15 bedste turiststeder i Uttarakhand at besøge

Uttarakhand er en nordindisk stat, der betyder ‘Gudernes land’. Det er hjemsted for Himalaya og har mange turisters destinationer, hvilket gør det til en af ​​de mest sympatiske stater til tur. Det er kun 170 km fra Delhi, og staten strækker sig fra foden af ​​Himalaya op til grænserne mellem Nepal og Kina. Den store stat har to divisioner, der kaldes Garhwal og Kumaon. Her er de 15 bedste turiststeder i Uttarakhand at besøge sammen med billeder, der er angivet nedenfor for dig.

Berømte turiststeder i Uttarakhand at se med billeder:

1. Nainital:

nainital-lake_uttarakhand-turist-steder

Nainital ligger i Kumaon -regionen og ligger 1.938 meter over havets overflade. Det kaldes populært ‘Lake District of India’ på grund af dets smukke søer. Den mest berømte og skal besøge for alle turister i Nainital, er Naini -søen. Nainital zoo, indkøbscentre, restauranter er nogle steder, hvor turister gerne vil besøge.

2. Jim Corbett National Park:

jim-corbett-national-park_uttarakhand-turist-steder

Jim Corbett National Park ligger i Nainital og er den ældste nationalpark i Indien, der blev etableret i 1936. Den blev opkaldt efter den berømte naturfredningsforsker og forfatter Jim Corbett, der har hjulpet med etableringen af ​​parken. Parken indeholder 488 slags planter, og i det vilde liv omfatter den tigre, elefanter, flyvende ræv, chital, indisk pangolin osv. Og mere end 600 fuglearter.

3. Mussoorie:

mussoorie_uttarakhand-turist-steder

Mussorie er en bakkestation, der ligger 2000 meter over havets overflade. Det er ved foden af ​​Himalaya og er så smukt, at det blev kaldt Queen of Hills. Et plantnavn ‘mansoor’ er rigeligt i dette område, hvorfra stedet stammer sit navn. Stedet er rent og grønt med smuk flora og fauna. Det mest glade turiststed er Doon Valley.

4. Badrinath:

badrinath_uttarakhand-turist-steder

Badrinath er en religiøs by for hinduerne. Hovedattraktionen her er Badrinath -templet, som er blevet dedikeret til Lord Vishnu og også til en af ​​de 108 hellige helligdomme i Vaishnavities. Der tilbydes 15 afguder her, og alle var lavet med sort sten. Dette er et af de betydelige og bedste turiststeder at besøge i Uttarakhand, Indien.

5. Auli:

auli_uttarakhand-turist-steder

Auli er beliggende i Chamoli -distriktet i Garhwal -regionen. Det betyder eng på deres egnssprog, som viser sig at være smukt grønt om somrene og om vintre er det dækket af sne og er ideelt til skiløb.

6. Mukteshwar:

mukteshwar_uttarakhand-turist-steder

Mukteshwar er en beroligende destination beliggende i 2.285 meters højde i Nainital. Det har fået sit navn fra det berømte tempel, Mukteshwar Dham. Det er mere end 350 år gammelt og var lavet til Lord Shiva. Templet ligger lige på toppen af ​​bjerget og giver en smuk udsigt over byen nedenfor og Himalaya. Du kan nyde med din familie og give den bedste tid for dig med en smuk atmosfære.

7. Haridwar:

haridwar_uttarakhand-turist-steder

Haridwar betyder ‘Gateway to God’ og regnes som et af de syv hellige steder i hinduerne i Indien. Det ligger i bredden af ​​floden Ganges og er placeret, hvor floden sænker sig mod sletterne. De fleste indiske og andre asiatiske landfolk vil besøge dette hellige sted i uttarakhand.

8. Lansdowne:

lansdowne_uttarakhand-turist-steder

Lansdowne er en stille bakkestation og kan lide af turister på grund af dens lette tilgængelighed med transport på motorvejene i modsætning til et par andre bakkestationer. Det er 1700 meter over havets overflade og er fuld af blå fyr- og egeskove. Det er et af de bedste og vidunderlige naturlige steder i uttarakhand at se. Man kan finde masser af kirker her, og dette sted kan siges at være domineret af kristne frem for nogen anden rollebesætning. Der er også mange vandområder i Lansdowne -området. sejlsport og trekking er også en af ​​de bedste aktiviteter her.

9. Harsil:

harsil_uttarakhand-turist-steder

Harsil er stille og fredfyldt malerisk, som ligger på bredden af ​​floden Bhagirathi og er 2620 meter over havets overflade. Det er midt i tætte deodarskove, der er beboet af smukke fugle. Der er trekkingruter her for eventyrere, og omgivelserne er egnede til folk, der kan lide at meditere og yoga.

10. Kausani:

kausani_uttarakhand-turist-steder

Kausani er en frodig grøn bakke, der ligger i 1890 meters højde, og den er berømt og giver betagende udsigt over de majestætiske Himalaya. Hvad der gør det smukkere, er nåletræerne, der er overalt på bakken. Dette er et af de dejlige steder i uttarakhand at besøge for at nyde naturen med mest udsigt og køligt vejr.

11. Rishikesh:

rishikesh_uttarakhand-turist-steder

Dette er et af de bedste turiststeder i Uttarakhand og er populært for sin naturskønne skønhed. Stedet er også kendt som en berømt trekking destinationer. Folk kommer fra hele landet for at besøge dette sted. Den omgivende udsigt er fyldt med naturlig skønhed og bjerge. Der er masser af plads til at udføre forskellige aktiviteter der. Folk vil finde evig fred her, og det kan siges, at det er et af de bedste steder at se i Uttarakhand. Stedet er også et velkendt yogadestination. Masser af mennesker står tidligt op om morgenen og klatrer op til dette sted bare for at udføre yoga.

12. Dehradun:

dehradun_uttarakhand-turist-steder

Dehradun er et af de mest fineste steder i Uttarakhand. Stedet er populært for sit store udvalg af naturlige skønheder på grund af det store antal skove, der findes her. Shoppingstederne på dette sted er også ret spændende, og der er også mange steder at bo her. Stedet kan siges at være en velbygget by og indeholder en række store uddannelsesinstitutioner, der tiltrækker unge drenge og piger til at studere her. Dette kan siges at være et af de bedste turiststeder i Uttarakhand. Dehradun er et berømt bryllupsrejsested i Uttarakhand og besøges af par hele året.

13. Almora Hill Station:

almora-hill-station_uttarakhand-turist-steder

Almora er et af de bedste religiøse steder i Uttarakhand og er også et af de bedste steder at besøge i Uttarakhand. Stederne er en populær bryllupsrejsedestination, og folk besøger dette sted fra hele Indien. Stedet tiltrækker turister på grund af dets naturlige skønhed og dens bevarende kvalitet for at holde de besøgende forsynet med de fantastiske faciliteter vedrørende midlertidigt ophold. Rygsæk og tempelbesøg er en af ​​de mest berømte aktiviteter på dette sted. Almora er et virkelig populært sted i Uttarakhand, og det er et af de bedste steder at se i Uttarakhand, ifølge de mennesker, der har været der.

14. Bageshwar:

bageshwar_uttarakhand-turist-steder

Dette ligner ikke Lansdowne -banen i Kolkata. Det er faktisk et af de bedste steder at se i Uttarakhand, og det kan siges at være et af de mest religiøse steder i denne stat. Stedet er fyldt med templer og kan også siges at være en berømt bryllupsrejse -aktivitet. Stedet er berømt for sin naturlige skønhed og det omgivende landskab. Kvaliteten af ​​dette sted er uden tvivl ekstraordinær og har en række faciliteter til rådighed her for kunderne.

15. Gangotri:

gangotri_uttarakhand-turist-steder

Stedet er kendt for sit spændende miljø og kølige stemning. Folk besøger dette sted for dets floder og gletschere. Der er også vandfald, som tiltrækker kunder. Stedet er fyldt med turiststeder og mange steder for at opfylde dit trang til eventyr. Folk, der kan lide at udforske, vil blive forelsket i dette sted og ikke ønsker at forlade. Det kan ikke siges at være populært som bryllupsrejse, men det har helt sikkert mange andre aktiviteter og faciliteter at tilbyde folk.

Floderne på dette sted er så smukke, at regeringen har arrangeret at bygge nogle bænke og siddepladser her, så turisten kan have det sjovt at besøge dette sted. Den indiske turistregering har gjort et godt stykke arbejde med at gøre dette til et af de bedste turiststeder i Uttarakhand. En af de mest berømte attraktioner på dette sted er Gangotri -templet.