20 bedste turiststeder at besøge i Malaysia

Malaysia tilbyder dig to forskellige oplevelser, den ene fra halvøen og den anden fra Borneo. Landet er en blanding af malaysisk, kinesisk og indisk kultur. Borneo giver os nogle interessante sider af Malaysia. Det har en vild jungle, der huser orangutanger, toppe og stammer. De har også fantastiske øer og luksusresorter, du kan bo på. Her er information om de bedste turiststeder at besøge i Malaysia.

malaysia-turist-steder

Smukke turistattraktioner i Malaysia:

Turisterne sagde, at Malaysia har så mange turiststeder for sightseeing. Denne artikel vil guide dig til omkring 20 vidunderlige turiststeder at besøge i Malaysia, som kan gøre din tur så spændende.

1. Mulu -huler:

mulu-huler_malaysia-turist-steder

Gunung Mulu National Park har disse utrolige huler, der blev dannet i bjergrige ækvatoriale regnskove. Der er et hulekammer kaldet Sarawak -kammeret, og det udgraves til at være det største hulekammer i verden. Mulu -grotten er et af de mest berømte og besøgende turiststeder i Malaysia, som kan hjælpe dig med at dræbe din kedelige tid klogt.

2. Langkawi:

langkawi_malaysia-turist-steder

Langkawi er et berømt turistmål i Malaysia. Det er en ø i den nordvestlige side af landet. Øen er blevet vedligeholdt og er stadig uspoleret. Øen er kendt for sine attraktioner, og du kan leje en motorcykel og gå rundt på hele øen på den. Bortset fra det kan du shoppe i nogle nærliggende indkøbscentre og spise noget streetfood -delikatesse.

3. Sepilok Rehabilitering:

Sepilok Rehabilitering_malaysia turiststeder

Sepilok Orangutan Rehabilitering var blevet bygget i 1964 for at redde forældreløse babyorangutanger fra ulovlig jagt og plantager. Orangutangerne trænes i overlevelse og frigives, når de er klar til at møde et normalt liv. Helligdommen falder inden for Kabili-Sepilok Forest Reserve. Omkring 60 til 80 orangutanger kan findes ad gangen.

4. Penang Island:

penang-island_malaysia-turist-steder

Penang -øen ligger lige ved siden af ​​øen Langkawi. Det er mere kendt for det autentiske kinesiske touch og den fantastiske mad, især hos hawkers. Hvis du spørger folk rundt om, hvad der er så godt ved øen end dens naturskønne udsigt, ville de sandsynligvis svare ‘mad’!

5. Kinabatangan -floden:

kinabatangan-river_malaysia

Floden Kinabatangan flyder gennem staten Sabah. Der er mange forskellige dyr, som du kan spore, mens du sejler på en lille båd. Et krydstogt ville hjælpe dig med at udforske det bedste af øerne Sabah. Denne region i staten er sandsynligvis de bedste steder, hvor du kan se mange dyr, fugle, insekter og plantager, som du sandsynligvis ikke finder andre steder i Sydøstasien.

6. Petronas Twin Tower:

petronas-twin-tower_malaysia-turist-steder

Petronas tvillingetårne ​​i Kuala Lumpur er de højeste tvillingebygninger på hele kloden. De har 88 etager i tårnet og var hovedsageligt konstrueret af armeret beton. De har facadedesign i stål og glas, der ligner islams kunst og efterlader et indtryk af den muslimske religion i Malaysia. Der er et samlingspunkt på 41. og 42. etage mellem tvillingetårnene, der har en himmelbro.

7. Batu -huler:

batu-huler Kuala Lumpurs turiststed

Batu Caves er beliggende på bakkerne, der er cirka 15 km fra den nordlige side af Kuala Lumpurs mest berømte turiststed i Malaysia. Der er tre store huler, som omfatter Batu -hulerne. De inkluderer også en hule, som har et hinduistisk tempel lavet med fantastiske udskæringer. Du skal klatre 272 trin, og det ville føre dig til hovedhulen. Lige ved siden af ​​hovedgrotten er der en Ramayana -hule, der illustrerer de mytologiske historier om indisk historie.

8. Cameron Highlands:

cameron-highlands_malaysia

Cameron Highlands er omfattende bakkestationer omkring Malaysia. De blev oprindeligt udviklet af briterne omkring 1920’erne. Det bor mere end 34.000 mennesker, der er malaysier, kinesere, indianere osv. Sporene er det, de er mest populære for. De besøgende føres gennem skoven, vandfald og fantastiske landskaber. Bortset fra de skovområder er den også berømt for sin teplantage.

9. Mount Kinabalu:

Mount Kinabalu højeste top i Malaysia

Mount Kinabalu er 4092 meter høj og er den højeste top i Malaysia. Bjerget ligger i den nordlige del af Sabah, i Borneo. Folk går på trekking på bjerget, og de skal starte fra Kota Kinabalu, den nærmeste by nær bjerget. Turen bliver virkelig udmattende, men du vil stå tilbage med mange mindeværdige øjeblikke og en fantastisk eventyrlig oplevelse.

10. Taman Negara:

taman-negara_malaysia-turist-steder

Navnet Taman Negara betyder nationalpark. Borneo er velsignet med dyrelivsparker, men det er ofte svært at få det bedste af alt dette på grund af mangel på tid. Taman Negara er den ældste primære regnskov i hele verden, som burde være på din ‘must-visit’ liste, især hvis du er mod halvøen i landet.

11. Pulau Tioman:

pulau-tioman_malaysia-turist-steder

Pulau Tioman er en lille ø, som ligger ud for østkysten. Time Magazine havde valgt Tioman som en af ​​verdens smukkeste øer i år 1970. Siden har det været et ganske vigtigt turiststed. Øen har hvide koralrev overalt. Folk nyder at gå på dykning og på den anden side har de et godt kig på de tætte skove i det indre.

12. Genting:

genting

Genting er et område, som du skal rejse i cirka en og en halv time fra hovedstaden, Kuala Lumpur. Regionen er temmelig cool, og hovedattraktionen her er Genting Sky Venture. Dette er den eneste facilitet, som giver dig oplevelsen af ​​faldskærmsudspring i Asien. Så er Genting X-pedition Wall et populært turiststed med en international standard klatrevæg på en 15 meter ved 6 meter lang hængende klippe. Folk har også et bowlingkompleks og en række forskellige spil til underholdning.

13. Georgetown:

georgetown_malaysia-turist-steder

Georgetown ligger på det nordøstlige hjørne af Penang Island. Det havde været opkaldt efter Storbritanniens konge, George III, selvom byen for det meste er befolket med kinesere. Byen er berømt for at have et unikt arkitektonisk og kulturelt bybillede, der på ingen måde ligner Sydøstasien. Aftenerne er en tid værd for sjov og nydelse, når gaderne alle er oplyste, og de indfødte flytter til gadehaverne for at få deres måltider og drikkevarer.

14. Pariserhjul:

pariserhjul_malaysia-turist-steder

Pariserhjul er en forlystelse i Kuala Lumpur. Den når en højde på omkring 60 meter og ligger lige ved siden af ​​søen Titiwangsa. Hjulet har fuldstændig aircondition, så rytterne ikke føler varmen om dagen. Pariserhjul er et af de berømte turiststeder at besøge i Malaysia.

15. Sunway Lagoon:

solvej-lagune

Sunway Lagoon er et forlystelses- og vandland. Der er seks områder fra vandlandet, med vandspil med rutsjebaner, kæmpe bølgebassin. Forlystelsesparken ligner Fantasy World i Ancol. Dette er et af de smukke Malaysia turiststeder for sightseeing.

16. Centralmarked i Kuala Lumpur:

central-market-in-kuala-lumpur_malaysia-turist-steder

Det centrale marked er en af ​​Malaysias største turistattraktion blandt alle de steder, man kan se i Malaysia. Et sted du ikke vil forlade. Det repræsenterer det malaysiske marked fra det 18. århundrede og er fyldt med madboder, spilleboder og utallige andre butikker. Trods alt findes der penge til at købe os ting, vi vil have.

17. En Famosa:

a-famosa_malaysia-turist-steder

Et vigtigt sted ud af alle de malaysiske turiststeder, hjemsted for den portugisiske fæstning, som er det ældste bevis på europæisk arkitektur i Asien, er A Famosa. Arkæologisk taler den til turister i stor detaljeringsgrad. Bortset fra dette har A Famosa alt, hvad en turist kan forvente, fra god mad til snavset indkvartering.

18. Perhentiske øer:

perhentian-øer_malaysia-turist-steder

Disse øer er kendt for deres kunstneriske koralrev. Deres strande har klart vand med hvidt sand. Hvis du leder efter anholdelse af undersøiske syn, er det her, du finder det. Perhentian Island er et af de mest vidunderlige og smukkeste turiststeder at besøge i Malaysia.

19. Lego Land Malaysia:

lego-land-malaysia_malaysia-turist-steder

Selvom det har forlystelser for alle aldersgrupper, er det et drømmeland især for børnene, et LEGO-tema vandland. Det er et berømt sted i Malaysia. Nogle af de betydningsfulde steder i Asien genskabes her ved hjælp af 30.000 LEGO klodser. Det er også omgivet af udsøgte feriesteder, hvilket gør det til et totalt sjovt sted.

20. Sipadan -øerne:

sipadan-øer_malaysia-turist-steder

Det er et af de 5 dykkersteder, som er blevet stemt af dykkere rundt om i verden. Sipadan -øerne er hjemsted for en bred vifte af fugle, det blev tidligere erklæret for et fuglereservat. Det er et meget lille stykke land omgivet af klart vand, turister er normalt tiltrukket af de forskellige vandarter, der lever her.

Der er masser af turiststeder at besøge i Malaysia. Malaysia og dets øer er en all-time favorit for turister. Det er en modtager af mange prestigefyldte priser for sin turisme og feriesteder. Gør dig selv en tjeneste, og besøg Malaysia!