9 bedste turiststeder i Bangladesh at besøge

Bangladesh er et land i Sydasien. Det har en meget spændende blanding af kultur, arkitektur, stil og fascinerende skønhed. De grønne landbrugsjord, smukke strande, monumenter og floder er noget, du helt sikkert ikke vil gå glip af. De fleste byer er blevet prydet med masser af smukke haver og museer, der gør dette sted ekstra specielt til ferier og turisme. Nogle af de bedste steder set til dato er blevet optaget i de følgende afsnit.

1. Paharpur:

Paharpur Bangladesh-turist-steder

Paharpur i Bangladesh er blevet anerkendt som det højeste buddhistiske læringssted. De har store klostre og museer, der indeholder bemærkelsesværdige genstande såsom keramik, inskriptioner, terrakottaplader og billeder af forskellige hinduistiske guder og gudinder. Det er det bedste sted for dem, der ser frem til at udforske skikke og traditioner i Bangladesh.

2. Dhaka:

dhaka_bangladesh-turist-steder

Dhaka er hovedstaden i Bangladesh. Det har tusindvis af rejsende hvert år og er et af de bedste steder i Bangladesh at besøge. Fordi det er hovedstaden, er det veludviklet og ses også som et centrum for kommercielle, kulturelle, handelsmæssige, uddannelsesmæssige, økonomiske og politiske aktiviteter.

3. Rajshahi:

rajshahi_bangladesh-turist-steder

Rajshahi fra Bangladesh er kendt for sine mangoer, litchier og ren silke. Silkeprodukterne her er ganske rimelige, og det store antal arkæologiske steder vil helt sikkert hjælpe dig med at lære og forstå mere om landet. Rajshahi ligger ved bredden af ​​floden Padma og er virkelig en sand skønhed. Dette er de bedste turiststeder i Bangladesh.

4. Mahasthangarh:

mahasthangarh_bangladesh-turist-steder

Mahasthrangarh er det ældste og mest anerkendte arkæologiske sted i Bangladesh. Det er fuld af historiske templer, museer og monumenter, som helt sikkert bør besøges. Noget, der er meget bemærkelsesværdigt her, er helligdomme i Shah Sultan Bulki Maheswary, som gør dette sted kendt og berømt. Dette er de vidunderlige turiststeder i Bangladesh.

5. Mainamati:

mainamati_bangladesh-turist-steder

På skråningerne af Mainamati -bakkerne ligger en masse detaljer og oplysninger om den store buddhistiske civilisation. Det har nogle af de bedste museer, der huser store arkæologiske fund såsom kasser, mønter, smykker, redskaber, keramik, stupaer og buddhistiske indskrifter.

6. Kuakata:

kuakata_bangladesh-turist-steder

Bangladesh er ikke bare landet med strålende couture, historie, traditioner og skikke, men det er også det bedste sted for romantiske og smukke strande. Kuakata -stranden i Bangladesh er nogle, hvor du helt sikkert kan tage på en kort ferie. Køkkenet her er fantastisk, og vejret er altid lunt og behageligt. At komme til dette sted vil give dig den bedste mulighed for at se de smukke solnedgange. Tag en tur med dine venner tidligt om morgenen på denne strand bliver en vidunderlig oplevelse. Dette er de smukke turiststeder i Bangladesh at besøge

7. Sundarbans:

sundarbans_bangladesh-turist-steder

Sundarbans ligger cirka 320 kilometer væk fra Dhaka. Det er en 6000 kvadratkilometer med deltaiske sumpe og skove. De bedste attraktioner her er dyrelivet og unikke arter, især den kongelige bengalske tiger. Geparder, bjørne, hyæner, aber og pythoner og nogle af de almindelige dyr, du vil se her. Dette sted har også flere gæstehuse, hvor du kan nyde og slappe af med familien.

8. Sylhet:

sylhet_bangladesh-turist-steder

Sylhet er en smuk dal beliggende i Bangladesh kendt for sine fantastiske teplantager. Dens ananasplantager, tehaver, appelsinlunde og varme skove er nogle af de bemærkelsesværdige ting, du finder her. Dette sted er også kendt for den store muslimske helgen ved navn Hazrat Shah Halal, der er blevet anerkendt som en stor leder af det islamiske samfund.

9. Chittagong:

chittagong_bangladesh-turist-steder

Chittagong er den næststørste by i Bangladesh og er et godt sted at holde ferie. Det har nogle smukke strande, bakker og skove, som er de ultimative destinationer for ferieelskere. Vejret her er også behageligt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80