15 bedste turiststeder at besøge i Sikkim

Dem, der er vilde med at rejse, skal forstå, at der kun er få steder i verden, der vil give dem en livstid. Sikkim er en af ​​de smukke stater, hvor du vil opdage nogle af de mest unikke og vidunderlige ting om indisk kultur. Her finder du naturen i overflod. Den naturskønne skønhed vil fascinere, og det overdådige køkken vil blæse i dit sind. Den fængslende sightseeing, trekking, hængning og udforskning vil helt sikkert gøre din rejse mindeværdig. Der er et stort antal turistattraktioner i Sikkim, du kan besøge, og hvis du planlægger at tage på ferie til Indien, skal du ikke glemme at besøge den fantastiske og spændende delstat Sikkim. Hvis du leder efter en kort rejseleder, har vi en til dig!

Smukke Sikkim -turiststeder at besøge:

Nedenfor har vi listen over fantastiske vidunderlige turiststeder i sikkim, som helt sikkert kan tiltrække dig og dele fantastiske følelser med din familie.

1. Gangtok:

gangtok_sikkim-turist-steder

Gangtok er hovedstaden i Sikkim. Det er den største by i denne stat og ligger i de østlige Himalaya -områder. Her finder du forskellige etniciteter som indisk-nepalesere, Lepchas og Bhutias. Vejret her er mildt og tempereret hele vejen igennem og er et godt sted for turisme. De fleste turistbesøgende viser interesse for at se dette smukke sted.

2. Soreng:

soreng_sikkim-turist-steder

Soreng er en smuk og malerisk landsby beliggende i den vestlige region Sikkim. Det har omgivet af frodige grønne bakker og har også en bred vifte af fugle og dyr til rådighed. Hvis du er en fugletitter eller en øko -elsker, kan du ikke gå glip af dette dejlige sted kaldet Soreng. Dette sted er ideelt for dig! Dette er et af de perfekte turiststeder at besøge i sikkim med et vidunderligt sightseeing -udsigtspunkt.

3. Mangan:

mangan_sikkim-turist-steder

Mangan er en dejlig by beliggende i North Sikkim. Det har været vidne til en enorm vækst i sin økonomi for nylig på grund af sin turisme. Det nyder et tempereret klima og er ganske kendt blandt turister og rejsende. At komme her vil helt sikkert være en vidunderlig oplevelse. Det er et af de betydelige turistbesøgssteder at se i sikkim.

4. Menmecho -søen:

menmecho-lake_sikkim-turist-steder

Sikkim er ikke bare kendt for sine dale, bakker og byer, men også sine fortryllende søer. Menmecho -søen er et af de vidunderlige sikkim -turiststeder. Den er berømt for sine ørredfisk og dannes af den smeltende sne om sommeren og monsunperioden. Det har også et fiskeopdræt i nærheden.

5. M.G Marg Market:

m-g-marg-market_sikkim-turist-steder

M.G Marg Market ligger i hovedgaden i Gangtok. Det er et godt sted at hænge ud med dine venner og familie. Du kan også gå og hygge dig i The Titanic Park eller deltage i de sjove karnevaler her. Dette sted er meget overfyldt i løbet af ferien.

6. Padmasambhava:

padmasambhava_sikkim-turist-steder

Padmasambhava ligger i Namchi i Sikkim. Det betyder Lotus Born. Padmasambhava var en gammel vismand, der har haft stor indflydelse på buddhismen i lande som Bhutan og Tibet. Strukturen af ​​denne guru er storslået, og den gyldne statue er helt vild.

7. Nathu La Pass:

nathu-la-pass_sikkim-turist-steder

Hvis du er en eventyrlysten person og elsker at gå på trekking, er Nathu La Pass din destination. Det er tre timer væk fra den smukke by Gangtok og ligger på den kinesiske grænse. Indianere er de eneste, der kan rejse så langt, og kun få dage i ugen får denne mulighed. Nathu La Pass er et af de mest eventyrlige turiststeder at besøge i sikkim, som kan være en god tid i dit liv.

8. Teesta -floden:

teesta-river_sikkim-turist-steder

Hvis du er vild med rafting, skal du tage initiativ til at komme til Teesta -floden. De høje klipper og mousserende floder øger spændingen. Det bedste tidspunkt du kan komme her er fra oktober måned til december. Din rejse til Sikkim vil være ufuldstændig uden dette sted.

9. Nehru Botaniske Have:

nehru-botanisk-have_sikkim-turist-steder

I Nehru Botaniske Have finder du et bredt og eksotisk udvalg af orkideer. En blanding af træer og planter er også tilgængelig her. Der er også en lille legeplads for de unge.

10. Lachen:

lachen_sikkim-turist-steder

Lachen, en by i North Sikkim -distriktet ligger i en højde af 2.750 meter. Den bogstavelige betydning af navnet Lachen er et stort pas, og det giver en smuk udsigt over Himalaya -bjergene. Lachen danner basis for både Chopta -dalen og Gurudongmar -søen. Thangu er et yak -løb, der afholdes årligt i Lachen om sommeren.

11. Namchi:

namchi_sikkim-turist-steder

Namchi, distriktets hovedkvarter i det sydlige Sikkim -distrikt er hurtigt ved at blive et stort turiststed og pilgrimsrejsecenter. Namchi -klosteret, Tendong -bakken og Ralang -klosteret er nogle af de vigtigste buddhistiske pilgrimsrejsecentre. Verdens største statue af Padmasambhava med en højde på 118 fod, også kendt som Guru Rinpoche, der er skytshelgen for Sikkim, ligger på Samdruptse -bakken overfor Namchi. Det siges også, at Samdruptse -bakken er en sovende vulkan, og at de buddhistiske munke har været på toppen af ​​bakken og regelmæssigt bedt vulkanen for at holde den rolig. Der er også en klippehave, der ligger kun få kilometer op fra byen på vej til Samdruptse. The Rock Garden har en bred vifte af Flora og er et lokalt picnic- og rekreationssted, der tilbyder en storslået udsigt over Mount Kanchenjunga, som er verdens tredje højeste top.

12. Saramsa Have:

saramsa-garden_sikkim-turist-steder

Saramsa -haven blev også kaldet Ipecac Garden og blev oprettet af skovafdelingen i regeringen i Sikkim 1922 for at imødekomme behovene hos de britiske officerer og den tidligere Namgyal Royal -familie. Det fantastiske udvalg af farverige blomster og det frodige grønt vil helt sikkert få din kæbe til at falde. Haven har også et stort grønt hus, som bevarer en bred vifte af orkideer. Med en smuk udsigt, der tiltrækker turister, er haven veludviklet, og du kan forkæle dig selv med forskellige fritidsaktiviteter, der er tilgængelige her, såsom fodbold og volleyball.

13. Tashi -udsigtspunkt:

tashi-view-point_sikkim-turist-steder

Bygget af Tashi Namgyal, Sikkim-kongen 4 km væk fra Gangtok, tilbyder tashi-udsigtspunktet spektakulær udsigt over Mount Khangchendzonga og få andre berømte smukt sneklædte bjergtinder. Udsigten over Gangtok -dalen fra dette punkt er betagende. De berømte Phodong- og Labrang -klostre, der ligger på bakkerne overfor dette udsigtspunkt, kan ses herfra.

14. Kyongnosla Alpine Sanctuary:

kyongnosla-alpine-sanctuary_sikkim-turist-steder

Kyongnosla Alpine Sanctuary, der dækker 31-sq.km land, ligger i en højde af omkring 3200 til 4200 meter. Beliggende 30 km væk fra Gangtok, tilbyder den en smuk udsigt over Khangchendzonga -toppen. Selvom helligdommens høje højde kan være fysisk udfordrende for nogle, løfter de betagende smukke sneklædte bjerge dit humør til et helt andet plan. Trekkere besøger ofte denne del af Sikkim for den udfordring, den byder på, og naturelskere elsker dette fristed for sit rige udvalg af alpine blomster som rhododendron, primulaer og magnolier. Sneleopard, moskushjort, Himalaya -sortbjørn og bjerggen er nogle af de dyr, der findes her.

15. Ganesh Tok:

ganesh-tok_sikkim-turist-steder

Ganesh tok, der er dedikeret til herren Ganesha, er et lille tempel, der kun kan rumme få mennesker ad gangen. For at komme ind i templet skal en person gå ned på alle fire. På trods af sin størrelse besøges dette tempel af rejsende med stor entusiasme. Mange hengivne planter frøplanter på jorden nær templet på vegne af deres kære. Ganesh Tok ligger i en højde af omkring 6500 fod kun 7 km fra Gangtok og tilbyder spektakulær udsigt over både byen og den smukke Khangchendzonga.Observatoriet ligger tæt på Ganesh Tok. Udsigten over den sneklædte Khangchendzonga herfra er betagende. Det ville være bedst at planlægge dit besøg om morgenen, da dårligt vejr kan ødelægge udsigten om aftenen.

Sikkim er virkelig et storslået tempo. Dens charme og skønhed vil efterlade dig stavet. Så planlæg en tur til denne fantastiske indiske stat snart!