20 berømte Mangalore turiststeder at besøge

Mangalore er et af de bedste steder at besøge i Karnataka. Det sport en masse strande, gamle kirker og templer, museer og så videre. De mennesker, der bor her, er venlige og meget hjælpsomme. Mange pilgrimssteder nås ved at krydse gennem Mangalore. Maden her er også fremragende! Du får nogle af de fineste sydindiske retter her. Igen, hvis du ikke har smag for sydindisk mad, får du også masser af restauranter, der serverer andre retter her!

Bedste turiststeder at besøge i Mangalore:

Nedenfor nævner vi forskellige smukke turiststeder i Mangalore at besøge, som kan give ultimativ lykke i din samlede rejse.

1. St.Aloysius Kirke:

st-aloysius-kirke_mangalore-turist-steder

Kirkens opbygning er fremragende! Dens malerier og skulpturer er en skønhed. Men det bedste ved kirken er den fantastiske udsigt over solnedgangen, den byder på. Kapellet ligger på høje grunde og langs kysten. Således tilbyder den en fantastisk udsigt over det omkringliggende Arabiske Hav. Malerierne i denne kirke har store historier bag sig. Så du vil måske tage en guide med, når du besøger.

2. Kudroli Gokarnath -templet:

kudroli-gokarnath-tempel_mangalore-turist-steder

Dette er et af de største templer i Mangalore. Strukturen er storslået! Det ser bedst ud under dussehra. Et pragtfuldt udvalg af lys og diyas tilføjer en ekstra særlig charme til dette tempel. Det besøges af flere turister og er næsten altid overfyldt. Et springvand, der skildrer Gangavataran fra Lord Shiva, uden for templet er et glimrende eksempel på templets pragtfulde strukturer.

3. Surathkal Strand:

surathkal-beach_mangalore-turist-steder

Dette er en glimrende strand at besøge under dit ophold i Mangalore. Det er rent og smukt. Det er et glimrende sted at tage til en picnic. Det gyldne sand og den klare sol giver en naturligt smuk udsigt. Stranden er mindre overfyldt i forhold til de fleste strand og er dermed en mere fredfyldt ramme om en aften ude. Denne strand er et af de mest fantastiske turiststeder i mangalore at besøge, der kan give en vidunderlig tid.

4. Panambur Strand:

panambur-beach_mangalore-turist-steder

Jetski-forlystelser, kamelture til børn, sejlsport, delfinvisning, madbod, is, ‘Ice Golas’ lavet af naturlige frugtsirup-er blot nogle af de sjove ting, der er tilgængelige på denne strand. Uddannede strandlivvagter og patruljekøretøjer er også til stede for at sikre de besøgende. Det klare blå vand med alle eventyraktiviteterne indenfor giver en trættende, men sjov dag! Strande -attraktionerne lokker dog til så mange turister, at det nogle gange bliver lidt for overfyldt.

5. Pilikula Nisargadhama:

pilikula-nisargadhama_mangalore-turist-steder

Dette er Mangalore Zoological Park. Det har et væld af dyr, der bor i sine lokaler. Det besøges af både turister såvel som lokaliteterne. Zoologisk have med alle sine fascinerende dyr er et glimrende sted for en familietur. Børnene er begejstrede for at være omgivet af natur og så trætte, når de vender tilbage, at de ikke klager over at gå i seng. Det er et af de mest eventyrlige turiststeder at besøge i mangalore.

6. Kadri Hill Park:

kadri-hill-park_mangalore-turist-steder

Denne park besøges af flere morgenvandrere, joggere, cyklister og andre sådanne mennesker, der er bekymrede over deres kondition. Beliggende på en høj grund, byder den på smuk udsigt og frisk luft. Det havde oprindeligt en slangepark, som var dens største lokkemiddel. Men nu er det blevet fjernet til et andet sted.

7. Sultan Battery Beach:

sultan-batteri-strand_mangalore-turist-steder

Hvis du er interesseret i at se historiske steder, er Sultan Battery det perfekte sted at besøge. Det er adgangspunktet til den nye Tannirbhavi -strand. Frisk og saltvand kan ses blandes her. Synet er betagende. Stranden her er også ret god. Stedets historiske betydning gør det mere interessant for nogle end andre.

8. Shri Yogeshwar Mutt:

Turiststeder Shri Yogeshwar Mutt_Mangalore

Denne Mutt drives af nordindianerne, der har bosat sig i Mangalore. Det er velholdt og åbent for offentligheden. De har et kvæg i Goshala og et interessant sted kaldet ‘Pandavas hule’. De fleste af turisterne og lokalbefolkningen sagde, at det er et af de bedste og smukkeste mangalore -turiststeder at besøge for at se.

9. NITK Fyr:

nitk-fyrtårn_mangalore-turist-steder

Dette er et glimrende sted at gå til med dine venner. Udsigten er fantastisk, og du kan få nogle rigtig gode klik med dit kamera omkring solnedgang. De fleste mennesker stopper her på vej til andre steder fra Mangalore.

10. Ullal strand og bro:

ullal-strand-og-bro_mangalore-turist-steder

Ullal -stranden er kendt for vandsport og er perfekt til en lang gåtur på egen hånd. Stranden og dens omgivelser er optaget af en række feriesteder og sommerhuse. Summer sands beach resort, er et af de mest fornemme feriested her og lokker turister fra forskellige dele af verden. Ikke særlig langt fra stranden ligger Ullal -broen, der strækker sig omkring 650 meter og fanger besøgende med sin slående skønhed. Dette sted er vært for utallige fisk og skaldyrsspisesteder, der leverer storslået mad, og lokker skaldyrselskere, hvilket gør det til toppen af ​​turiststederne i Mangalore.

11. Someshwar Temple And Beach:

someshwar-tempel-og-strand_mangalore-turist-steder

Ved siden af ​​det punkt, hvor Netravati -floden møder det arabiske hav, ligger en strand i uberørt stand, der gemmer sig for turister, kaldet Someshwar -stranden. Bortset fra sine englesolnedgange er denne strand et fantastisk solbadningssted. Fyldt med store sten langs kysten er det uholdbart til svømning. At placere denne strand blandt de afgørende turiststeder i Mangalore er Someshwar -templet, der findes i den nordlige ende af Someshwar -stranden. Templet er gammelt, og dets eksistens krediteres dronning Abbakka Devi.

12. Kadri Manjunath -templet:

kadri-manjunath-temple_mangalore-turist-steder

Et af de ældste stykker elegance er placeret smukt på The Kadri Hills. Kadri Manjunath -templet, kendt for at blive bygget i det 10. eller 11. århundrede, er et af de ældste og er et tilbagefald til Karnatakas rige arv. Det er uden tvivl et af de største steder at besøge i Mangalore.

13. Murudeshwar Strand og Tempel:

murudeshwar-strand-og-tempel_mangalore-turist-steder

Murudeshwar -templet rummer den næsthøjeste statue af Lord Shiva. Legender forbinder det med Gokarna -templet. Spredt ud bag templet er det arabiske hav og den rustfrie Murudeshwar -strand. Da det er et fremtrædende turiststed nær Mangalore, har det et udvalg af køkkener at vælge imellem og hyggelig indkvartering. Dette sted betragtes som en af ​​de mest synlige attraktioner i mangalore at besøge.

14. Mangaladevi -templet:

mangaladevi-tempel_mangalore-turist-steder

Mangalore by er opkaldt efter denne guddom, Mangala Devi. Det ligger i hjertet af byen og er af en ekstraordinær antik. Arkitekturen i templet er i Kerala -stil, ligesom de fleste templer i de vestlige ghats.

15. Pilikula Nisargadhama -søen:

pilikula-nisargadhama-lake_mangalore-turist-steder

Pilikula Nisargadhama er et godt picnicsted! En fortryllende sø omgivet af tropiske skove, et sejlsportscenter, en golfbane og et eco -uddannelsescenter. Alle disse steder gør dette sted til et fantastisk hangout.

16. Light House Hill Garden:

lys-hus-bakke-have_mangalore-turist-steder

Et smukt fyrtårn, der ser ud over havet og lyser op om natten, giver en morderisk udsigt. Lige ved siden af ​​fyret i en fabelagtig bakketophave, der gør stedet endnu mere smukt og romantisk. Fyrtårnhaven er absolut et sted, man skal besøge for alle de unge par derude!

17. Sultan -batteri:

sultan-battery_mangalore-turist-steder

Bygget af Tipu Sultan som vagttårn under hans styre, tager det os tilbage til 1600 -tallet. Dette er et perfekt sted for alle historieelskere. Stedet blev brugt til at affyre kanoner, og sådan opstod navnet ‘sultanbatteri’. Sultanbatteriet er et empirisk sted bygget af sten fra 23 forskellige kirker.

18. Tusind søjler Jain Temple:

tusind-søjler-jain-tempel_mangalore-turist-steder

En stolthed over The Vijayanagar Empire, de tusind søjler Jain -templet er kendt under navnet BASADI. Blandt stedets 18 templer er denne den mest betydningsfulde. Hver søjle har tusind søjler og har en anden udskæring. Mærkeligt nok har den udskæringer af drager, giraffer, afrikanske og kinesiske forbindelser tilbage i 1300 -tallet!

19. St. Mary’s Island:

st-marys-island_mangalore-turist-steder

Ingen fejl ved at kalde det Coconut Islands! Disse er en gruppe på 4 øer i Det Arabiske Hav. Videnskabelig forskning fortæller os, at disse øer blev dannet af sub vulkanske aktiviteter. Tiden flyver, ingen løgn. Så mange mennesker, der viser interesse for at besøge denne vidunderlige ø nær mangalore.

20. Tannirbhavi Strand:

tannirbhavi-beach_mangalore-turist-steder

Tannirbhavi -stranden er måske de mest offbeat steder at besøge i Mangalore. Denne strand er beliggende i en afsondret del af byen, væk fra byens vanvid. Så hvis du leder efter ro eller ønsker at opleve naturens skønhed i sandeste form, er dette stedet du kan besøge.

Strakt langs Mangalore er dens udsøgte strande og templer. Mangalore er rig på mangfoldighed og tiltrækker turister fra forskellige dele af verden. Med al sin adel vil Mangalore helt sikkert imponere sine besøgende.