9 bedste Daman -turiststeder at besøge

Hvis du planlægger at tage på en kort ferie og leder efter et godt sted, så foreslår vi Daman for dig. De har nogle af de smukkeste seværdigheder og strande, du nogensinde vil se. Her er en liste over nogle af de bedste steder i Daman, der er værd at besøge, og som bestemt ikke bør gå glip af.

Turiststeder i Daman:

Jampore Strand:

daman-turist-steder

Når jeg tænker på Daman turiststeder, er det første, man tænker på, Jampore Beach. Det er bedst kendt for sine Casuarina -plantager og er ideel til bryllupsrejsende. Du kan også komme her til picnic, hvis du vil. Det uberørte vand, det lune vejr og lange strækninger af gyldent sand får dig til at elske dette sted.

Devka Strand:

devka-beach_daman-turist-steder

Devka -stranden i Daman er en anden skønhed. Den naturskønne skønhed og ro på dette sted får dig helt sikkert til at blive forelsket i omgivelserne. Maden her er spiselig og vejret er behageligt. At komme til dette vidunderlige sted vil helt sikkert fjerne al den stress, du står over for i hverdagene.

Vor Frue Kirke:

kirke-for-vores-dame_daman-turist-steder

Daman er ikke bare kendt for sine strande, men også for sine religiøse steder og steder. En af dem er Vor Frue Kirke. Det er pletfri, smukt og et vidunderligt sted at gå til. Miljøet i denne kirke vil helt sikkert få dig til at føle dig velsignet og tage dit åndelige liv til et helt nyt niveau.

Panikota Fort:

panikota-fort_daman-turist-steder

Hvis du nogensinde har tænkt på en struktur, der er så majestætisk og kunstnerisk, at den med succes ville matche kraften ved Daman -havstranden, der ligger lige ved siden af ​​den? Panikota -fortet er et eksempel på det. Fortet kan kun nås ved at rejse på båd. Turen er det hele værd, da dette fort er virkelig fantastisk og fantastisk at se på.

Diu Museum:

diu-museum_daman-turist-steder

Diu Museum of Daman er en af ​​de store turistattraktioner i Daman. Det er godt bygget og har været besøgt af mange mennesker siden dets oprettelse. Den indeholder nogle af de store mesterværker og er fantastisk til alle dem, der er interesseret i at lære og udforske kulturen og historien til Daman og Diu.

St. Jerome Fort:

jerome-fort_daman-turist-steder

Nogle af de mest interessante steder i Daman kan være forter, og et af dem er St. Jerome fort. Dette sted er en af ​​de steder, man ikke må gå glip af. Kunsten, stilen og strukturen er majestætisk, unik og kunstnerisk. Det er klart, at dette er et af de ældste og mest uvurderlige steder i Daman.

Nagoa Strand:

nagoa-beach_daman-turist-steder

Nagoa -stranden i Daman er en af ​​de fineste strande at være i. Det er en stor turistattraktion og har ganske mange strande hvert år. Vejret er lunt hele året og er et af de bedste steder at være i ferier. At komme til denne del af Daman vil helt sikkert skabe smukke og fantastiske minder.

Ghoghla Strand:

ghoghla-beach_daman-turist-steder

Ghogla -stranden i Daman er romantisk, fredelig og smuk. Landskabet er helt fantastisk. Atmosfæren på dette sted er så fantastisk, at du ikke ønsker at forlade. At komme her til en kort ferie med familie og venner vil helt sikkert være det værd.

Pauls Kirke:

st-pauls-kirke_daman-turist-steder

St. Paul’s Church of Daman er en anden kendt turistplads og religiøst sted. Det er omgivet af en smuk have og har mange træer og blomster. Den naturskønne skønhed, sindsro og rolige natur på dette sted får dig absolut til at nyde og elske denne rejse.