15 bedste turiststeder i Vestbengalen at besøge

Vestbengalen er den østlige region i Indien, som er den fjerde mest folkerige stat. Kolkata, hovedstaden i staten, byder på mange turistattraktioner, og folk, der besøger Vestbengalen, ville først og fremmest gerne komme her. Det havde været den britiske hovedstad i Indien, og strukturer og monumenter har europæiske stilarter indarbejdet i dem.

Turiststeder i West Bengal:

Her kommer vi med en liste over 15 forskellige smukke, berømte og fantastiske turiststeder i Vestbengalen at besøge for alle aldersfolk med masser af nydelse.

1. Kolkata:

kolkata_west-bengal-turist-steder

Kolkata ligger på den østlige side af bredden af ​​floden Hooghly. Der er over 4,5 millioner mennesker bosat i byen og er en metropol i landet. Det er kendt for at være ‘Glædens by og’ Lysets by ‘på grund af dens skønhed og dens livlige indbyggere. Kolkata har det ældste museum i Indien, Victory Memorial, smuk udsigt over floden, templer og kirker, som turister skal besøge. De fleste mennesker sagde, at det er det bedste turiststed i Vestbengalen efter at have besøgt dette.

2. Darjeeling:

darjeeling_west-bengal-turist-steder

Darjeeling er tæt bakke station fra hovedstaden. Motorbiler bestilles fra Siliguri, og så går turisterne op ad bakke, og mens de har deres rejse, får de også den smukke udsigt over området ved bakken. Darjeeling er berømt for mange blomster som magnolier og rododendroner, og turisterne kan ikke gå glip af te -ejendommene og sølvgranerne. Der er et berømt legetøjstog, der tager turisterne gennem et par steder at besøge i bakken. Dette er de bedste turiststeder i Darjeeling.

3. Hazarduari:

hazarduari_west-bengal-turist-steder

Hazarduari er et palads, byen Murshidabad. Paladset er berømt for at have tusind døre og har en historie berettiget til det. Der er 114 værelser og 8 gallerier bygget i europæisk arkitekturstil. Det er omdannet til et museum i øjeblikket og udviser 2700 slags våben og arsenal, malerier, elfenbensværker i Kina. Der er også et bibliotek, men ikke åbent for offentligheden uden særlig tilladelse. Det er et af de bedste og berømte turiststeder nær vestbengalen, som helt sikkert kan give en vidunderlig tid for jer alle.

4. Purulia:

purulia_west-bengal-turist-steder

Purulia tager turisterne væk fra travlheden i den travle gade og bringer dem til de frodige grønne landskaber og tætte skove. Det gør det til et passende turiststed på grund af dets naturlige skønhed og sin stilhed. Der er mange gamle bygninger, templer og arkæologisk udgravede områder at besøge her.

5. Sundarbans:

sundarbans_west-bengal-turist-steder

Sundarbans er et område med mangroveskove, der nu er blevet til et tigerreservat. Dette område er kun tilgængeligt med vand, og folk, der gerne vil have en vild og eventyrlig ferie, ville elske at komme her. Det er beboet af Royal Bengal Tiger, Spotted Deer, Barking Deer, Civet Cats, Monitor Lizards og mange flere vilde dyr. Sundarbans er et af de bedste turiststeder i det vestlige bengal.

6. Diamond Harbour:

diamond-harbor_west-bengal-turist-steder

Diamond Harbour er den nærmeste feriedestination fra Kolkata, kun 48 km væk. Folk kommer her for at tilbringe weekender med familie og kære. Denne havn er det punkt, hvorfra floden Hooghly drejer mod syd og falder ned i Bengalsbugten.

7. Bakkhali:

bakkhali_west-bengal-turist-steder

Bakkhali er en ensom strand, cirka 132 km fra Kolkata. Folk kommer til Namkhana og krydser derefter Hatania Doania -floden og tager derefter endnu en bustur til Bakkhali. Turen arrangeres af turistafdelinger og giver turisterne en spændende og eventyrlig tur.

8. Malda:

malda_west-bengal-turist-steder

Det er en by, der var kendt for at være den engelske basar, på grund af en engelsk fabrik dannet her i 1771. Malda er rig på arv og historie med mange templer og paladser til stede her. Gour-, Pandua- og Malda -museer skal besøges for at fuldføre din tur uden utilfredshed.

9. Shantiniketan:

shantiniketan_west-bengal-turist-steder

Shantiniketan regnes som et af de mest religiøse og kulturelle steder. Stedet blev udviklet af Maharshi Debendranath Tagore og senere havde Rabindranath Tagore startet en friluftsskole og kaldte det ‘Patha Bhavan’. University of Visva Bharati blev bygget her i 1921, som i øjeblikket er Central University og er kendt for sin kulturelle uddannelse.

10. Science City i Kolkata:

science-city-in-kolkata_west-bengal-turist-steder

Kolkata, glædebyen, huser et af de bedste steder i Vestbengalen og i landet også, som er videnskabsbyen. Ikke kun videnskabsnørderne går derhen. Der er mange mennesker, der kommer for at besøge dette sted, uanset om de er interesserede i de emner, der bliver vist eller forkyndt der. Man vil have det sjovt at besøge dette sted, da der er mange ting, man kan gøre her. Der er tovmåder og mange andre aktiviteter også for teenagere og børn. Mange mennesker fra andre stater og lande (turister) kommer også til at besøge dette sted. Det kan siges at være et af de fineste steder i Vestbengalen og er et af de mest berømte turiststeder i Vestbengalen.

11. Det indiske museum:

indian-museum_vest-bengal-turist-steder

Et af de bedste turiststeder i Vestbengalen er Indian Museum. Dette er et temmelig spændende sted og indeholder nogle af de smukkeste og mest lærerige fakta, som man kan uddanne sig selv med. Museet blev etableret i det 18. århundrede og har fra den tid været klassificeret som et af de mest besøgte steder i Vest -Bengal nogensinde. Man kan ikke bare ignorere den enorme skønhed og lokke ved dette sted. Der er masser af smukke arkitektoniske kopier og kulturelle fakta om indisk, som fascinerer de besøgende og limer dem så meget til stedet, at de ikke vil forlade det.

12. Tiger Hill:

tiger-hill_west-bengal-turist-steder

Dette er en af ​​de bedste bakkestationer i Vestbengalen og ligger i Darjeeling. Stedet er fyldt med forfærdelige rygter, men det ser ikke ud til at reducere populariteten af ​​dette sted. Det kan snarere siges, at de hjemsøgte fakta om dette sted tiltrækker flere besøgende hver og gør det til et af de bedste steder at se i West Bengal. Udover alt dette er der en række andre smukke funktioner om dette sted, der tiltrækker turisterne, såsom landskabet på dette sted. Fra denne bakke får man også et smukt syn på Kanchenjunga, hvilket også er virkelig fascinerende og gør det også til et populært vandrested. Mange mennesker klatrer op på dette sted bare for at få en smuk udsigt over Kanchenjunga -bjergkæden.

13. Eden Gardens:

eden-gardens_west-bengal-turist-steder

Et andet fantastisk turiststed i West Bengal nær kolkata er Eden Gardens. Dette er et af de bedste steder at se en cricketkamp i Indien. Da cricket er en af ​​de mest populære sportsgrene blandt bongerne, vil du ikke gå glip af en kamp i Eden Gardens, når du kommer til Kolkata, West Bengal. Atmosfæren er så elektrificerende, at bare glimt af stadionstoppen langtfra gør folk begejstrede for dette sted.

14. Victoria Memorial:

victoria-memorial_west-bengal-turist-steder

Victoria Memorial er et andet smukt sted i Kolkata. Victoria Memorial er et af de smukkeste steder her og kan let få folk til at blive forelsket i det. Udlændingene elsker at besøge det, især på grund af at dette sted blev besøgt af hundredvis og hundredvis af mennesker fra Storbritannien. Udsigten til Victoria Memorial gør den til en af ​​slagsen.

15. New Town Eco Park:

ny-by-øko-park_vest-bengal-turist-steder

Der er en række vidunderlige steder at besøge i Vestbengalen, og de fleste af de smukke steder ligger kun i Kolkata. Den sidste på denne liste er Eco Park beliggende i New Town, som er et temmelig berømt område i denne by Joy. Der er mange ting, denne Eco Park har at tilbyde sine besøgende. Man kommer ikke til at kede sig og vil have masser af sjov, når de besøger dette sted.

Denne liste indeholder kun de 15 største turiststeder i Vestbengalen. Der er dog også nogle hæderlige omtale, såsom Howrah Bridge, Darjeeling Himalayan Railway osv. Og mange flere. Sørg for, at når du besøger Vestbengalen, så kommer du og besøger også disse steder.