og nyd det!!

Berømte turiststeder i Kina:

Pudong Skyline:

pudong-skyline_china-turist-steder

Et smukt distrikt beliggende i Shanghai, det er ved Huangpu -floden (øst), som nu er et af de vigtigste steder for handel og handel i Kina. Hvorfor er dette sted så vigtigt som turistcentrum? Gå ned eller tag et luftfoto af dette sted, og du ville være omgivet af en slags skyskrabere. Det skal huskes, at dette område engang var et landbrugsjord. Blot to årtier tilbage, da landmændene dyrkede jorden her for at blive forsynet, huser den samme region i dag det berømte symbol, det orientalske perletårn. Bortset fra det huser Pudong det anerkendte Shanghai World Financial Center og den berømte Jin Mao -bygning. Lad os ikke glemme, at dette område også er fyldt med turister, der besøger Shanghai -tårnet (under opførelse)

Mogao Caves:

mogao-huler_kina-turist-steder

Når du går ind på de 15,5 miles af Mogao -hulerne, som ligger ved Dunhuang (sydøst), skal du være forberedt på at blive nedsænket i pragt. De fleste kalder denne region en oase, der er placeret ved krydsvejene (Silk Road). Elskere af gammel buddhistisk tradition ville elske dette sted, da det har de bedste og de fineste udskæringer i Buddha. Det siges, at i 366 e.Kr. var, da kunsten og skrifterne blev gemt her, blev helligdommene bygget dengang. Ud over det har regionen to berømte grotter, Longmen og Yungang.

Leshan Giant Buddha:

leshan-giant-buddha_china-turist-steder

Leshan er hjemsted for den gigantiske Buddha, en statue, der er skåret ud på Sichuan -klippen, baseret i det vestlige Kina. Historikere siger, at udskæringen begyndte, da Tang -dynastiet var ved magten, et sted omkring 713 e.Kr., og det var først i slutningen af ​​803 e.Kr., da udskæringen blev fuldført fuldt ud. Den gigantiske Buddha står omkring 233 fod høj og har hvilende hænder, der er 11 fod lange!!

Mount Huang:

mount-huang_china-turist-steder

Mount Huang ligger i den østlige del af Kina og er også kendt som det berømte gule bjerg. Betagende udsigt byder den rejsende velkommen med flora og fauna, der beroliger øjnene. en lang række fyrretræer og granittoppe, skyer skyhøje over og naturens skingre, det er det, det gule bjerg bringer til dig. Historikere siger, at der i de gamle dage var omkring 60.000 stenhuggede trin på dette bjerg. I disse dage kan man bruge svævebaner til at køre fra en base eller topmøde til en anden.

Li River Cruise:

li-river-cruise_china-turist-steder

Glem ikke at nyde det berømte krydstogt i Li River, der løber fra Guilin til Yangshuo. Dette burde være det vigtigste at gøre, især hvis du er tæt på den velkendte nordøstlige Guangxi-provins. Det, du ville støde på på denne tur, er bakker og klipper, landbrugslandsbyer og prikkede huler undervejs, og et væld af bambuslunde også. Landskabet er betagende, hvilket får dig til at glemme bylivets rigmarole

Terracotta hær:

terracotta-army_china-turist-steder

Hærene i Qin Shi Huang tiltaler din tilstedeværelse og beder dig om også at respektere den første konge i Kina. Terracotta -hæren er et af de must -besøg og en meget populær attraktion i hele landet, der ligger i Xian. De siger, at hot spot er af tre gruber, der har omkring 8000 soldater. Der er endda 130 vogne sammen med 150 kavaleriheste, alle lavet af terracotta, hvoraf de fleste stadig er dybt begravet i gruberne selv nu.

Victoria Harbour:

victoria-harbour_china-turist-steder

Tag til HongKong og besøg den berømte Victoria Harbour, også kendt som en af ​​de bedste containerhavne i verden. Fra havnen finder du en lang række skyskrabere sammen med den majestætiske udsigt over Tsim Sha Tsui -kysten. Et af de travleste steder eller havne at være på, det huser speedbåde, færger og junks over hele kysten.

Forbudte By:

forbudte-by_kina-turist-steder

Kan vi glemme omtale af den mystiske forbudte by? Nej nej, det kan vi ikke, og da vi er i Beijing, hvorfor så ikke rejse i længden og bredden af ​​denne gamle by. Den forbudte by opstod fra 1406-1420, og paladset, som er et stort kompleks, har omkring 980 bygninger i dag. Der er omkring 8707 værelser, en 20ft dyb voldgrav og 33ft høj mur, der holder byen beskyttet mod alle sider og indefra.

Potala -paladset:

potala-palace_china-turist-steder

Over 130 meter fra den berømte Lhasa -dal hviler Potala -paladset og er et indbydende sted at være. Det er kendt for at være en gammel arkitektonisk bedrift i hele regionen og er nu et berømt torusit hot spot. Dette plejede også at være et opholdssted for Hans Hellighed- Dalai Lama, før han tog af sted til Indien, efter at Tibet blev invaderet af kineserne i år 159

Den kinesiske mur:

den store-mur-af-kina_kina-turist-steder

Vi har studeret og læst, set på fjernsyn og søgt online, men nu skal vi besøge den berømte “Great Wall Of China”. Lige fra det 5. århundrede blev muren bygget og genopført og frem til 1500-tallet var det kendt for at være en beskytter af imperiets nordlige grænser. Historikere krediterer Ming -dynastiet for de mange vægge, det byggede, og det siges, at den store mur også kan ses fra det ydre rum.

Så her er alt, hvad vi havde at sige om de bedste turiststeder i Kina. Fortæl os venligst dine favoritter, og da somrene er her, hvorfor så ikke planlægge en rejse også?