9 bedste naturskønne steder i Kerala

Leder du efter et perfekt feriemål i Indien? Kom og besøg Kerala, landet med strande, laguner, fiskerlandsbyer, naturreservater, bjergområder og en rig kulturarv. Beliggende på Malabar -kysten på den sydligste spids af det indiske subkontinent, har staten Kerala så meget at tilbyde, hvilket gør den til en af ​​de mest eftertragtede destinationer. En rejse ind i dette ferierige vil efterlade dig en medrivende oplevelse, der får dig til at komme tilbage for mere.

Varkala Strand:

Naturskønne steder i Kerala

Den mest populære strand i Kerala er Varkala-stranden, et tilflugtssted for svømning og solbadning. Også kendt som Papanasam -stranden manifesteres dens skønhed gennem klipper, der omkranser Det Arabiske Hav. På toppen af ​​klipperne er et fantastisk udvalg af restauranter, feriesteder og en lang række butikker, der strækker sig over en kilometer. I løbet af dagen kan du nyde solen på stranden, mens aftenudsigten fra klipperne vil efterlade dig dvælende over den nedgående sol.

Munnar Hill Station:

Beliggende i bjergkæden i Western Ghats er den populære bakkestation, Munnar. På 1600 meter over havets overflade er Munnar i Kerala en guddommelig bolig komplet med te- og kaffeplantager på den overdådige grønne bjergside, en spredning af vandfald og endda vandrestier for de eventyrlystne få. Munnar, som engang var en sommerferiested for den svundne britiske regering, giver en perfekt ramme for feriegæster, der ønsker at nyde de salige seværdigheder og den kølige tåge i den smukke bjergregion.

Thekkady Wildlife Sanctuary:

Periyar National Park i Thekkady er stedet at være, hvis du vil observere naturen og dyrelivet, når det er bedst. Denne naturreservat er hjemsted for den store indiske tiger, orner, Nilgiri langurs, sambar, rådyr, bisons og flokke af vilde elefanter, der har den største attraktion, når de kommer ned for at drikke i søen. Turismeafdelingen i Kerala sørger for trekking dybt ind i skovene, der kan krydses til fods eller oven på elefanter.

Silent Valley National Park:

Silent Valley beliggende i Nilgiri -bakkerne i Palakkad -distriktet i Kerala er bopæl for naturlige regnskove, der dækker et omfattende område på 236,74 kvadratkilometer. Dalen er et naturligt levested for forskellige fuglearter, dyr, planter og insekter, især den truede løvehale makak. Dalen byder dig velkommen med en stilhed og ro, der er tro mod sit navn.

Bagvandet i Alleppey:

En tur til Kerala vil ikke være komplet uden at besøge dens berømte bagvand i Alappuzha, mere almindeligt kendt som Alleppey. Et krydstogt på en husbåd på det rolige bagvand på dette berømte turistmål vil fylde dig med en ro og ro, der kun kan opleves i ‘Guds eget land’.

Kumarakom Lake Resort:

Kumarakom beliggende i Kottayam -distriktet i Kerala er et sted, hvor skønhed møder pragt. Udviklet som Østens Venedig, er det et afslappende tilflugtssted med sine mangroveoverdækkede laguner og et luksuriøst feriested på Keralas bagvand, der tilbyder en unik oplevelse inden for udendørs og vandaktiviteter lige fra fiskeri og sejlsport til et besøg på landet, der huser et lille fuglereservat, hvor man kan observere eksklusive fuglearter.

Kerala’s Marine Drive:

Kerala's Marine Drive

Hvis du besøger Kochi, bør Marine Drive stå øverst på din liste. Bygget ud mod bagvandet, er det et lokalt og turistmæssigt knudepunkt med indkøbscentre og fastfoodforbindelser, der justerer sin gangbro. Selve gangbroen er attraktionens centrum, hvor man kan se en frygtindgydende udsigt over den stigende og nedgående sol i det fjerne under Rainbow Bridge og Chinese Fishing Net Bridge (billedet herunder)

Thrissur – Kulturhovedstaden i Kerala:

ThrissurPooram-Kuda

Thrissur bugner af åndelig og kulturel arv, hvilket gør den til Keralas kulturelle hovedstad. Det er berømt for sit Vadakkumnathan -tempel og den største festival af alle, Thrissur Pooram. Et syn at se på denne festlige dag er de hundrede pyntede elefanter på begge sider af templet.

Mattupatti Dam:

Det omkringliggende område af Mattupatti Dam i Munnar’s Idukki District er et populært picnicsted, der ligger i bjergene i Kerala. Det tilbyder sejlsport og ridning bortset fra en betagende udsigt over den beroligende atmosfære.