5 dyreste byer i verden

Leder du efter de fem dyreste byer i verden? Ifølge listen over undersøgelser tages der mange faktorer i betragtning, før vi kommer frem til en konklusion. Der tages hensyn til en sammenligning af mere end 160 tjenester, produkter, tøj og regninger. Andre vigtige væsentlige faktorer, der spiller en vigtig rolle, er stigningen i oliepriser og valutasvingninger. Udgifterne til boliger spiller en meget vigtig rolle ved bestemmelsen af ​​hver bys rang. Ifølge alle undersøgelsens New York bruges som basisby, og der foretages en sammenligning mellem New York og alle andre byer. Nedenfor er de 5 dyre byer rangeret i år.

Verdens dyreste byer:

1. Singapore:

Singapore

Singapore er kåret som verdens dyreste by. Det har været i topposition i de sidste 2 år i træk. Ifølge undersøgelsesrapporterne er Singapore 11% dyrere end New York med hensyn til basale dagligvarer. Det er 50% dyrere i tøjshopping og 3 gange dyrere i transport. Boliger i Singapore er bare ikke dyre, men uudholdelige. En kop kaffe synes at være lidt for dyrt for en almindelig mand.

2. Paris:

Paris

Den franske hovedstad har en tendens til at gribe den anden position ifølge mange undersøgelser og indeksrapporter. En film eller at drikke på en pub er meget dyrt i Paris. Det påvirker budgettet for mange mennesker, især mennesker, der er turister. Selvom byen er ekstremt smuk og tiltrækker folk fra nær og fjern. Bare sørg for, at shoppingtøj og dagligvarer virkelig kan sætte dig ned. Bortset fra shopping er byens smukke attraktioner også meget dyre. Boliger er bestemt dyre her. Så tænk, før du går ind i denne franske hovedstad.

3. Oslo:

Oslo

Oslo rangerer på tredjepladsen i at være de dyreste byer i verden. Oslo betragtes som en global by. Priserne på varer og tjenester er bestemt meget høje sammenlignet med andre byer i verden. Boligmarkedet i Norge er bestemt ekstremt dyrt. Oslo er også et godt center for maritim viden. Levestandarden for de mennesker, der opholder sig her, ser ud til at være meget høj.

4. Zürich:

Zürich

Zürich er en af ​​de dyreste byer i verden. Leveomkostningerne er ret høje her på grund af den stærke valutaudbredelse. I alle termer bolig, transport, mad og varer synes Zürich at være meget dyr og dyr. Mange mennesker er måske ikke klar over det, men Zürich er meget dyrt i forhold til at bo og bosætte sig i denne del af landet. Så hvis du har planer om at købe eller investere i Zürich -ejendomme, skal du virkelig tjekke dine besparelser.

5. Sydney:

Sydney

Denne australske by er den femte dyreste by i verden: Sydney. Det er virkelig svært for folk at tro, at Sydney er dyrere at leve end i Melbourne. Leveomkostningerne i Australien er steget så højt, fordi den australske dollar enormt er steget mod dollaren. Normale dagligvarer som brød og kaffe ser ud til at være meget dyre. Boligmarkedet er enormt meget højt. Så før du køber en lejlighed med to soveværelser, skal du virkelig regne med fakta og tal.

Leveomkostninger synes at være en vigtig faktor, der bestemmer rangen for hver by. Rangeringen af ​​hver by bliver ved med at ændre sig hvert år. Listen, du får, er den nyeste og baseret på en undersøgelse foretaget i 2015.