18 berømte turiststeder at besøge i Andaman

Andaman- og Nicobar -øerne ligger ved Bengalsbugten og er tilfældigvis et af de smukkeste naturlandskaber. Det smukke havliv og eksotiske steder tiltrækker mange turister året rundt. De fantastiske strande og mangroveskove i og omkring Andaman- og Nicobar -øerne gør det til et af turistens hotspots.

Fremtrædende turiststeder i Andaman:

Der er flere turistmål i Andaman med smukke steder og attraktioner. Her indeholder vi 18 bedste og vidunderlige turiststeder at besøge på Andaman Nicobar Islands sammen med fantastiske sightseeing attraktioner.

1. Long Island:

Turiststeder at besøge i Andaman

Long Island er tilfældigvis en af ​​de mest foretrukne destinationer i Andaman og Nicobar. Lalaji -bugten langs Long Island -strækningen er af ren lyksalighed. Turister samles på Long Island for at se delfinerne og nyde.

2. Mobil fængsel:

mobil-fængsel_andaman-turist-steder

Mobilfængslet, også kendt som Kala Pani, er tilfældigt vidne til den britiske regerings grusomhed over for frihedskæmperne. Fængslet er nu blevet omdannet til et museum og skildrer frihedskæmpernes elendige liv. Det berømte lys- og lydshow i mobilfængslet viser frihedskæmpernes stridigheder.

3. Mahatma Gandhi Marine National Park:

mahatma-gandhi-marine-national-park_andaman-turist-steder

Mahatma Gandhi Nationalpark, der spreder sig over 15 øer, er tilfældigvis en af ​​de mest eksotiske havparker i Indien. Smukke koraller og vanddyr kan ses i denne park. Vandsport såsom snorkling og dykning kan udføres her, og dette tilføjer nationalparken.

4. Antropologisk museum:

antropologisk-museum_andaman-turist-steder

Det antropologiske museum ved Phoenix Bay i Andaman bevarer øens koloniale detaljer. Det huser klude, redskaber og nogle gamle våben, der bruges af de lokale stammer i territoriet. Det har også billeder af stammefolkene både i esterår og nutid. Museet giver os et indre syn på livet for de stammefolk, der eksisterede og indtil nu lever i Andaman.

5. Radhanagar Beach (Havelock Island):

radhanagar-beach_andaman-turist-steder

En af de bedste strande i verden er Radhanagar -stranden på øen Havelock. Den pæne og fredfyldte aura, langt væk fra støj og rystelser fra turister, hvor den klare himmel og det krystalklare vand kan ses til slutningen af ​​horisonten, hvor de til sidst mødes, sådanne steder er ideelle steder til lange gåture, mens du ser det smukke solnedgang. Undervandsaktiviteter som snorkling og dykning er også en del af Radhanagar Beach, som gør det muligt for folk at udforske den stille og fredelige marine verden. Med sin betagende naturskønhed er denne spektakulære strand et af de bedste steder at se i Andaman.

6. Corbyn’s Cove Beach:

corbyns-cove-beach_andaman-turist-steder

Som en af ​​de nærmeste strand fra Port Blair ligger den fuldstændig i naturens omgange. Sportsaktiviteter som jetski, dykning, snorkling og krydstogter med glasbund er hoveddelen af ​​Corbyn’s Cove Beach. Destinationen er dækket af tætte palmelunde og har også mange restauranter og barer. Det er et stort turistpunkt på Andaman- og Nicobar -øerne.

7. Kalkstenshuler:

kalksten-huler_andaman-turist-steder

Hvis vi går gennem turiststederne i Andaman, så kommer kalkstenshulerne i Baratang på toppen. Folk skal krydse stammereserver og tætte skove for at nå disse huler, hvilket giver dem mere af det ønskede eventyr. Få mennesker får også set krokodillerne nyde solen med kæberne vidt åbne.

8. Lalaji Bay Beach:

lalaji-bay-beach_andaman-turist-steder

Lalaji Bay Beach på Long Island er en rolig og spektakulær strand i Andaman. Færger fra Rangat og midten af ​​Andaman forbinder denne ø sammen. Det er et ideelt sted for alle de magre dyppende elskere. Du skal muligvis leje en dunghi eller gå i over en time mellem mangrovebækene for at nå Lalaji Bay Beach.

9. Butler Bay Beach:

butler-bay-beach_andaman-turist-steder

Butler Bay Beach er et af de mest vidunderlige og naturlige turiststeder at besøge i Andaman, som har meget natur omkring dette sted. Butler Bay Beach på øen Hut Bay er et paradis for soulsurfere. Stranden er dækket af blødt brunt sand og tætte træer rundt omkring. Folk bliver normalt set dykning eller snorkling på denne strand. Butler Bay -stranden er i en konkav form, så du kan se hele stranden fra ethvert punkt.

10. Aamkunj Strand:

aamkunj-beach_andaman-turist-steder

Rangat har endnu en destination for øko-turisme i Indien, nemlig The Aamkunj-stranden. Skovens embedsmænd er ansvarlige for alle de aktiviteter, der foregår under ledelse af DFO (Divisional Forest Officer). Alle miljøentusiaster trækkes til dette sted, da det er fuldt udstyret med økohytter, stammebænke, logsofaer, tømmerstokke og afføring til forfriskning.

11. Samudrika Naval Marine Museum:

samudrika-naval-marine-museum_andaman-turist-steder

Samudrika Naval Marine Museum ledes og vedligeholdes af den indiske flåde. Det er et af de informative turiststeder i Port Blair. Det giver komplet information om fortiden og nutiden på Andaman- og Nicobar -øerne med smukke havpartikler.

12. Casurina Strand:

casurina-beach_andaman-turist-steder

Casurina -stranden er et af de smukkeste andamanske turiststeder at besøge. Denne strand har det højeste punkt på Andaman- og Nicobar -øerne, Saddle Peak. Det er en smuk strand i Diglipur med hvidt sand og er et vigtigt knudepunkt for alle eventyrfreaks, der leder efter at bestige sadeltoppen.

13. Ray Hill:

ray-hill_andaman-turist-steder

Ray Hill i Mayabunder er et nyligt fundet øko-turisme sted for turisterne i Andaman. Stedet har gæstehuse og tilbyder aktiviteter som elefantsafari, vildmarksstier, klatring og lystfiskeri. Ray Hill har naturens blødhed sammen med skovenes vildmark.

Steder at besøge i Andaman Nicobar:

Nicobar -øerne er berømt for sin naturlige skønhed og salige landskab. Som hjemsted for flere små øer har Nicobar -øerne mange fugle og vanddyr, der øger dets skønhed. Du kan nyde en doven eftermiddag ved at slentre langs strandene. På grund af sin poetiske skønhed og naturlige landskaber besøges Nicobar -øen af ​​tusinder af turister året rundt.

Hovedattraktionen omkring Nicobar -øerne er Indira Point, der huser et gigantisk fyrtårn og Katchal -øerne. De smukke sandstrande og havets blå vand gør denne øgruppe meget smuk og eksotisk.

14. Great Nicobar Biosphere Reserve:

store-nicobar-biosfære-reserve_andaman-turist-steder

Nicobarese og Shompen -folk findes hovedsageligt på denne ø. Adgang til denne reserve kræver tilladelse fra regeringen. Dækker et stort område på 885 kilometer og giver ly til mange endemiske dyr, fugle og plantearter. Store naturattraktioner som Nicobar kratfugle, Edible-nest Swift let, Nicobar Long-tailed Macaque, saltvandskrokodillen og Nicobar-træskruen og også kæmpe røverkrabbe og netpython findes her.

15. Indira Point:

indira-point_andaman-turist-steder

Beliggende på Nicobar -øen er Indira Point tilfældigvis et af de mest besøgte steder i Andaman Nicobar. Det er berømt for sit sky -capping light house, som også er et af de mest velholdte lyshus i verden. Det har også en smuk, vidstrakt strand knyttet til sig. Lyshuset er tilfældigvis et vigtigt vartegn for skibe, der kommer fra Malacca. Stedet er også kendt for sit forureningsfrie miljø.

Lyshuset blev oprindeligt navngivet Parson’s Point og Pygmalion Point, men blev opfundet Indira Point, efter at den daværende premierminister i Indien Indira Gandhi besøgte stedet. Det gigantiske fyrtårn gør den besøgende ærefrygtfuld ved synet. Lyshusets vindeltrapper er malet i hvide og røde bånd. Den ødelæggende tsunami, der ramte det indiske territorium den 24. december 2004 ødelagde kraftværket og påvirkede stort set øerne, men kunne ikke ødelægge fyrhuset.

16. Bil Nicobar Island:

bil-nicobar-ø_andaman-turist-steder

Car Nicobar er hovedkvarteret på Nicobarøerne. Det tager 16 timer med vand fra Port Blair til hver bil Nicobar. Du kan nyde en doven ferie i Car Nicobar ved stranden. Stranden og dens skønhed fascinerer mennesker. Det er en frugtbar østrækning og er overfyldt af kokospalmer. Der er en bred vifte af flora og fauna, hvis gådefulde skønhed tiltrækker tusindvis af besøgende året rundt. Hovedattraktionen i Car Nicobar er de særlige hytter i Nicobar -stil, der har deres indgang gennem gulvet. Kokos er tilfældigvis den eneste handel, der er tilgængelig her. Hvis du planlægger at besøge Andaman- og Nicobar -øerne, bør Car Nicobar være et must -besøg på din liste.

17. Katchal -øen:

katchal-island_andaman-turist-steder

Katchal -øen er en af ​​de forskellige eksotiske øer i Nicobar, som er kendt for sine naturlige landskaber og naturskønne skønhed. Ud af de 527 øer i foreningsområdet er Katchal -øen tilfældigvis en. Stedet er bedst til at komme væk fra byernes travle liv. At være hjemsted for unikke fuglearter og dyr er denne ø virkelig smuk at bo i. Klyngen af ​​strande i Katchal er et must at besøge. Strandenes krystalklare vand er bedst til solbadning og svømning. Øen er fuld af eksotiske koraller og vandarter og kan besøges når som helst på året.

18. Great Nicobar Island:

store-nicobar-ø_andaman-turist-steder

Denne ø er tilfældigvis en af ​​hovedattraktionerne i Andaman og Nicobar. Dette steds uventede naturlige liv gør det mere lokkende for tusinder af besøgende, der kommer her. Stedets mangfoldige flora og fauna tiltrækker mange botanikere og zoologer fra hele verden. Øen har et miljøvenligt klima, og derfor er det en af ​​de mange eksotiske steder i verden. Forskellige former for orkideer kan findes på denne ø. Det fantastiske Indira Point, der forblev upåvirket under den ødelæggende tsunami, ligger også på denne ø. Der er en strand beliggende her nær Galatia, som er et levested for skildpadder populært kendt som Gaint Leather Back Turtles. Stedets smukke vejr og gæstfrihed er en af ​​de mange grunde til, at folk kommer for at besøge Andaman- og Nicobarøerne.

Disse var nogle af de bedste turiststeder at besøge i Andaman og Nicobar. Dette fagforeningsområde i Indien er et knudepunkt for fantastisk naturlig skønhed og spændende eventyr. Andaman- og Nicobar -øerne tiltrækker tusindvis af turister året rundt. Fra naturelskere, rejseentusiaster til eventyrlystne, de betagende øer er en oplevelse for livet.