9 berømte turiststeder i Cambodja

Cambodja er et af de største lande i verden. Det ligger på den indo -kinesiske halvø og har nogle af de bedste attraktioner med hensyn til kultur, arkitektur, naturskønne skønheder og strande. De er også kendt for deres søer, haver, vandfald og jungler og fungerer som et af de steder, der er perfekte for alle naturelskere, opdagelsesrejsende og eventyr. Hvis du planlægger at tage på en dejlig lang ferie til Cambodja, har vi hentet nogle af Cambodjas turiststeder, som du helt sikkert bør besøge.

Turiststeder i Cambodja:

Her finder du nogle af de berømte cambodia -steder at besøge med billeder.

Sihanoukville:

cambodja-turist-steder

Sihanoukville er en vigtig havneby og badeby beliggende ved Thailandsbugten. Det er også kendt som Kampong Som og er en af ​​de smukke strande, hvor du kan nyde og slappe af med din familie og venner. Det mousserende vand, det hvide sand og den naturskønne skønhed vil helt sikkert gøre din ferie det værd.

Sølvpagode:

sølv-pagode_cambodia-turist-steder

Sølvpagoden i Cambodja ligger i det kongelige palads. De bedste attraktioner her er de veletablerede guld- og juvelerede Buddha -statuer. Gårdens indre vægge er blevet pyntet med et farverigt og detaljeret vægmaleri, der tilhører myten om Ramayana. At komme til dette sted vil helt sikkert hjælpe dig med at forstå kulturen og religionen i Cambodja. Det er et af de bedste cambodia -steder at besøge af alle.

Bokor Hill Station:

bokor-hill-station_cambodia-turist-steder

Bokor Hill Station blev etableret i 1920 af franskmændene. De er blevet opgivet to gange og er kendt for at give dig en meget uhyggelig følelse. Selvom vejen har været lukket for yderligere byggeri siden 2008, kan du stadig besøge dette sted ved at kontakte lokale rejsebureauer.

Koh Ker:

koh-ker_cambodia-turist-steder

Koh Ker er hovedstaden i det gamle Khmer -imperium. Det har nogle af de bedste strukturer, bygninger og skulpturer, der kan ses, og er virkelig et smukt syn. Dette sted afspejler Cambodjas traditioner, skikke og arkitektur og er ideelt til udforskning og eventyr.

Kratie:

kratie_cambodia-turist-steder

Kratie er en meget lille og fredelig by, der ligger på bredden af ​​floden Mekong. Det er fuld af bygninger, der blev konstrueret af franskmændene. Dette sted er det rigtige for alle Irrawaddy -delfinelskere, som også falder meget langsomt. Tilsyneladende er der omkring treseks til firs seks delfiner fundet i denne region nu.

Angkor:

angkor_cambodia-turist-steder

Angkor er et af de mest spektakulære og gamle steder i Cambodja. Det har flere religiøse templer og monumenter, der absolut vil begejstre dig. Det berømte Angkor Wat -tempel og Bayon -templet bør absolut besøges. At komme til dette sted burde være meget sjovt, da du virkelig vil opdage og lære mere om den cambodjanske kultur.

Banteay Srei:

Banteay Srei_Cambodia turiststeder

Banteay Srei er et tempel, der ligger cirka 25 kilometer væk fra Angkor -komplekset. Det blev bygget i rød sandsten i år 967 f.Kr. og har nogle af de fineste og velformede vægudskæringer, der stadig er fremtrædende og tydeligt synlige i dag. Det er det vigtigste tempel i Angkor og har tusindvis af besøgende hvert år.

Preah Vihear:

preah-vihear_cambodia-turist-steder

Preah Vihear er et berømt og prestigefyldt tempel for Khmer -imperiet beliggende på grænsen til Thailand og Cambodja. Det blev bygget et sted i det tolvte århundrede og er dedikeret til Lord Shiva. Preah Vihear har ikke også været emnet for territorial tvist mellem Thailand og Cambodja i en del år.

Tonle Sap:

tonle-sap_cambodia-turist-steder

Tonle Sap er den største ferskvandssø i Cambodja og vides at udvide sig med årstider. Det er hjemsted for mange vietnamesiske og cham -familier, der bor i de flydende landsbyer omkring søen.