9 bedste Maldiverne turiststeder at besøge

Maldiverne er et lille fredeligt sæt øer i Det Indiske Ocean. Det klare blå vand og rene hvide sandstrande giver de perfekte rammer for et tilbagetog, en flugt fra ensformigheden i det daglige byliv. Maldiverne er et sted, der har en rig oprindelig kultur og smukke steder at besøge. Det tilbyder spændende vandsport for sine turister at foretage. Her er nogle af de bedste steder at besøge på Maldiverne.

1. Diving Bluetribe, Moofushi:

dykning-bluetribe-moofushi_maldiverne-turist-steder

Dette er et glimrende sted at gå, hvis du vil lære at dykke. Selvom det er fremragende til første gang dykkere, er det også en stor favorit blandt de erfarne. de skildpadder, manta og koralrev, som du får vist på dine dyk, er simpelthen spektakulære! Bluetribe tilbyder også dykning og snorkling og andre former for vandsport. Du kan bo i Moofushi i 2 til 3 nætter eller gøre det til en hel uge, men du vil ikke kede dig selv i et minut.

2. Alimatha -øen:

alimatha-island_maldiverne-turist-steder

Et besøg på denne ø tager en hel dag. Om aftenen stilles der et fantastisk show op med en fakkel, der tænder vandet indefra og fra anløbsbroen. Det marine liv i dette område omfatter brodder, lange sygeplejerskehajer, trevally og mange andre sådanne fascinerende væsner. Synet det giver er storslået. Denne ø er et andet glimrende sted, hvis du vil dykke eller snorkle.

3. Bananrev:

banan-rev_maldiverne-turist-steder

Bananrev ligger i den nordlige Male Atoll. Dette sted er tæt på lufthavnen, så du kan gøre et sidste stop her lige inden du vender tilbage, uden at skulle bestille et feriested. Det giver fremragende dykkersights fyldt med farverige fisk, koraller og andre fremragende marine seværdigheder. Moræle og kæmpe napoleonfisk er nogle af de sjældne havdyr, du får at se her.

4. Sun Island Beach:

Sun Island Beach

Dette er placeret i South Ari Atoll. Feriestederne her er fremragende! Få en af ​​havbungalowsne eller værelserne over dem. Lys gul sol, gyldent sand, fisk og klart blåt havvand! Hvad har du ellers brug for til en afslappende ferie end et godt selskab og en flaske kølet øl!

5. Manta Point:

manta-point_maldiverne-turist-steder

Surfing, dykning, snorkling – det er blot nogle af de spændende aktiviteter, du kan foretage her. Lankan Manta Point er det mest berømte dykkersted her med masser af revfisk, sygeplejerskehajer og smukke koraller! Der er masser af fremragende feriesteder tæt på Manta point, hvis du ønsker at komme her hver dag og forbedre din dykning. Dette er vidunderlige Maldiverne turiststeder at besøge.

6. Hukuru Miskiiy (Old Friday Mosque):

mand-fredag-moské_maldiverne-turist-steder

Dette er en gammel bygning, der vil vække din interesse, hvis du er en påskønner af fin arkitektur. Selvom væggene er gamle og nogle af malingen skræller, skal du faktisk besøge det for at få en fornemmelse af bygningens unikke designstil. Dette er et af turiststederne på Maldiverne, der ikke involverer fisk eller strande og alligevel formår at efterlade dig imponeret.

7. HP Reef:

hp-reef_maldives-turist-steder

Dette er igen i området nordlige Male Atoll. Bløde koralrev, Jackfish, skildpadder, Napoleoner – alt sammen gør dette rev til et glimrende sted at dykke. De stærke strømme gør den også velegnet til surfing.

8. Nationalmuseet:

national-museum_maldiverne-turist-steder

Nationalmuseet i Male by er et interessant besøg. Det er et lille sted, for så vidt angår museer, med ikke for mange udstillinger, men de få, der er til stede her, vil helt sikkert fange din opmærksomhed. Stedet fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om Maldivernes historie.

9. Hulhumale:

hulhumale_maldiverne-turist-steder

Hulhumale i Kaafu Atoll, er ganske tæt på lufthavnen. Mange mennesker vælger at blive på feriestedet lige på denne ø, som giver alle de faciliteter, enhver turist måtte kræve. Det er også et glimrende sted at fiske, surfe snorkle eller dykke. Øen som resten af ​​Maldiverne er simpelthen storslået. Dette er de bedste turiststeder i Maldiverne at besøge.